20220609 Seminarium I Värnamo 2

Energifyllt seminarium på Vandalorum i Värnamo

2022-06-09

Energifyllt seminarium i Värnamo

Onsdagen den 8/6 arrangerade vi vårt seminarium om Produktivitet plus IT- och Informationssäkerhet för tredje gången! 

Den här gången var vi på plats i Värnamo på Vandalorum. Från början var planen att arrangera seminariet på plats på vårt kontor i Värnamo. Men då antalet deltagare blev allt fler så valde vi att boka Vandalorum, som har riktigt fina och rymliga lokaler. 

Joelle Fatrous höll tillsammans med Stefan Timbus i förmiddagspasset om Produktivitet. På eftermiddagen pratade Vetton Gramozi om IT- och Informationssäkerhet. På plats fanns även vår säljare Gustaf Frostsköld som tillsammans med vår marknadsansvarige Thomas Bethmarker hälsade alla välkomna och såg till att lokalerna blev snyggt INVIDiferade.


Under båda presentationspassen fördes det bra dialoger och det ställdes en hel del frågor. Och utifrån utvärderingar som gjorts av deltagarna var dagen uppskattad. 

Med andra ord: ett riktigt lyckat seminarium!

 

”Vi använder oss av INVID och det har gått bra hittills”

Deltagare från seminariet som besvarar
frågan "Hur arbetar ni med säkerhet?"

20220609 Seminarium I Värnamo (2)

Välkommen att kontakta oss på INVID om du också önskar mer information om produktivitet och IT- och informationssäkerhet

Stefan Timbus

Småland

Stefan Timbus

Teamledare Produktivitet

+46 (0)36-440 54 46

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Nyheter

2024-05-29

INVIDs strategiska satsning som lokalt förankrad IT-leverantör öppnar dörrar för nya IT-jobb i Borås!

Välkände IT-profilen Joakim Jonson, med ca 30 års erfarenhet av att arbeta på Boråsmarknaden, tar anställning på INVID som platsansvarig för att leda företagets satsning från ett nyetablerat kontor.
2024-05-22

Träffa INVID på tillväxtdagen i Västervik!

Den 4/6 äger Tillväxtdagen i Västervik rum, och självklart är vi på INVID på plats! Träffa oss på denna spännande dag på Gränsö slott i Västervik.
2024-05-14

INVID fortsätter expandera i Västsverige

INVID: s storsatsning i Västsverige växer ännu mer. Vi har tidigare informerat om Platschef och försäljningschef Jan Liljegren och nio stycken välmeriterade IT-konsulter/säljare. Nu kan vi även informera om ytterligare två nya rekryteringar.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.