IMG 0473

Innehållsrikt invignings-event på Scandinavium!

2023-10-17

Lördagen den 14 oktober arrangerade vi ett innehållsrikt invignings-event för INVID Göteborg på Scandinavium i samma stad.

En stor och härlig skara av kunder och samarbetspartners mötte upp, som tillsammans med oss på INVID fyllde dagen med kunskap, nätverkande och spännande SHL-hockey.

Thomas Bethmarker - Invigning Scandinavium - Göteborg - INVID Gruppen

Invigning Scandinavium - Göteborg - INVID Gruppen

Invigning Scandinavium - Göteborg - INVID Gruppen

För att hålla energin och entusiasmen uppe bjöds deltagarna på en utsökt måltid. Räksmörgåsarna var en omedelbar hit och skapade en perfekt balans mellan de olika programpunkterna.

Invigning Scandinavium - Göteborg - INVID Gruppen

Richard Wahlstedt - Invigning Scandinavium - Göteborg - INVID Gruppen

En av programpunkterna var om vårt populära koncept inom IT- och Informationssäkerhet, där vi bland annat berättade om aktuella hotbilder och vad vi på INVID kan hjälpa till med för att skydda oss mot exempelvis Ransomware. Det var ingen mindre än vår affärsområdeschef för Produktivitet och säkerhet, Richard Wahlstedt, som höll i presentationen.

Invigning Scandinavium - Göteborg - INVID Gruppen

Invigning Scandinavium - Göteborg - INVID Gruppen

Arrow - Invigning Scandinavium - Göteborg - INVID Gruppen

Den andra programpunkten var om Artificiell intelligens (AI) och hölls av Dag Lindén från vår samarbetspartner Arrow. Deltagarna fick insikter om hur man kan dra nytta av dessa tekniker för att förbättra sina verksamheter och driva innovation.

Invigning Scandinavium - Göteborg - INVID Gruppen

Invigning Scandinavium - Göteborg - INVID Gruppen

Invigning Scandinavium - Göteborg - INVID Gruppen

Efter de olika programpunkterna var det dags för SHL-hockey. Det blev en svängig hockeymatch med en entusiastisk publik.

Det var en härlig chans för deltagarna att uppleva spänningen i en live-SHL-match. Matchen blev verkligen ett minnesvärt ögonblick för många, oavsett om man är ett hängivet HV71- eller Frölunda-fan.

Johan Andersson, Jan Lilljegren och Thomas Bethmarker - Invigning Scandinavium - Göteborg - INVID Gruppen

Seminarium i Göteborg 22/11 om Produktivitet

I samband med invigningen tipsade vi om vårt kommande seminarium i Göteborg, som kommer att fokusera på Produktivitet. Det kommer att arrangeras den 22 november. Intresserad? Kontakta i så fall Jan Lilljegren via nedanstående kontaktuppgifter;

Kontakta Jan Lilljegren för mer information om seminariet den 22/11

Jan Lilljegren (2)

Nyheter

2024-07-12

Lyckad INVID IT Masters på Särö Golfklubb

52 deltagare från 49 företag skapade suveränt nätverkande - och två Hole-In-Ones!
2024-07-08

Seminarium om Industriproduktivitet i Anderstorp 17/10

I samarbete med Handelskammaren i Jönköpings län, Enter Gislaved, Anderstorps Näringslivsförening, Gnosjö kommun, Gnosjöandans Näringsliv och ISIFLO bjuder vi på INVID in till ett seminarium med fokus på att förbättra och utveckla industriproduktiviteten!
2024-05-29

INVIDs strategiska satsning som lokalt förankrad IT-leverantör öppnar dörrar för nya IT-jobb i Borås!

Välkände IT-profilen Joakim Jonson, med ca 30 års erfarenhet av att arbeta på Boråsmarknaden, tar anställning på INVID som platsansvarig för att leda företagets satsning från ett nyetablerat kontor.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.