Inbjudan till ett offensivt seminarium om cybersäkerhet - kryddat med ett spännande SHL-smålandsderby!

2023-09-14
Bild Nr 1 Low

Cybersäkerhet är ett stort bekymmer för företag idag. De digitala hoten blir mer avancerade och förändras snabbt, vilket kan ha katastrofala konsekvenser om säkerheten inte är tillräcklig.

Du som ledare har en central roll i att skydda din organisation och dina intressenter och kunder.

Vårt cybersäkerhetsseminarium som vi kommer att hålla den 5/10 i Husqvarna Garden ger dig chansen att förstå dagens hot och hur du och ditt företag kan förstärka organisationen med en proaktiv och strategisk cybersäkerhetsstrategi.

Möt vår seminarieföreläsare, Vetton Gramozi, som är teamledare inom cybersäkerhet. Vetton är en affärsjurist med tidigare erfarenhet som jurist och konsult inom IT-juridik och compliance. Med en gedigen bakgrund inom IT- och informationssäkerhet är han en expert inom området. Det är en utmärkt möjlighet att lyssna på och interagera med Vetton – missa inte det!

Att vi sedan kryddar inbjudan med att bjuda dig på ett rafflande SHL-smålandsderby mellan HV71 och Växjö Lakers gör väl knappas saken sämre, eller vad säger du?

Nyheter

2023-12-07

Seminarium om enkla och praktiska knep för att förbättra och utveckla din industriproduktivitet

I samarbete med Handelskammaren i Jönköpings län och Husqvarna AB, hälsar vi på INVID dig välkommen till denna aktivitet.
2023-12-05

Välbesökt student-aktivitet med fokus på praktik hos INVID

Under torsdagseftermiddagen den 30 november samlades en imponerande stor skara av studenter vid Jönköping University för en minnesvärd praktik-aktivitet. Det handlade om en s.k. NFK-aktivitet (NFK = Näringslivsförlagd kurs). 
2023-11-28

Ett lyckat offensivt seminarium i Jönköping med djupdykning inom AI och smarta IT-produktslösningar från Lenovo!

Den 23 november arrangerade vi på INVID ett välbesökt seminarium i Jönköping, där fokus låg på artificiell intelligens (AI) och innovativa IT-produktlösningar. Seminariet, som genomfördes i samarbete med Lenovo, attraherade över 40 entusiastiska deltagare.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.