Energifyllt seminarium på Vandalorum i Värnamo

2022-06-09
20220609 Seminarium I Värnamo 2

Energifyllt seminarium i Värnamo

Onsdagen den 8/6 arrangerade vi vårt seminarium om Produktivitet plus IT- och Informationssäkerhet för tredje gången! 

Den här gången var vi på plats i Värnamo på Vandalorum. Från början var planen att arrangera seminariet på plats på vårt kontor i Värnamo. Men då antalet deltagare blev allt fler så valde vi att boka Vandalorum, som har riktigt fina och rymliga lokaler. 

Joelle Fatrous höll tillsammans med Stefan Timbus i förmiddagspasset om Produktivitet. På eftermiddagen pratade Vetton Gramozi om IT- och Informationssäkerhet. På plats fanns även vår säljare Gustaf Frostsköld som tillsammans med vår marknadsansvarige Thomas Bethmarker hälsade alla välkomna och såg till att lokalerna blev snyggt INVIDiferade.


Under båda presentationspassen fördes det bra dialoger och det ställdes en hel del frågor. Och utifrån utvärderingar som gjorts av deltagarna var dagen uppskattad. 

Med andra ord: ett riktigt lyckat seminarium!

 

”Vi använder oss av INVID och det har gått bra hittills”

Deltagare från seminariet som besvarar
frågan "Hur arbetar ni med säkerhet?"

20220609 Seminarium I Värnamo (2)

Välkommen att kontakta oss på INVID om du också önskar mer information om produktivitet och IT- och informationssäkerhet

Stefan Timbus

Småland

Stefan Timbus

Teamledare Produktivitet

+46 (0)36-440 54 46

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Nyheter

2024-02-29

Välkommen på seminarium om NIS 2 i Jönköping den 27/3

Se till att inte gå miste om denna viktiga aktivitet, på vårt huvudkontor i Jönköping, som ger dig klara svar på om din organisation omfattas av NIS 2, samt hur du kan förbereda dig för detta om så är fallet!
2024-02-28

Engagerat seminarium i Värnamo om digital transformation via AI och automatiseringar!

I förra veckan, fredagen den 23 februari, höll vi ett seminarium på Gummifabriken i Värnamo. Det var fyllt av engagerade deltagare och livliga diskussioner.
2024-02-23

Future of Clients in an AI world

Våra samarbetspartners Lenovo och AMD laddar för en kommande roadshow. Och fredagen den 8/3 är turen kommen för ett spännande seminarium, i Göteborg.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.