Jönköping

INVID Jönköping

INVID Jönköping startade sin verksamhet 1995 och är idag en av de största IT-aktörerna på den lokala marknaden. INVID Jönköping har idag 70 medarbetare och drygt 1 000 kunder.

Vi erbjuder tjänster inom områdena Drift, Utveckling, Infrastruktur, Affärssystem och Produkter.

Vi är en stabil och trygg IT-partner -  som innehar Trippel-A för högsta kreditvärdighet i Soliditets kreditrating-system - med resurser att kunna växa tillsammans med våra kunder.

Med anpassade lösningar levererar vi säker och effektiv IT med ambitionen att alltid vara en pålitlig och närvarande samarbetspartner.

Miljöpolicy
INVID Jönköping AB arbetar ständigt med att förbättra verksamhetssystemet och strävar efter att minska vår miljöpåverkan. Vi kompetensutvecklar kontinuerligt personalen för att få god lönsamhet och nöjda kunder. 

Att följa lagar och övriga miljöregler, samt att ta ett etiskt och socialt ansvar i miljöfrågor är vårt absoluta minimikrav.

Genom att klicka på bilden nedan kan du ta del av vår miljpolicy som beskriver hur vi arbetar med att minska vår miljöpåverkan. Aktivitetssite
Om du är intresserad att ta del av vad vi på INVID i Jönköping erbjuder för olika typer av aktiviteter just nu så klickar du lämplen på bilden nedan eller på denna länk

 Aktivitetssite INVID Jönköping

Prioriterad migreringspartner för "Flytthjälpen
”Flytthjälpen” är ett spännande projekt där vi inom INVID i Jönköping har utsetts till prioriterad partner av Microsoft med syfte att uppmärksamma och hjälpa företag och organisationer till möjligheten att implementera "Modern IT" på ett mycket attraktivt sätt.

Varför flytta till modern IT?
Anledningarna till att flytta till modern IT är flera till antalet. Exempel på detta utgörs av möjligheten att
erhålla ökad produktivitet, utökad säkerhet, ett mer mobilt och flexibelt arbetssätt samtidigt som man lär bli betraktad som en ännu mer attraktiv arbetsgivare.

End of support upphörde 2014-04-08
Att dessutom all support för såväl Windows XP som Office 2003 upphörde per den 2014-04-08 har knappast heller minskat intresset för denna flytt.

Förmånlig  paketering
Just nu kan vi erbjuda en förmånlig paketering där du som flytthjälpskund till oss på INVID kan slappna av och låta oss agera flyttkarlar fullt ut, något som vi lovar att utföra på ett strukturerat sätt.

Flyttråd
Vi är väldigt måna om att en flytt skall gå till på ett eftertänksamt, tryggt, strukturerat och smidigt sätt. Mot den bakgrunden inleder vi alltid denna typ av uppdrag via en representant från vårt rutinerade flyttråd som besöker er för en inledande flyttbesiktning.

Önskad målbild
Flyttrådet består uteslutande av rutinerade konsulter som tillsammans med er matchar aktuell status mot önskad målbild med hjälp av en etablerad processbild, allt för att erhålla maximala nyttoeffekter för just er verksamhet.

Detta inledande arbete kommer att resultera i en nulägesanalys inklusive ett detaljerat - och rådgivande - lösningsförslag som sammantaget kommer att utmynna i ett genomlysande beslutsunderlag.

Prismodell
I och med att det oftast förekommer stora variationer på omfånget av olika miljöers nulägen inklusive användarantal väljer vi inom INVID - baserat på erfarenhet och seriositet - att inte kommunicera en fast prisbild av flyttbesiktningen förrän vi har haft en inledande dialog med presumtiv kund.

I och med att vi kan uppvisa stor rutin av dylika projekt kan vi dock oftast efter ovanstående inledande kontakt, erbjuda kunder ett fast pris för flyttbesiktningen utifrån befintlig hårdvara och antal klienter.

 

Produktblad
Genom att klicka på bilden nedan kan du läsa i detalj om vad denna tjänst innehåller och i vilka steg som den genomförs, något som presenteras i ett kortfattat produktblad.

Flytthjalpen_Bild

Kampanjsite
Genom att klicka på bilden nedan navigeras du vidare till en kampanjsite för flytthjälpen där du kan ta del av diverse intressant material som berör flytthjälp till modern IT.

 

Flytthjalåen_Bild

 

Kontakt
Välkommen att kontakta oss på INVID för mera information och intresseanmälan för aktuell tjänst via telefon 036-30 88 88, alternativt via ett mail till adressen: flytthjalpen@jkp.invid.se .

Tveka inte, du skall alltid känna dig hjärtligt välkommen att kontakta oss på INVID för att få mera information om denna intressanta tjänst och våra i övrigt heltäckande lösningar som gör IT enkelt!

 

 

 

INVID Jönköping AB
Box 3129, 550 03 Jönköping
Besöksadress: Batterig. 18
Telefon: 036-30 88 88
Fax: 036-30 88 89
E-post: jonkoping@invid.se

Kontakt


André Prien
VD
Skicka e-post
Roger Bergsten
Konsultchef
Skicka e-post
Skicka e-post till andra medarbetare?
fornamn.efternamn@invid.se