2000 följare på LinkedIn

2023-08-29
20230829 2000 Följare

Vi har nu passerat 2000 följare på LinkedIn!

Vi är så glada och entusiastiska över att vi nu har passerat milstolpen 2000 följare på LinkedIn! Vi tror och hoppas verkligen att vår ökning bland annat beror på att vi kontinuerligt delar intressant och givande innehåll med dig.

Om du ännu inte följer oss, så är det verkligen ett perfekt tillfälle att göra det nu! 

Vi välkomnar dina tankar och idéer!

Om det finns något speciellt innehåll du önskar se från oss, tveka inte att kontakta oss, inom team Marknad. Vi är här för att lyssna på era önskemål och strävar ständigt efter att skapa innehåll som engagerar, informerar och underhåller er på bästa möjliga sätt.

Tack för att du är en del av vår gemenskap och för att du hjälper oss att växa och utvecklas. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig och ditt företag värdefullt innehåll och bygga starkare relationer!

Några nya idéer eller önskemål om våra sociala kanaler? Kontakta oss på Team Marknad!

Thomas Bethmarker

Gruppen, Småland och Göteborg

Thomas Bethmarker

Marknadsansvarig

+46 (0)36-440 54 13

E-post

Frida Hansson Uveborn

Gruppen, Småland och Göteborg

Frida Hansson Uveborn

Marknadskoordinator

+46 (0)36-440 54 47

E-post

Nyheter

2023-12-07

Seminarium om enkla och praktiska knep för att förbättra och utveckla din industriproduktivitet

I samarbete med Handelskammaren i Jönköpings län och Husqvarna AB, hälsar vi på INVID dig välkommen till denna aktivitet.
2023-12-05

Välbesökt student-aktivitet med fokus på praktik hos INVID

Under torsdagseftermiddagen den 30 november samlades en imponerande stor skara av studenter vid Jönköping University för en minnesvärd praktik-aktivitet. Det handlade om en s.k. NFK-aktivitet (NFK = Näringslivsförlagd kurs). 
2023-11-28

Ett lyckat offensivt seminarium i Jönköping med djupdykning inom AI och smarta IT-produktslösningar från Lenovo!

Den 23 november arrangerade vi på INVID ett välbesökt seminarium i Jönköping, där fokus låg på artificiell intelligens (AI) och innovativa IT-produktlösningar. Seminariet, som genomfördes i samarbete med Lenovo, attraherade över 40 entusiastiska deltagare.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.