Karriär

Vill du utvecklas och ta nästa steg i din karriär?

Sök i så fall till oss på INVID. Här arbetar du i en inspirerande miljö där vi, tillsammans, ger våra kunder bekvämare vardagar och lösningar som utvecklar deras affärer.

Du hittar vilka tjänster vi söker personal till nedan. Finns det inga tjänster som passar dig just nu? Då är du såklart välkommen att skicka in en spontanansökan.

2021 Stockholm 228 (1)

Filtrera bland lediga jobb

2022-05-02 - Stockholm

Supporttekniker

Är du en serviceinriktad person som motiveras av att hjälpa andra? Är du nyfiken på ny kunskap och gillar att ta initiativ? Då är du den vi söker! Just nu söker vi en supporttekniker som skall supportera och hjälpa användare med tekniska frågor.
2022-04-07 - Småland

IT-säkerhets-specialist

Lockas du av att arbeta i en utvecklande konsultroll med fokus på IT- & Informationssäkerhet? Har du dessutom tidigare arbetslivserfarenhet inom IT- & Informationssäkerhet? Då kan jobbet som IT-säkerhetsspecialist vara något för dig!
2022-04-05 - Stockholm

INVID Stockholm söker konsult

INVID Stockholm behöver stärka upp sitt lag med ytterligare en kompetent medarbetare och söker därför en lyhörd, nyfiken och ödmjuk konsult med Microsoft-inriktning för placering vid vårt kontor i Sickla alternativt hos våra kunder. Är du en utpräglad lagspelare som har några års erfarenhet av Kundservice på IT-system? Då kanske du är den vi söker!
2022-04-04 - Stockholm

Account Manager Systemförsäljning

INVID Stockholm söker dig med minst två års säljerfarenhet som har vana av att arbeta med nya såväl som befintliga kunder. I rollen som Account Manager kommer du att ansvara för att sälja in INVIDs produktportfölj.
2022-02-04 - Småland

IT-konsult/Systemspecialist inom nätverk och kommunikation

Vi växer och letar efter fler teknikhjältar! Den här gången söker vi en kombinerad roll som IT-konsult och Systemspecialist inom nätverk och kommunikation. Vill du vara med på vår resa?
2022-02-02 - Småland

Systemspecialist IT-drift

I rollen som Systemspecialist IT-drift arbetar du med att skydda kritiska information, system och tillgångar, bygga lösningar, implementera ny programvara och hårdvara, ge utbildning och bistå i utvecklingen av en övergripande IT-strategi. Du har också möjlighet att ta ett större ansvar i delar du brinner extra mycket för gällande IT-drift och fördjupa dina färdigheter.
2022-01-03 - Småland

Junior produktivitetskonsult till INVID i Småland

Lockas du av att arbeta i en utvecklande konsultroll på en arbetsplats med en kultur som uppmuntrar till dialog och innovation? Är du intresserad av att utveckla dig inom digital verksamhetsutveckling, automatisering, informationshantering och Microsofts molntjänster? Då kan jobbet som junior produktivitetskonsult vara något för dig!
2021-12-28 - Småland

Produktivitetskonsult till INVID i Småland

Lockas du av att arbeta i en utvecklande konsultroll på en arbetsplats med en kultur som uppmuntrar till dialog och innovation? Har du dessutom tidigare arbetslivserfarenhet inom digital verksamhetsutveckling, automatisering, informationshantering eller Microsofts molntjänster? Då kan jobbet som produktivitetskonsult vara något för dig!
2021-12-16 - Småland

IT-konsult, generalist

Trivs du att arbeta med en variation av IT-miljöer och nya tekniker i nära samarbete med andra kollegor? I rollen som IT-konsult arbetar du med att sköta om små och medelstora kunders IT-miljöer. Hjälpa kunderna att bli mer effektiva med bra IT-lösningar där du har en stor påverkan själv genom att vara deras rådgivare och i många falla del av teamet som implementerar lösningarna.
2021-12-16 - Göteborg

INVID Göteborg söker flera IT-konsulter

I rollen som IT-konsult vid INVID i Göteborg arbetar du med att sköta om små och medelstora kunders IT-miljöer. Hjälpa kunderna att bli mer effektiva med bra IT-lösningar där du har en stor påverkan själv genom att vara deras rådgivare och i många falla del av teamet som implementerar lösningarna.
2021-12-16 - Småland

Fem affärssystemskonsulter

Nu har du, och fyra ytterligare personer, chansen att arbeta som konsult/utvecklare hos en av Sveriges ledande Pyramid-leverantörer. Vi söker nämligen just nu fem affärssystemskonsulter till våra småländska kontor, och med lite extra fokus för placering i Anderstorp och Värnamo anpassad efter dig.

Kontakta oss om du vill utvecklas i en inspirerande miljö som gör IT enkelt!

Mats Nilsson

Småland och Gruppen

Mats Nilsson

CFO

+46 (0)36-440 54 30

E-post

Börje Ljungberg

Göteborg

Börje Ljungberg

VD

+46 (0)31-301 05 20

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Aktuellt

2022-05-18

Fortsatt stark tillväxt för INVID Gruppen

Det blåser fortsatt stark medvind för oss på INVID Gruppen AB. I samband med årsbokslutet för 2021 redovisar vi en omsättning om totalt ca 292 MSEK. Vilket motsvarar en ökning om totalt 61 MSEK jämfört med föregående årsbokslut.
2022-05-17

Säker och enkel M365-backup, med lagring i Sverige

Vad sägs om en solig sommarkampanj, trots att det handlar om en molnlösning? Vid beställning senast den 31/8 -22 bjuder vi på startkostnaden på 1 950 kr exkl. moms.
2022-05-04

Välkommen på seminarium i Värnamo och Jönköping i juni

Vi fortsätter vår seminarium-"turné" om Produktivitet och IT- och Informationssäkerhet. Våra seminarier i Tranås och Västervik under april månad vart en riktig succé. Därför kör vi nu två nya tillfällen. Den här gången i Värnamo den 8/6 samt i Jönköping den 9/6.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.