Bild Nr 1 Low

Inbjudan till ett offensivt seminarium om cybersäkerhet - kryddat med ett spännande SHL-smålandsderby!

2023-09-14

Cybersäkerhet är ett stort bekymmer för företag idag. De digitala hoten blir mer avancerade och förändras snabbt, vilket kan ha katastrofala konsekvenser om säkerheten inte är tillräcklig.

Du som ledare har en central roll i att skydda din organisation och dina intressenter och kunder.

Vårt cybersäkerhetsseminarium som vi kommer att hålla den 5/10 i Husqvarna Garden ger dig chansen att förstå dagens hot och hur du och ditt företag kan förstärka organisationen med en proaktiv och strategisk cybersäkerhetsstrategi.

Möt vår seminarieföreläsare, Vetton Gramozi, som är teamledare inom cybersäkerhet. Vetton är en affärsjurist med tidigare erfarenhet som jurist och konsult inom IT-juridik och compliance. Med en gedigen bakgrund inom IT- och informationssäkerhet är han en expert inom området. Det är en utmärkt möjlighet att lyssna på och interagera med Vetton – missa inte det!

Att vi sedan kryddar inbjudan med att bjuda dig på ett rafflande SHL-smålandsderby mellan HV71 och Växjö Lakers gör väl knappas saken sämre, eller vad säger du?

Nyheter

2024-05-22

Träffa INVID på tillväxtdagen i Västervik!

Den 4/6 äger Tillväxtdagen i Västervik rum, och självklart är vi på INVID på plats! Träffa oss på denna spännande dag på Gränsö slott i Västervik.
2024-05-14

INVID fortsätter expandera i Västsverige

INVID: s storsatsning i Västsverige växer ännu mer. Vi har tidigare informerat om Platschef och försäljningschef Jan Liljegren och nio stycken välmeriterade IT-konsulter/säljare. Nu kan vi även informera om ytterligare två nya rekryteringar.
2024-05-02

Webinar den 31/5 om hur du säkrar upp din IT-infrastruktur

Missa inte vårt webinar tillsammans med HPE den 31/5 klockan 10.00-10.45! Få svar kring hur du kan förebygga och förhindra olika typer av säkerhetsattacker, innan det är för sent.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.