Karriär 7

Fem affärssystemskonsulter

2022-05-05

Vi söker fem affärssystemskonsulter

Sammanfattning

Nu har du, och fyra ytterligare personer, chansen att arbeta som konsult/utvecklare hos en av Sveriges ledande Pyramid-leverantörer. Vi söker nämligen just nu fem affärssystemskonsulter till våra småländska kontor, och med lite extra fokus för placering i Anderstorp och Värnamo anpassad efter dig.

Det här erbjuder INVID dig

Då du kommer att vara en viktig lagspelare i ett team så hjälps alla åt med att bidra med erfarenheter och kompetenser, vilket leder till att du får utvecklas och att resultat mot kund blir riktigt bra.

Bor du i närheten av våra småländska kontor i Anderstorp, Jönköping, Vetlanda, Värnamo, i Tranås eller Västervik? För oss spelar det inte så stor roll i vilken av orterna du bor på, utan placering anpassas efter dig och ditt önskemål, även om Anderstorp och Värnamo känns allra hetast i skrivande stund.

Vi vet hur viktigt det är att få kunna ta eget ansvar och styra över sin egen tid. Hos oss får du ett spännande arbete som även innebär mycket frihet under ansvar.

Dina arbetsuppgifter

Affärssystemet är Pyramid. Du ansvarar för att effektivisera och integrera funktionerna i kundernas installationer. Vi ser att du är analytisk och arbetar med kund på ett verksamhetsorienterat sätt.

Du kommer att ha mycket kundkontakt och det blir oftast mot ledande befattningar.

Du kommer bland annat att få utföra:

 • Implementationer
 • Integrationer mellan Pyramid och andra system (webservices & filintegration)
 • Rapporter och dataanalys med SQL-anrop
 • Utveckling av mobila lösningar/appar
 • Löpande support och utbildningar

Dina kvalifikationer

För oss är det viktigt att du är lösningsorienterad, ha rätt driv och har lätt för att kommunicera med kunder. Detta för att kunna analysera deras behov och sedan presentera lösningar på ett förståeligt sätt.

Vi ser gärna att du redan nu arbetar med Pyramid, antingen som konsult eller i en verksamhet som superuser och ser systemutveckling som intressant.

Du har koll på …Och du kanske även kan detta? (men inget krav)

 • Javascript – utveckling av appar för Android och iPhone
 • Microsoft Query & Power BI/Power Pivot

Start

Efter överenskommelse

Placering

Jönköping

Snarast möjliga ansökan

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. I ämnesfältet skriver du ”Affärssystemskonsult”.

OM INVID

Vårt uppdrag är att göra IT enkelt – Vi förenklar våra kunders vardag och stärker deras utveckling med teknik och rådgivning. Vår gedigna erfarenhet och breda kompetens inom IT-branschen är ett tryggt stöd i arbetet att göra IT enkelt. Arbetssättet karaktäriseras av våra tre kärnvärden – Personliga, Engagerade och Kompetenta.

 • Grundades 1995
 • 9 kontor i mellersta och södra Sverige med lokal närhet till kunderna
 • 130 anställda och omsätter cirka 250 miljoner
 • 1000+ kunder, nationellt och internationellt

Målet är att vara ledande inom de områden och på de marknader vi verkar på.

Vi växer med våra kunder och letar flera nya kollegor att dela denna tillväxtresa med!

Läs mer om oss
20210127 Teamledare 2

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.