Gör IT Enkelt.
Tillsammans.

Du kanske vet vart du ska. Men inte hur du tar dig dit? Vi hjälper dig framåt. Tillsammans på den digitala vägen.

Group 1

Bekymmersfri IT

Med en högpresterande, trygg, säker, proaktiv och stabil IT-miljö kan du fokusera på det du är bäst på. Resten tar vi hand om.

It Säkerhet Vit

IT- och Informationssäkerhet

Noll intrång, noll stillestånd och noll dataförluster. Det är vår vision. Vi erbjuder säkerhetslösningar för dig med krav på information- och cybersäkerhet.

Smarta Processer

Smarta processer

Lösningar digitaliseras och automatiseras dagligen. Det skapar förutsättningar för en effektivare vardag. Vi hjälper dig att driva din digitala transformation på ett smart sätt.

Vägen till goda affärer som ger mer smak

REFERENS | BUBS GODIS

"Införandet av Power BI som beslutsstöd med smart integration mot affärssystemet Pyramid har medfört att vi kan nyttja säker analysdata med hög tillförlitlighet som fungerar som ett visuellt och tilltalande verktyg.

Det möjliggör att vi kan ställa ett antal variabler mot varandra som skapar viktigt underlag för optimering av företagets verksamhet.”.

Stefan Idrén, Export Manager vid BUBS Godis AB

Se referensen
Bubs Godis 1 1
Bubs Godis 1100X 1
Bubs Godis 1100X 3
Bubs Godis 1100X 2 (1)
Bubs Godis 1100X 5
Electro Elco Logotyp

Några av våra kunder som lyckats väldigt bra

REFERENS | SE VÅRA REFERENSER

Se referenser

Guide till lyckat förändringsarbete i din verksamhet

E-BOK | AFFÄRSSYSTEM

 

E Bok Affärssystem Guide Till Lyckat Förändringsarbete I Din Verksamhet

Aktuellt

Nyheter

Fortsatt stark tillväxt för INVID Gruppen

Det blåser fortsatt stark medvind för oss på INVID Gruppen AB. I samband med årsbokslutet för 2021 redovisar vi en omsättning om totalt ca 292 MSEK. Vilket motsvarar en ökning om totalt 61 MSEK jämfört med föregående årsbokslut.
Karriär

Supporttekniker

Är du en serviceinriktad person som motiveras av att hjälpa andra? Är du nyfiken på ny kunskap och gillar att ta initiativ? Då är du den vi söker! Just nu söker vi en supporttekniker som skall supportera och hjälpa användare med tekniska frågor.
Kunskapsbank

Är det defender man ska köra nu i stället för andra virusprogram?

Under ett av mina nyligen genomförda utbildningswebinar inom IT-säkerhet fick jag följande fråga; ”Är det defender man ska köra nu i stället för andra virusprogram?”. Detta förklarar jag i detta inlägg.
2022-06-09 - Jönköping

Seminarium: Produktivitet plus IT- och Informationssäkerhet

Välkommen på ett matnyttigt och kostnadsfritt seminarium, inklusive lunch, på vårt kontor i Jönköping! Under tre timmar kommer du få massor av intressanta tips från ett antal medarbetare med olika typer spetskompetenser inom området för Produktivitet plus IT- och Informationssäkerhet.
2022-06-08 - Värnamo

Seminarium: Produktivitet plus IT- och Informationssäkerhet

Välkommen på ett matnyttigt och kostnadsfritt seminarium, inklusive lunch, på vårt kontor i Värnamo! Under tre timmar kommer du få massor av intressanta tips från ett antal medarbetare med olika typer spetskompetenser inom området för Produktivitet plus IT- och Informationssäkerhet.
2021-11-16 - Digitalt

Pyramidutbildning - Grund - Via webben

En populär grundutbildning i Pyramid 4 som arrangeras via webben och som utgör en viktig grund för dig som snart skall börja jobba i - eller precis har börjat jobba i - det aktuella affärssystemet.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.