Karriär

Vill du utvecklas och ta nästa steg i din karriär?

Sök i så fall till oss på INVID. Här arbetar du i en inspirerande miljö där vi, tillsammans, ger våra kunder bekvämare vardagar och lösningar som utvecklar deras affärer.

Du hittar vilka tjänster vi söker personal till nedan. Finns det inga tjänster som passar dig just nu? Då är du såklart välkommen att skicka in en spontanansökan.

2021 Stockholm 228 (1)
Karriär 15

Filtrera bland lediga jobb

2022-11-07 - Göteborg

Orderadministratör / Innesäljare / Inneköpare

Trivs du som bäst med att jobba med order och inköp i en koordinerande roll? Har du ett tekniskt intresse och hög servicegrad i ditt bemötande av kunder & leverantörer? Lockas du av att jobba i ett bolag som är i stark tillväxt och vill vara med på resan framåt? Då kanske just du är INVID Göteborgs nya kollega!
2022-09-29 - Stockholm

Supporttekniker

Är du en serviceinriktad person som motiveras av att hjälpa andra? Är du nyfiken på ny kunskap och gillar att ta initiativ? Då är du den vi söker! Vi har precis anställt en supporttekniker - och nu söker vi ytterligare en medarbetare - som skall supportera och hjälpa användare med tekniska frågor.
2022-09-21 - Göteborg

Supporttekniker

Är du en serviceinriktad person som motiveras av att hjälpa andra? Är du nyfiken på ny kunskap och gillar att ta initiativ? Då är du den vi söker! Just nu söker vi en supporttekniker som skall supportera och hjälpa användare med tekniska frågor.
2022-09-07 - Småland

Vill du också ha kul på jobbet?

Just nu söker vi flera nya medarbetare till våra kontor i Anderstorp, Jönköping och Värnamo. Läs mer genom att klicka här.
2022-08-08 - Småland

IT-konsult

Vill du vara en del av ett kompetent team av IT-konsulter och tekniska säljare samt utvecklas inom IT? Vi växer med våra kunder och letar flera nya kollegor att dela denna tillväxtresa med!
2022-07-04 - Stockholm

Account Manager Systemförsäljning

INVID Stockholm söker dig med minst två års säljerfarenhet som har vana av att arbeta med nya såväl som befintliga kunder. I rollen som Account Manager kommer du att ansvara för att sälja in INVIDs produktportfölj.
2022-06-21 - Stockholm

INVID Stockholm söker konsult

INVID Stockholm behöver stärka upp sitt lag med ytterligare en kompetent medarbetare och söker därför en lyhörd, nyfiken och ödmjuk konsult med Microsoft-inriktning för placering vid vårt kontor i Sickla alternativt hos våra kunder. Är du en utpräglad lagspelare som har några års erfarenhet av Kundservice på IT-system? Då kanske du är den vi söker!
2022-06-08 - Göteborg

INVID Göteborg söker flera IT-konsulter

I rollen som IT-konsult vid INVID i Göteborg arbetar du med att sköta om små och medelstora kunders IT-miljöer. Hjälpa kunderna att bli mer effektiva med bra IT-lösningar där du har en stor påverkan själv genom att vara deras rådgivare och i många falla del av teamet som implementerar lösningarna.
2022-05-18 - Småland

IT-säkerhets-specialist

Lockas du av att arbeta i en utvecklande konsultroll med fokus på IT- & Informationssäkerhet? Har du dessutom tidigare arbetslivserfarenhet inom IT- & Informationssäkerhet? Då kan jobbet som IT-säkerhetsspecialist vara något för dig!
2022-05-05 - Småland

Fem affärssystemskonsulter

Nu har du, och fyra ytterligare personer, chansen att arbeta som konsult/utvecklare hos en av Sveriges ledande Pyramid-leverantörer. Vi söker nämligen just nu fem affärssystemskonsulter till våra småländska kontor, och med lite extra fokus för placering i Anderstorp och Värnamo anpassad efter dig.

FRÅN PRAKTIK TILL ANSTÄLLNING PÅ REKORDTID

PRAKTIK | INVID JÖNKÖPING

Träffa studenten och vår numera kollega, Simon, som på rekordtid gått från praktik till anställd. I denna intervju berättar han mer om vad han fick göra under sin tid på praktiken, vad som var roligast och vilket som var den största utmaningen.

LÄS INTERVJUN MED SIMON
Simon Danielsson 4

Kontakta oss om du vill utvecklas i en inspirerande miljö som gör IT enkelt!

Mats Nilsson

Småland och Gruppen

Mats Nilsson

CFO

+46 (0)36-440 54 30

E-post

Börje Ljungberg

Göteborg

Börje Ljungberg

VD

+46 (0)76-117 43 84

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Aktuellt

2022-11-16

Thomas Johnsson: Spelar bra kommunikation verkligen roll?

Lär känna vår gotländske kommunikationsexpert Thomas. En ödmjuk konsult som brinner för olika typer av kommunikationslösningar - både vad gäller att designa, konfigurera och installera.
2022-11-15

Han gick från praktik till anställning på rekordtid!

Träffa studenten och vår numera kollega, Simon, som på rekordtid gått från praktik till anställd.
2022-11-14

Smart Industri-seminarium - en trevlig tillställning på vårt Tranås-kontor!

Torsdagen den 10/11 arrangerade vi vårt Smart Industri-seminarium på vårt kontor i Tranås. En trevlig tillställning med härliga dialoger och nyfikna frågeställningar. Läs mer och se bilder från dagen här.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.