20230109 Göteborg Götaplatsen

INVID tar nästa steg. Satsar på nya affärsområden i Västsverige

Jan Lilljegren leder vår satsning

INVIDs satsning i Västsverige, med Göteborg i fokus, är en viktig del av INVID-koncernens tillväxtstrategi.

I Västsverige utvecklas nya och spännande marknader inom flertalet branscher genom nya teknologier, hållbarhet och attraktiva arbetsgivare. Kunder med höga krav på proaktivt partnerskap, relationer och engagemang kommer att vara i fokus för oss på INVID. Det är vårt kundlöfte!

Jan Lilljegren är vår Plats- och Försäljningschef i den aktuella regionen, med mångårig erfarenhet från ledande befattningar inom försäljning och IT-branschen.

Jan kommer att samverka med INVIDs övriga drygt 110 kollegor för att utveckla kundernas konkurrenskrafter inom IT och verksamhetsutveckling. I Göteborg satsar vi, precis som vid våra övriga sju kontor, på medarbetare med hög kunskap, lång erfarenhet, engagemang och specifika förmågor.

Jan L Circle

Vi möter kunder med höga krav genom ett nära partnerskap

I och med INVIDs satsning i Västsverige kommer vi att kunna erbjuda tjänster och produkter för specifika behov eller större helhetslösningar. Kraven på hållbarhet, säkerhet och ISO-certifierade IT-lösningar är en del av vårt partnerskap med kunder. Vi kommer att kunna erbjuda lösningar baserat på följande tre huvudfokusområden:

Group 1

Bekymmersfri IT

Med en högpresterande, trygg, säker, proaktiv och stabil IT-miljö kan du fokusera på det du är bäst på. Resten tar vi hand om.

It Säkerhet Vit

IT- och Informationssäkerhet

Noll intrång, noll stillestånd och noll dataförluster. Det är vår vision. Vi erbjuder säkerhetslösningar för dig med krav på information- och cybersäkerhet.

Smarta Processer

Smarta processer

Lösningar digitaliseras och automatiseras dagligen. Det skapar förutsättningar för en effektivare vardag. Vi hjälper dig att driva din digitala transformation på ett smart sätt.

Hållbara lösningar inom flera olika områden

I tjänsteutbudet återfinns bl.a. hållbara lösningar inom IT-infrastruktur, Modern arbetsplats, Trygg IT-drift, IT- och Informationssäkerhet, Affärssystem, Automatisering, Beslutsstöd, Smart Industri och Programvaror för arbetsmarknadsenheter.

 

VD-kommentar

INVID Gruppens VD, André Prien kommenterar företagets satsning på följande sätt:

- Vi på INVID brinner för att effektivisera och digitalisera våra kunders verksamheter med IT som verktyg. Jag är helt övertygad om att detta kommer uppfattas mycket positivt av organisationer och företag som vill kunna utveckla sina verksamheter i en mycket intressant region. Krav från våra kunder på hållbarhet, kvalitet och säkerhet kommer att vara i fokus kopplat till befintliga ISO-certifieringar.

Utöver ett antal rekryteringar hoppas vi givetvis på att även kunna attrahera nya och spännande kunder som vill utvecklas tillsammans med oss.

 

Kommentar från Plats- och Försäljningschef

Även Plats- och Försäljningschefen Jan Lilljegren ser fram emot den offensiva satsningen i Göteborg;

- Jag känner mig väldigt motiverad av att fortsätta INVIDs spännande resa, från och med nu, i helt egen regi i Västsverige. I rollen som plats- och försäljningschef för vårt nya kontor i Göteborg kommer jag, och mina proaktiva kollegor, göra allt i vår makt för att även fortsättningsvis hjälpa såväl befintliga som nya kunder med att utveckla deras verksamheter på ett effektivt sätt.

Vår devis ”Gör IT enkelt” innebär att vi vill göra detta tillsammans med våra kunder, och det matchar min syn till 100%. Jag anser nämligen att även smarta och avancerade IT-lösningar ska vara enkla att använda, annars gör de ingen nytta. Om saker är svåra att använda, används de antingen fel, eller inte alls.

Vi på INVID har massor av verksamhetsutvecklande aktiviteter på gång framöver, med fokus på kundnytta. Bland annat hållbarhetskampanj och seminarium, inom IT- och Informationssäkerhet, och det är bara början. 

 

Mer information och kontakt

Välkommen att läsa mer om vårt tjänsteutbud på www.invid.se, och påbörja en prenumeration av våra populära nyhetsbrev här >>

Tveka inte att kontakta oss på INVID Göteborg på tel. 070-328 95 98 eller 031-315 09 50, för att ta en inledande dialog, om hur vi tillsammans kan göra IT enkelt.

Fler nyheter

2024-05-29

INVIDs strategiska satsning som lokalt förankrad IT-leverantör öppnar dörrar för nya IT-jobb i Borås!

Välkände IT-profilen Joakim Jonson, med ca 30 års erfarenhet av att arbeta på Boråsmarknaden, tar anställning på INVID som platsansvarig för att leda företagets satsning från ett nyetablerat kontor.
2024-05-22

Träffa INVID på tillväxtdagen i Västervik!

Den 4/6 äger Tillväxtdagen i Västervik rum, och självklart är vi på INVID på plats! Träffa oss på denna spännande dag på Gränsö slott i Västervik.
2024-05-14

INVID fortsätter expandera i Västsverige

INVID: s storsatsning i Västsverige växer ännu mer. Vi har tidigare informerat om Platschef och försäljningschef Jan Liljegren och nio stycken välmeriterade IT-konsulter/säljare. Nu kan vi även informera om ytterligare två nya rekryteringar.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.