Digitaliserade flöden med gränssnitt i olika processer sparar 20 timmar i månaden

2024-04-19
IMG 2527

Hillerstorps Schakt ville minska stillestånd i sina projekt och säkerställa god arbetsmiljö för sina medarbetare. För att göra detta var de i stort behov av att få till arbetsprocesser och flöden när det gäller att fånga upp reparationer och underhåll. Dessutom ville de utveckla ett anpassat intranät, där alla anställda är anslutna. 

För att hitta en lösning åt Hillerstorps Schakt valde de att utveckla det redan 15 år långa samarbetet med oss på INVID. Det fördjupade samarbetet landade i en applikation kopplad till befintlig Microsoft 365-installation och har medfört digitaliserade flöden med gränssnitt i olika processer.

Cecilia Ideskog, ekonomiansvarig, HR Management och KMA-samordnare hos Hillerstorps Schakt, bekräftar att de är glada över den smarta lösningen som har tagits fram. Lösningen har resulterat i flertalet positiva effekter och tack vare lösningen bedöms de spara cirka 20 timmar i månaden.

Läs mer om Hillerstorps Schakts smarta lösning här
C

Nyheter

2024-05-02

Webinar den 31/5 om hur du säkrar upp din IT-infrastruktur

Missa inte vårt webinar tillsammans med HPE den 31/5 klockan 10.00-10.45! Få svar kring hur du kan förebygga och förhindra olika typer av säkerhetsattacker, innan det är för sent.
2024-05-02

Intressant SharePoint utbildning för administratörer

Måndagen den 29/4 ägde en SharePoint utbildning för administratörer rum på huvudkontoret i Jönköping.
2024-04-30

Givande Power BI introduktionsutbildning på huvudkontoret i Jönköping

I torsdags, den 25/4, samlades en grupp intresserade deltagare på vårt huvudkontor i Jönköping för att delta på vår introduktionsutbildning inom Power BI.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.