AJ Produkter 3

Automatiserad lösning som sparat mycket tid och gett ökad trygghet för AJ Produkter

2024-04-16

AJ Produkter ville hitta en lösning för att deras medarbetare så enkelt som möjligt skulle kunna införskaffa nya datorer på ett friktionsfritt sätt. 

De valde att fördjupa samarbetet med oss på INVID för att lyckas med detta. Samarbetet har lett till effektiviserad klienthantering, vilket även har gynnat deras IT-säkerhet på ett positivt sätt. 

Johan Petersson, IT-chef hos AJ Produkter, bekräftar att processerna kring klienthanteringen har effektiviserats. Det har medfört att trots att bolaget har expanderat med 30 till 40 % har AJ Produkter kunnat bibehålla samma medarbetarantal på IT-infrastrukturavdelningen. 

Läs mer om AJ Produkters klienthanteringslösning här
Johan Petersson 003

Nyheter

2024-05-22

Träffa INVID på tillväxtdagen i Västervik!

Den 4/6 äger Tillväxtdagen i Västervik rum, och självklart är vi på INVID på plats! Träffa oss på denna spännande dag på Gränsö slott i Västervik.
2024-05-14

INVID fortsätter expandera i Västsverige

INVID: s storsatsning i Västsverige växer ännu mer. Vi har tidigare informerat om Platschef och försäljningschef Jan Liljegren och nio stycken välmeriterade IT-konsulter/säljare. Nu kan vi även informera om ytterligare två nya rekryteringar.
2024-05-02

Webinar den 31/5 om hur du säkrar upp din IT-infrastruktur

Missa inte vårt webinar tillsammans med HPE den 31/5 klockan 10.00-10.45! Få svar kring hur du kan förebygga och förhindra olika typer av säkerhetsattacker, innan det är för sent.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.