Karriär

Vill du utvecklas och ta nästa steg i din karriär?

Sök i så fall till oss på INVID. Här arbetar du i en inspirerande miljö där vi, tillsammans, ger våra kunder bekvämare vardagar och lösningar som utvecklar deras affärer.

Du hittar vilka tjänster vi söker personal till nedan. Finns det inga tjänster som passar dig just nu? Då är du såklart välkommen att skicka in en spontanansökan.

2021 Stockholm 228 (1)
Karriär 15

Filtrera bland lediga jobb

2022-08-08 - Småland

IT-konsult

Vill du vara en del av ett kompetent team av IT-konsulter och tekniska säljare samt utvecklas inom IT? Vi växer med våra kunder och letar flera nya kollegor att dela denna tillväxtresa med!
2022-07-04 - Stockholm

Account Manager Systemförsäljning

INVID Stockholm söker dig med minst två års säljerfarenhet som har vana av att arbeta med nya såväl som befintliga kunder. I rollen som Account Manager kommer du att ansvara för att sälja in INVIDs produktportfölj.
2022-06-27 - Stockholm

Supporttekniker

Är du en serviceinriktad person som motiveras av att hjälpa andra? Är du nyfiken på ny kunskap och gillar att ta initiativ? Då är du den vi söker! Just nu söker vi en supporttekniker som skall supportera och hjälpa användare med tekniska frågor.
2022-06-21 - Stockholm

INVID Stockholm söker konsult

INVID Stockholm behöver stärka upp sitt lag med ytterligare en kompetent medarbetare och söker därför en lyhörd, nyfiken och ödmjuk konsult med Microsoft-inriktning för placering vid vårt kontor i Sickla alternativt hos våra kunder. Är du en utpräglad lagspelare som har några års erfarenhet av Kundservice på IT-system? Då kanske du är den vi söker!
2022-06-08 - Göteborg

INVID Göteborg söker flera IT-konsulter

I rollen som IT-konsult vid INVID i Göteborg arbetar du med att sköta om små och medelstora kunders IT-miljöer. Hjälpa kunderna att bli mer effektiva med bra IT-lösningar där du har en stor påverkan själv genom att vara deras rådgivare och i många falla del av teamet som implementerar lösningarna.
2022-05-18 - Småland

IT-säkerhets-specialist

Lockas du av att arbeta i en utvecklande konsultroll med fokus på IT- & Informationssäkerhet? Har du dessutom tidigare arbetslivserfarenhet inom IT- & Informationssäkerhet? Då kan jobbet som IT-säkerhetsspecialist vara något för dig!
2022-05-05 - Småland

Fem affärssystemskonsulter

Nu har du, och fyra ytterligare personer, chansen att arbeta som konsult/utvecklare hos en av Sveriges ledande Pyramid-leverantörer. Vi söker nämligen just nu fem affärssystemskonsulter till våra småländska kontor, och med lite extra fokus för placering i Anderstorp och Värnamo anpassad efter dig.

Kontakta oss om du vill utvecklas i en inspirerande miljö som gör IT enkelt!

Mats Nilsson

Småland och Gruppen

Mats Nilsson

CFO

+46 (0)36-440 54 30

E-post

Börje Ljungberg

Göteborg

Börje Ljungberg

VD

+46 (0)76-117 43 84

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Aktuellt

2022-08-09

John Groth: Spindeln i nätet - i både servicedesk, i Laos djungel och på ishockey-VM i Belarus!

Lär känna John, vår trygga dalmas som utstrålar ett LUGN. En klippa att luta sig mot i olika situationer.
2022-06-13

Seminarium i Jönköping i september

I höst arrangerar vi vårt fjärde seminarium om Produktivitet plus IT- och Informationssäkerhet och då på vårt huvudkontor i Jönköping!
2022-06-10

Grattis Roger Eriksson! - Vinnaren i vår tävling på Underhållsmässan 2022!

Förra veckan, 31 maj - 3 juni, deltog vi på Underhållsmässan. För våra besökare anordnade vi en tävling där vinsten var ett Kom-igång-paket (poV).

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.