Verksamhetsoptimering
/konsulting

Optimerar verksamheten och ökar lönsamheten

ePI Verksamhetsoptimering och konsulting

InnovationTech vet vad som krävs för att ta bra beslut som ger effekt.

Vår samarbetspartner InnovationTech har lång erfarenhet av att jobba med management och verksamhetsutveckling för företag inom framför allt industriteknik och tillverkningsbranscher.

I teamet ingår specialiserade konsulter med bakgrund från industri-, telekom-, tech- och IT-branschen på ledande befattningar inom produktion, logistik, kvalitet och utveckling.

InnovationTech analyserar, förbättrar och genomför målinriktade åtgärder som ger omedelbart resultat i din affärsverksamhet. De är specialiserade på att hitta nya konstruktiva lösningar och utvecklingsmöjligheter.

InnovationTech vet vad som krävs för att ta bra beslut som ger effekt, de gör helt enkelt alltid det som krävs för att lösa dina problem genom samarbete och tydlig kommunikation.

Maximera verksamhetens nyttjandegrad med ePI produktionsuppföljningssystem. Börja redan idag.


Och förresten… Du som inte hört talas om ePI tidigare.
INVID ePI produktionsuppföljningssystem är ett smart produktionsuppföljningssystem för industrier som tar fram olika KPI, exempelvis OEE/TAK-värde, kassationstal, cykeltider och måluppfyllelse.

Med hjälp av systemet kan du skriva ut detaljerade rapporter som snabbt hjälper till att identifiera orsaker till störningar i produktionen och visualiserar maskiners nyttjandegrad.

ePI produktionsuppföljningssystem hjälper dig att effektivisera produktionen med avancerade produktions- och rapportsystem.

Det gör att du får du kvalificerad överblick på din maskinpark och fullständig kontroll över drift och stopp.

Verksamhetsoptimering Konsulting 1

Kontakta oss om du vill maximera din verksamhets nyttjandegrad!

Robert Ungurjanovic

Småland

Robert Ungurjanovic

Produktägare

+46 (0)36-440 54 75

E-post

Börje Ljungberg

Göteborg

Börje Ljungberg

VD

+46 (0)31-301 05 20

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.