Högaktuellt seminarium om NIS 2 i Göteborg den 12/3

2024-03-12
20240312 Seminarium NIS 2 Göteborg Omslagsbild

Kom och ta del av en spännande kväll med mat, kunskap och SHL-hockey när vi ger dig en översikt över det nya cybersäkerhets-direktivet NIS 2! Det är viktigt att hålla sig uppdaterad så att ditt företag inte hamnar i trubbel när det blir en del av svensk lagstiftning senast den 18/10.

Denna kostnadsfria aktivitet är en möjlighet för dig att få klara svar på hur NIS 2 påverkar din organisation och vad du bör göra för att vara förberedd. Vi börjar kvällen med en trevlig middag och seminarium på Scandic Opalen, och avslutar med att se SHL-matchen mellan Frölunda Hockey och Skellefteå AIK på Scandinavium.

Observera att antalet platser är begränsat, så det är först till kvarn som gäller. Dessutom är det max en person per företag eller organisation som kan delta.

  • Datum: Tisdagen den 12/3
  • Tid: Kl. 16.30-21.30
  • Plats: Scandic Opalen, Engelbrektsgatan 73, Göteborg
  • Kostnad: Gratis, inklusive middag och SHL-hockey

Anmäl dig redan idag för att säkra din plats och ta del av denna givande och trevliga kväll!

Mer information

Välkommen att kontakta INVIDs Jan Lilljegren om du önskar mer information om denna aktivitet via följande kontaktuppgifter:

Jan Lilljegren

Platschef

Jan Lilljegren (2)

Nyheter

2024-04-19

Hillerstorps Schakt sparar 20 timmar i månaden tack vare digital verksamhetsutveckling

Tillsammans med oss på INVID har Hillerstorps Schakt effektiviserat verksamhet genom digitaliserade flöden med gränssnitt i olika processer.
2024-04-16

AJ Produkter har effektiviserat sin klienthantering och höjt IT-säkerheten

Tillsammans med oss på INVID har AJ Produkter effektiviserat sin klienthantering vilket har lett till höjd IT-säkerhet hos bolaget.
2024-04-03

Uppskattat seminarium om den nya cybersäkerhetslagen NIS 2

I onsdags förra veckan, den 27/3, träffades ett gäng nyfikna deltagare på INVIDs huvudkontor i Jönköping för att delta på vårt seminarium om NIS 2.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.