SommarAMEa

En smidig lösning för insamling och hantering av sommarjobb och feriearbeten

SommarAMEa - INVID Gruppen

SommarAMEa är skapat för dig som arbetar inom kommunala arbetsmarknadsenheter eller privat sektor och söker en smidig lösning för insamling och hantering av sommarjobb och feriearbeten.

SommarAMEa är, precis som AMEa Web och AMEa Etablering, en webbaserad och användarvänlig SaaS-lösning som ger dig möjlighet att arbeta mer effektivt och smidigt med hantering av data.

Systemet

Systemet tar hand om hela processen från inskickad ansökan via din hemsida, till statistik och summering av årets jobbsäsong. Det innebär att du får mer tid över att fokusera på dina ordinarie arbetsuppgifter och slipper ägna tid åt krånglig teknik, installationer, uppdateringar och supportsamtal.

Sommaramea 2

Men hur fungerar det?

SommarAMEa omfattar drift, säkerhetskopiering av data, vidareutveckling av systemet, men även kundstöd via telefon, e-post eller fjärrstyrning via din dator. Systemet är anpassat för att kunna användas i dator, surfplatta eller mobiltelefon. Allt för att göra din vardag enklare.

Vilka fördelar har SommarAMEa?

Du kommer spara massor av tid genom att arbeta i det enkla systemet. Allt du behöver är en enhet, internetanslutning och en webbläsare. Du slipper onödig hantering av e-post eller pappersbaserad information under ansökningsfasen och har all information samlad på ett och samma ställe.

I systemet finns både en lottningsfunktion som slumpmässigt väljer ut det antal sökande som motsvarar de antal platser du valt och en matchningsfunktion som presenterar deltagare som passar ihop med de platser du erbjuder.

I det användarvänliga gränssnittet kan du enkelt se och utvärdera ansökningarna, skapa rapporter, boka informationsmöten och skriva ut anställningskontrakt som du kan designa själv.

SommarAMEa 3 - INVID Gruppen

Du har tillgång till din data dygnet runt, året runt och oavsett plats. Om du behöver hjälp kan du kontakta vår användarsupport som kan hjälpa dig via telefon, e-post eller fjärrstyrning av din dator.

Vi skickar ungefär tio nyhetsbrev per år och erbjuder kostnadsfria användarträffar.

Vi vet att SommarAMEa hjälper dig på vägen mot en mer effektiv och produktiv vardag. Hör av dig!

Kontakta oss för en smidig och säker lösning för insamling och hantering av sommarjobb och feriearbeten!

Linus Berglund

Småland

Linus Berglund

Affärsomådeschef - Verksamhetsstöd

+46 (0)36-440 54 37

E-post

Jan Lilljegren (1)

Göteborg

Jan Lilljegren

Plats- och Försäljningschef

+46 (0)70-328 95 98

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.