174A1400

Givande Power BI introduktionsutbildning på huvudkontoret i Jönköping

2024-04-30

Torsdagen den 25/4 anordnade vi på INVID en lyckad introduktionsutbildning inom Power BI på vårt huvudkontor i Jönköping.

Torsdagseftermiddagens utbildare var INVIDs seniorkonsult Michael Lilja som berättade om hur man kan analysera, visualisera och presentera data på ett snyggt och effektivt sätt. Michael gav en rejäl inblick i vad Power BI är och hur man kan komma igång med att effektivt arbeta med verktyget. 

Power BI introduktionsutbildning i Jönköping - INVID Gruppen

Power BI introduktionsutbildning i Jönköping - INVID Gruppen

Av utvärderingsblanketten att döma så var det nöjda deltagare som lämnade kontoret i Jönköping efter den givande utbildningseftermiddagen. Vi på INVID tackar alla deltagare och vi hoppas på att se er på framtida aktiviteter!

Vill du också lära dig mer om Power BI?

Tveka i så fall inte att kontakta Stefan Timbus via följande kontaktuppgifter:

Stefan Timbus

Teamledare

Stefan Timbus

Nyheter

2024-07-25

Ny hemsidessektion för cybersäkerhet!

Idag är vi på INVID stolta över att kunna lansera en helt ny sektion på hemsidan som fokuserar till 100% på cybersäkerhet!
2024-07-12

Lyckad INVID IT Masters på Särö Golfklubb

52 deltagare från 49 företag skapade suveränt nätverkande - och två Hole-In-Ones!
2024-07-08

Seminarium om Industriproduktivitet i Anderstorp 17/10

I samarbete med Handelskammaren i Jönköpings län, Enter Gislaved, Anderstorps Näringslivsförening, Gnosjö kommun, Gnosjöandans Näringsliv och ISIFLO bjuder vi på INVID in till ett seminarium med fokus på att förbättra och utveckla industriproduktiviteten!

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.