En aktiv dag och välbesökt monter på Karriärmässan i Borås den 15/11!

2023-11-16
174A9403

Den 15/11 var vi tre personer från INVID som befann oss på Högskolan i Borås. Det var Karriärmässan som stod på schemat, vilket resulterade i många härliga möten och dialoger med studenterna!

Vår ambition med dagen var att knyta kontakt med studenterna och att eventuellt få arbeta tillsammans i framtiden! 

Högskolan i Borås, Sandgärdet - Karriärmässan - INVID Gruppen

Mässan startade kl. 10.00 och pågick fram till kl. 15.00 och var placerade i två av Högskolan i Borås byggnader, nämligen Sandgärdet och Balder. 

Vi på INVID fick äran att stå inne i byggnaden Sandgärdet. Vilket var exemplariskt med tanke på att både Frida och Lukas från INVID, som var på plats, har studerat där. Och det var dessutom Sandgärdet som båda två höll till i när de studerade. 

Frida Hansson Uveborn och Lukas Karlsson - Karriärmässan - INVID Gruppen

Frida läste systemvetare mellan 2006-2010 och Lukas studerade dataekonom mellan 2009-2022. 

Lukas Karlsson - Karriärmässan - INVID Gruppen

På mässan strömmade det med studenter som kom förbi och var nyfikna på INVID. Angelika från INVID var också på plats och fångade studenterna i ett tidigt skede när studenterna klev in i byggnaden.

Angelika Lyckare och Lukas Karlsson - Karriärmässan - INVID Gruppen

Efter att Angelika guidat studenterna till vår monter tog Lukas över och berättade om sin dataekonom-utbildning samt resa på INVID. Hur han snabbt gick från student till anställd.

Angelika Lyckare och Lukas Karlsson - Karriärmässan - INVID Gruppen

Angelika Lyckare - Karriärmässan - INVID Gruppen

Lukas Karlsson - Karriärmässan - INVID Gruppen

Angelika Lyckare och Lukas Karlsson - Karriärmässan - INVID Gruppen

Det blev härliga dialoger med studenterna och samtidigt många gemensamma nämnare som togs upp. Allt från programmering till kurser och lärare. 

Pyramid - Karriärmässan - INVID Gruppen

Dagen till ära hade vi en tävling för studenterna. Vinster var ett par Jabra Elite 3 Active True wireless-hörlurar. För att delta behövde studenterna besvara ett antal frågor och en utslagsfråga. Vinnaren i tävlingen blev Daniel Gustafsson, stort grattis! 

Vi hoppas att vi kommer att få träffa studenterna snart igen, antingen via praktik eller att de söker jobb hos oss på INVID. Så länge önskar vi lycka till! 💚

Nyheter

2024-04-19

Hillerstorps Schakt sparar 20 timmar i månaden tack vare digital verksamhetsutveckling

Tillsammans med oss på INVID har Hillerstorps Schakt effektiviserat verksamhet genom digitaliserade flöden med gränssnitt i olika processer.
2024-04-16

AJ Produkter har effektiviserat sin klienthantering och höjt IT-säkerheten

Tillsammans med oss på INVID har AJ Produkter effektiviserat sin klienthantering vilket har lett till höjd IT-säkerhet hos bolaget.
2024-04-03

Uppskattat seminarium om den nya cybersäkerhetslagen NIS 2

I onsdags förra veckan, den 27/3, träffades ett gäng nyfikna deltagare på INVIDs huvudkontor i Jönköping för att delta på vårt seminarium om NIS 2.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.