Informationssäkerhetskonsult till INVID

2023-11-09
Shutterstock 2136788111 Low

Informationssäkerhetskonsult till INVID

Välkommen till en dynamisk och inspirerande arbetsmiljö där du får möjligheten att bli en nyckelspelare inom vårt expertteam för Cybersäkerhet. Hos oss erbjuds du en unik chans att utvecklas och briljera som konsult inom området Informationssäkerhet.

Arbetsuppgifter

Som vår nästa Informationssäkerhetskonsult, kommer du att axla en ledande roll i genomförandet av kritiska uppdrag inom Informationssäkerhet för våra kunder. Du kommer att få möjlighet att arbeta i ett stimulerande och varierat uppdragslandskap, där du parallellt hanterar olika projekt och kundrelationer. Ditt arbete kommer i hög grad att involvera samarbete med våra kunders ledningsgrupper, där du bidrar med din expertis och ditt engagemang.

Dina ansvarsområden inkluderar att genomföra nuläges- och riskanalyser, utarbeta strategiska planer, leda och implementera IT-säkerhetsprojekt. Du kommer också utvärdera och stärka kundernas nuvarande säkerhetsnivåer, samt ge expertstöd inför deras digitala investeringar. Din roll kan även inkludera att agera som CISO, där du på ett systematiskt och långsiktigt sätt stärker kundens informationssäkerhet.

Dina Kvalifikationer: Steget till Framtiden

Vi letar efter dig som är redo att kombinera din akademiska bakgrund med din yrkeserfarenhet för att skapa verkligt värde för våra kunder.

🎓 Har du en akademisk bakgrund inom Informationsteknologi eller Informationssäkerhet? Perfekt!

💼 Är din yrkesresa präglad av ett par år inom Informationssäkerhet, inklusive arbete med IT-revision, riskanalyser, ledning av informationssäkerhetsprojekt eller införandet av system som ISO27000 eller NIST-CSF? Du är i så fall i din rätta miljö hos oss.

🌟 Kanske har du även haft nyckelroller som CISO, dataskyddsombud, IT-chef, IT-revisor, IT Compliance Manager eller Informationssäkerhetskonsult? Då vill vi verkligen höra mer om dina framgångshistorier!

🏅 Har du ytterligare styrkor såsom en certifiering som ISO Lead Implementer, CISM, CISSP eller CISA? Då är du guld värd för oss!

Din kommunikationsförmåga är central i detta sammanhang, och vi förväntar oss att du kan uttrycka dig felfritt på svenska och att du även kan kommunicera på ett bra sätt på engelska, både i tal och skrift.

Vi förväntar oss att du har B-körkort då resor med bil i tjänsten förekommer.

Företaget och teamet

Välkommen till INVID - mer än bara en IT-partner. Genom vår genuina kompetens inom IT har vi sedan vår begynnelse 1995 omdefinierat begreppet IT-partner. Vårt rykte av framgång mäts inte bara i siffror, utan i de djupa relationerna med våra kunder och den bestående tillfredsställelsen de känner när de samarbetar med oss.

Varför? För att INVID är mer än bara teknik. Vi är en sammansättning av passion, engagemang och expertis. Med en omsättning på 270 MSEK och ett dreamteam av 130 talanger fördelade över åtta platser i Sverige - är vi din länk till framtidens IT.

Ditt potentiella nya hem? Vårt affärsområde Produktivitet & Säkerhet! Här är vi 30 proffs som ständigt strävar efter att överträffa oss själva och kundernas förväntningar. Vi brinner för IT- & Informationssäkerhet, digital transformation och molnbaserade lösningar.

Vad har INVID att erbjuda dig? En plats där din nyfikenhet blir till upptäckter. En plats där ditt driv att ständigt lära blir till otaliga möjligheter för personlig och professionell tillväxt.

Förutsättningar

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Placeringsort: Göteborg eller Jönköping, med möjlighet till visst distansarbete
  • Start: snarast eller enligt överenskommelse
  • Lön: enligt överenskommelse baserat på arbetslivserfarenhet och kompetens

Frågor

Har du frågor kring tjänsten?
Kontakta i så fall affärsområdeschef Richard Wahlstedt på Richard Wahlstedt eller teamledare för Cybersäkerhet, Vetton Gramozi Vetton Gramozi.

OM INVID

Vårt uppdrag är att göra IT enkelt – Vi förenklar våra kunders vardag och stärker deras utveckling med teknik och rådgivning. Vår gedigna erfarenhet och breda kompetens inom IT-branschen är ett tryggt stöd i arbetet att göra IT enkelt. Arbetssättet karaktäriseras av våra tre kärnvärden – Personliga, Engagerade och Kompetenta.

  • Grundades 1995
  • 8 kontor i mellersta och södra Sverige med lokal närhet till kunderna
  • 130 anställda och omsätter cirka 270 miljoner
  • 1000+ kunder, nationellt och internationellt

Målet är att vara ledande inom de områden och på de marknader vi verkar på.

Vi växer med våra kunder och letar flera nya kollegor att dela denna tillväxtresa med!

Läs mer om oss
20210127 Teamledare 2

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.