Karriär

Vill du utvecklas och ta nästa steg i din karriär?

Sök i så fall till oss på INVID. Här arbetar du i en inspirerande miljö där vi, tillsammans, ger våra kunder bekvämare vardagar och lösningar som utvecklar deras affärer.

Du hittar vilka tjänster vi söker personal till nedan. Finns det inga tjänster som passar dig just nu? Då är du såklart välkommen att skicka in en spontanansökan.

2021 Stockholm 228 (1)
Karriär 15

Filtrera bland lediga jobb

2022-12-21 - Göteborg

Fem affärssystemskonsulter

Vi söker nu fem affärssystemskonsulter till vår etablering i Göteborg! Som konsult/utvecklare hos oss får du arbeta med affärssystemet Pyramid. Klicka in här för att läsa mer om tjänsten.
2022-12-08 - Jönköping

Kundutvecklare / säljare

Har du erfarenhet inom försäljning och en god förståelse för effektivisering och digitalisering? Motiveras du av att skapa affärer och bygga långsiktiga relationer? Vi erbjuder […]
2022-12-02 - Stockholm

Två supporttekniker

Är du en serviceinriktad person som motiveras av att hjälpa andra? Är du nyfiken på ny kunskap och gillar att ta initiativ? Då är du en av de två personer vi söker! Vi har precis anställt en supporttekniker - och nu söker vi ytterligare två medarbetare - som skall supportera och hjälpa användare med tekniska frågor.
2022-11-30 - Stockholm

Två Account Managers Systemförsäljning

INVID Stockholm söker två Account Managers med minst två års säljerfarenhet, som har vana av att arbeta med nya såväl som befintliga kunder. I rollen som Account Manager kommer du ansvara för att sälja in INVIDs produktportfölj.
2022-11-25 - Stockholm

INVID Stockholm söker två konsulter

INVID Stockholm behöver stärka upp sitt lag med ytterligare kompetenta medarbetare och söker därför två lyhörda, nyfikna och ödmjuka konsulter med Microsoft-inriktning för placering vid vårt kontor i Sickla alternativt hos våra kunder. Är du en utpräglad lagspelare som har några års erfarenhet av Kundservice på IT-system? Då kanske du är en av dom två vi söker!
2022-11-11 - Småland

Vill du också ha kul på jobbet?

Just nu söker vi flera nya medarbetare till våra kontor i Anderstorp, Jönköping och Värnamo. Läs mer genom att klicka här.
2022-11-10 - Småland

IT-konsult

Vill du vara en del av ett kompetent team av IT-konsulter och tekniska säljare samt utvecklas inom IT? Vi växer med våra kunder och letar flera nya kollegor att dela denna tillväxtresa med!
2022-11-03 - Småland

Fem affärssystemskonsulter

Nu har du, och fyra ytterligare personer, chansen att arbeta som konsult/utvecklare hos en av Sveriges ledande Pyramid-leverantörer. Vi söker nämligen just nu fem affärssystemskonsulter till våra småländska kontor, och med lite extra fokus för placering i Anderstorp och Värnamo anpassad efter dig.
2022-11-02 - Småland

IT-säkerhets-specialist

Lockas du av att arbeta i en utvecklande konsultroll med fokus på IT- & Informationssäkerhet? Har du dessutom tidigare arbetslivserfarenhet inom IT- & Informationssäkerhet? Då kan jobbet som IT-säkerhetsspecialist vara något för dig!

FRÅN PRAKTIK TILL ANSTÄLLNING PÅ REKORDTID

PRAKTIK | INVID JÖNKÖPING

Träffa studenten och vår numera kollega, Simon, som på rekordtid gått från praktik till anställd. I denna intervju berättar han mer om vad han fick göra under sin tid på praktiken, vad som var roligast och vilket som var den största utmaningen.

LÄS INTERVJUN MED SIMON
Simon Danielsson 4

Kontakta oss om du vill utvecklas i en inspirerande miljö som gör IT enkelt!

Mats Nilsson

Gruppen och Småland

Mats Nilsson

CFO

+46 (0)36-440 54 30

E-post

Jan Lilljegren (2)

Göteborg

Jan Lilljegren

Plats- och Försäljningschef

+46 (0)70-328 95 98

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Aktuellt

2023-03-08

Fullsatt seminarium om Ransomware

Ja, det blev ett fullsatt seminarium igår den 7/3 på vårt huvudkontor i Jönköping, trots att snön yrde ner och påverkade vägarna.
2023-02-15

Seminarium om ny lag som ställer tuffare krav på cybersäkerhet!

En ny lag kommer snart att antas i Sverige: NIS 2. Den kommer att ställa krav på cybersäkerhetsarbete för många olika organisationer och företag. Därför arrangerar vi på INVID ett seminarium vid två olika tillfällen där vi går igenom den nya lagen.
2023-02-01

Ett djupt hållbarhetsfokus visar vägen framåt

För en hållbar framtid krävs tydliga strategier och stor medvetenhet kring våra produkters miljöpåverkan. Läs mer om våra hållbara erbjudanden i allmänhet och de produkter och tjänster som matchar HPs koncept i synnerhet här!

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.