Aktiviteter

För oss på INVID är det viktigt att bjuda in befintliga och potentiella kunder till aktiviteter som utvecklar och engagerar dig och dina kollegor.

Det kan vara föreläsningar med spännande föreläsare, vidareutbildning i någon av våra tjänster, eller inspirerande workshop.

Nedan kan du se vilka aktiviteter vi planerat in för den närmaste tiden.

20220926 13
20220926 9
174A0741 Sep (2)

Filtrera bland aktiviteter

2024-04-29 - Jönköping

SharePoint-utbildning för administratörer

Jobbar du med Microsoft 365 och vill lära dig mer om hur du skapar rätt förutsättningar för din organisation i SharePoint Online? I någon av rollerna som IT-administratörer, systemadministratörer, och IT-supportpersonal, som ansvarig för att hantera och konfigurera SharePoint-miljöer?
2024-04-25 - Jönköping

Power BI introduktionsutbildning

Jobbar du med data och vill veta mer om hur du kan analysera, visualisera och presentera detta på ett effektivt och snyggt sätt? Och vill få insikter i er affärsdata för att kunna fatta bättre beslut?
2024-04-18 - Jönköping

SharePoint-utbildning för redaktörer

Jobbar du med Microsoft 365, och vill lära dig mer om hur du får ut det mesta av SharePoint Online? Har du dessutom någon av rollerna redaktör, innehållsskapare och/eller kommunikatörer, och vill kunna använda SharePoint Online maximalt för att skapa, hantera och publicera nyheter och innehåll? Grattis, i så fall borde denna utbildning matcha ditt önskemål till 100 %!
2024-03-27 - Jönköping

Vi ger dig koll på det nya cybersäkerhets-direktivet NIS 2!

Vi ger dig koll på det nya cybersäkerhetsdirektivet NIS 2 via detta seminarium i Jönköping! Så att inte ditt företag riskerar att bötfällas när det ingår i svensk lagstiftning senast den 18/10!
2024-03-26 - Jönköping

Upplev nutidens - och framtidens - smartaste IT-produktlösningar

Välkommen på detta seminarium som vi arrangerar på vårt huvudkontor i Jönköping tillsammans med Lenovo, NVIDIA och Varjo, där du får chansen att upptäcka de senaste smarta IT-produkterna och framtida lösningarna!
2024-03-22 - Gislaved

Digitala transformationer genom smarta lösningar i Microsoft 365

Seminarium på Hotell Nissastigen i Gislaved med fokus på kunders upplevelser! Välkommen till en inspirerande seminariesession där vi på INVID delar konkreta exempel på hur vi framgångsrikt har stöttat våra kunder i att öka sin konkurrenskraft genom digital transformation med hjälp av AI och automatisering av olika affärsprocesser på smarta och effektiva sätt.
2024-03-15 - Digitalt

Digitala transformationer genom smarta lösningar i Microsoft 365

Varmt välkommen till ett inspirerande webinar där vi på INVID ger konkreta exempel på hur vi har hjälpt våra kunder med att stärka sin konkurrenskraft via sin digitala transformation genom AI och automatiseringar av olika verksamhetsprocesser på flera smarta sätt.
2024-03-12 - Göteborg

Vi ger dig koll på det nya cybersäkerhets-direktivet NIS 2!

Vi ger dig koll på det nya cybersäkerhetsdirektivet NIS 2 via detta seminarium i Göteborg! Så att inte ditt företag riskerar att bötfällas när det ingår i svensk lagstiftning senast den 18/10!
2024-03-08 - Jönköping

Digitala transformationer genom smarta lösningar i Microsoft 365

Seminarium på INVID:s huvudkontor i Jönköping med fokus på kunders upplevelser! Välkommen till en inspirerande seminariesession där vi på INVID delar konkreta exempel på hur vi framgångsrikt har stöttat våra kunder i att öka sin konkurrenskraft genom digital transformation med hjälp av AI och automatisering av olika affärsprocesser på smarta och effektiva sätt.
2024-02-23 - Värnamo

Digitala transformationer genom smarta lösningar i Microsoft 365

Seminarium på Gummifabriken i Värnamo med fokus på kunders upplevelser! Välkommen till en inspirerande seminariesession där vi på INVID delar konkreta exempel på hur vi framgångsrikt har stöttat våra kunder i att öka sin konkurrenskraft genom digital transformation med hjälp av AI och automatisering av olika affärsprocesser på smarta och effektiva sätt.
Avrop - Digitalt

Pyramidutbildning - Grund - Via webben

En populär grundutbildning i Pyramid 4 som arrangeras via webben och som utgör en viktig grund för dig som snart skall börja jobba i - eller precis har börjat jobba i - det aktuella affärssystemet.
Avrop - Digitalt eller IRL

Riskcheck - Informationssäkerhet

Denna workshop är första steget i att bedöma din organisations mognadsgrad och status inom informationssäkerhet. Detta med hjälp av en nulägesanalys i flera delar.
Avrop - Digitalt eller IRL

Microsoft 365-workshop - IT-Säkerhet

En cyberattack sker var 39e sekund, så en säker IT-miljö är viktigare nu än någonsin. Därför har vi på INVID Jönköping utformat en workshop för dig och ditt företag, men som är mycket mer än bara en workshop!
Avrop - Digitalt eller IRL

Microsoft 365-utbildning - Grund- och fördjupning

Nyhet! Vi erbjuder just nu tre olika Microsoft 365-utbildningar för en ökad produktivitet och effektivisering. Du väljer själv om du vill att vi genomför utbildningen/utbildningarna på plats i dina egna lokaler eller vid våra INVID-kontor i Göteborg, Jönköping eller Stockholm.

Kontakta oss om du vill veta mer om våra kommande aktiviteter!

Thomas Bethmarker

Gruppen, Småland och Göteborg

Thomas Bethmarker

Marknadsansvarig

+46 (0)36-440 54 13

E-post

Frida Hansson Uveborn

Gruppen, Småland och Göteborg

Frida Hansson Uveborn

Marknadskoordinator

+46 (0)36-440 54 47

E-post

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.