174A1400

Givande Power BI introduktionsutbildning på huvudkontoret i Jönköping

2024-04-30

Torsdagen den 25/4 anordnade vi på INVID en lyckad introduktionsutbildning inom Power BI på vårt huvudkontor i Jönköping.

Torsdagseftermiddagens utbildare var INVIDs seniorkonsult Michael Lilja som berättade om hur man kan analysera, visualisera och presentera data på ett snyggt och effektivt sätt. Michael gav en rejäl inblick i vad Power BI är och hur man kan komma igång med att effektivt arbeta med verktyget. 

Power BI introduktionsutbildning i Jönköping - INVID Gruppen

Power BI introduktionsutbildning i Jönköping - INVID Gruppen

Av utvärderingsblanketten att döma så var det nöjda deltagare som lämnade kontoret i Jönköping efter den givande utbildningseftermiddagen. Vi på INVID tackar alla deltagare och vi hoppas på att se er på framtida aktiviteter!

Vill du också lära dig mer om Power BI?

Tveka i så fall inte att kontakta Stefan Timbus via följande kontaktuppgifter:

Stefan Timbus

Teamledare

Stefan Timbus

Nyheter

2024-05-29

INVIDs strategiska satsning som lokalt förankrad IT-leverantör öppnar dörrar för nya IT-jobb i Borås!

Välkände IT-profilen Joakim Jonson, med ca 30 års erfarenhet av att arbeta på Boråsmarknaden, tar anställning på INVID som platsansvarig för att leda företagets satsning från ett nyetablerat kontor.
2024-05-22

Träffa INVID på tillväxtdagen i Västervik!

Den 4/6 äger Tillväxtdagen i Västervik rum, och självklart är vi på INVID på plats! Träffa oss på denna spännande dag på Gränsö slott i Västervik.
2024-05-14

INVID fortsätter expandera i Västsverige

INVID: s storsatsning i Västsverige växer ännu mer. Vi har tidigare informerat om Platschef och försäljningschef Jan Liljegren och nio stycken välmeriterade IT-konsulter/säljare. Nu kan vi även informera om ytterligare två nya rekryteringar.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.