Sponsring

INVIDs syn på sponsring är att vi skall uppfattas för det vi är.  En ledande och ansvarstagande aktör som baserar insatser utifrån våra tre kärnvärden; Personliga, engagerade och kompetenta.

Sponsring 3

Samhällspåverkan

På samma sätt som vi arbetar med CSR – Corporate Social Responsibility – strävar vi hela tiden efter att ta ansvar för hur vår verksamhet påverkar samhället, miljön och våra olika intressenter även i vårt sponsringsupplägg.

Önskad dialog?

Vi på INVID stämmer löpande av våra aktuella sponsorsamarbeten fram tills årsskiftet.

Mot den bakgrunden skall man kontakta oss senast den 31 augusti om man önskar föra en dialog med oss gällande sponsring för närmast följande kalenderår.

Sponsring 2

Kontakt

Kontakten tas via formuläret nedan.

Välkommen med ditt förslag och motivering som tar avstamp från ansvarstagande kärnvärden och ett affärsmässigt samarbete som skapar mervärden för båda parter.

Thomas Bethmarker

Småland och Gruppen

Thomas Bethmarker

Marknadsansvarig

+46 (0)36-440 54 13

E-post

Frida Hansson Uveborn

Småland och Gruppen

Frida Hansson Uveborn

Marknadskoordinator

+46 (0)36-440 54 47

E-post

Nyheter

2022-05-18

Fortsatt stark tillväxt för INVID Gruppen

Det blåser fortsatt stark medvind för oss på INVID Gruppen AB. I samband med årsbokslutet för 2021 redovisar vi en omsättning om totalt ca 292 MSEK. Vilket motsvarar en ökning om totalt 61 MSEK jämfört med föregående årsbokslut.
2022-05-17

Säker och enkel M365-backup, med lagring i Sverige

Vad sägs om en solig sommarkampanj, trots att det handlar om en molnlösning? Vid beställning senast den 31/8 -22 bjuder vi på startkostnaden på 1 950 kr exkl. moms.
2022-05-04

Välkommen på seminarium i Värnamo och Jönköping i juni

Vi fortsätter vår seminarium-"turné" om Produktivitet och IT- och Informationssäkerhet. Våra seminarier i Tranås och Västervik under april månad vart en riktig succé. Därför kör vi nu två nya tillfällen. Den här gången i Värnamo den 8/6 samt i Jönköping den 9/6.
2022-04-27

Skydda din information och identitet med hjälp av Multifaktor-autentisering (MFA)

Använder du Microsoft 365 på en daglig basis, men loggar fortfarande in utan MFA? Du är i så fall långt ifrån ensam.