Sponsring

INVIDs syn på sponsring är att vi skall uppfattas för det vi är.  En ledande och ansvarstagande aktör som baserar insatser utifrån våra tre kärnvärden; Personliga, engagerade och kompetenta.

Sponsring 3

Samhällspåverkan

På samma sätt som vi arbetar med CSR – Corporate Social Responsibility – strävar vi hela tiden efter att ta ansvar för hur vår verksamhet påverkar samhället, miljön och våra olika intressenter även i vårt sponsringsupplägg.

Önskad dialog?

Vi på INVID stämmer löpande av våra aktuella sponsorsamarbeten fram tills årsskiftet.

Mot den bakgrunden skall man kontakta oss senast den 31 augusti om man önskar föra en dialog med oss gällande sponsring för närmast följande kalenderår.

Det innebär att det nu är för sent att ansöka om sponsorsamarbeten under 2023. Fr.o.m. 1:a september i år är det endast ansökningar inför 2024 som kan komma i fråga.

Sponsring 2

Kontakt

Kontakten tas via formuläret nedan.

Välkommen med ditt förslag och motivering som tar avstamp från ansvarstagande kärnvärden och ett affärsmässigt samarbete som skapar mervärden för båda parter.

Thomas Bethmarker

Småland och Gruppen

Thomas Bethmarker

Marknadsansvarig

+46 (0)36-440 54 13

E-post

Frida Hansson Uveborn

Småland och Gruppen

Frida Hansson Uveborn

Marknadskoordinator

+46 (0)36-440 54 47

E-post

Nyheter

2022-09-26

Bra betyg på vårt seminarium i Jönköping

Förra veckan, den 22/9, arrangerade vi för fjärde gången vårt seminarium om Produktivitet plus IT- och Informationssäkerhet. Denna gång på plats i Jönköping i våra egna lokaler på vårt huvudkontor.
2022-09-23

Smart Industri-seminarium: ”Så startade vi vår lyckosamma resa mot industri. 4.0!”

Missa inte vårt Smart Industri-seminarium i Tranås! Då kommer bland annat Laserkraft och berättar om hur dom har ökat sin produktionseffektivitet och sänkt sina kostnader.
2022-09-20

Vi ses väl på logistik- och affärssystemsmässan i Värnamo den 11/10?

Under den andra tisdagen i oktober medverkar vi vid mässan Logistik & Affärssystem i Värnamo. Vi gör detta tillsammans med två av våra partners; Qsys AB och Vitec Unikum Datasystem AB (Pyramid).
2022-09-13

Vi ses på Scanautomatic 18-20/10!

Varmt välkommen att besöka oss på Svenska mässan i Göteborg mellan den 18-20 oktober.