IMG 2527

Digitaliserade flöden med gränssnitt i olika processer sparar 20 timmar i månaden

2024-04-19

Hillerstorps Schakt ville minska stillestånd i sina projekt och säkerställa god arbetsmiljö för sina medarbetare. För att göra detta var de i stort behov av att få till arbetsprocesser och flöden när det gäller att fånga upp reparationer och underhåll. Dessutom ville de utveckla ett anpassat intranät, där alla anställda är anslutna. 

För att hitta en lösning åt Hillerstorps Schakt valde de att utveckla det redan 15 år långa samarbetet med oss på INVID. Det fördjupade samarbetet landade i en applikation kopplad till befintlig Microsoft 365-installation och har medfört digitaliserade flöden med gränssnitt i olika processer.

Cecilia Ideskog, ekonomiansvarig, HR Management och KMA-samordnare hos Hillerstorps Schakt, bekräftar att de är glada över den smarta lösningen som har tagits fram. Lösningen har resulterat i flertalet positiva effekter och tack vare lösningen bedöms de spara cirka 20 timmar i månaden.

Läs mer om Hillerstorps Schakts smarta lösning här
C

Nyheter

2024-07-25

Ny hemsidessektion för cybersäkerhet!

Idag är vi på INVID stolta över att kunna lansera en helt ny sektion på hemsidan som fokuserar till 100% på cybersäkerhet!
2024-07-12

Lyckad INVID IT Masters på Särö Golfklubb

52 deltagare från 49 företag skapade suveränt nätverkande - och två Hole-In-Ones!
2024-07-08

Seminarium om Industriproduktivitet i Anderstorp 17/10

I samarbete med Handelskammaren i Jönköpings län, Enter Gislaved, Anderstorps Näringslivsförening, Gnosjö kommun, Gnosjöandans Näringsliv och ISIFLO bjuder vi på INVID in till ett seminarium med fokus på att förbättra och utveckla industriproduktiviteten!

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.