Intresseväckande seminarium om produktivitet och IT- och Informationssäkerhet i Västervik

2022-04-22

20220421 Seminarium Västervik Omslagsbild

Intresseväckande seminarium i Västervik

För ett par veckor sedan arrangerade vi vårt första IRL-seminarium på mycket länge. Då i Tranås och med inriktning Produktivitet och IT- och Informationssäkerhet.

Igår var det dags igen! Samma tema, men den här gången på plats i Västervik på Slottsholmen.

Våra medarbetare (Joelle Fatrous, Roland Berge och Vetton Gramozi) med spetskompetenser inom Produktivitet och Informationssäkerhet uppdaterade och gav tips till åhörarna under totalt tre timmar. 

Till sin och företagets fördel

Under aktiviteten fick vi förmånen att träffa flera personer som tyckte att det var ett intresseväckande seminarium och som bedömde att det är till sin, och företagets fördel, att ha INVID som partner.

”Säkerhet är något vi ständigt tittar på. Det var värdefullt att få ta del av den stora kunskapen INVID har inom det området.”

Deltagare från seminariet

”50% av min tid läggs på säkerhet och ju mer man tittar desto mer orolig blir man. Inför varje ledighet kommer en klump i magen och jag tittar i loggarna minst en gång om dagen när jag är ledig.”

Deltagare från seminariet

”Det känns tryggt och säkert att kunna ta in INVID som en extern part. Jag är bara en användare av systemen och har inte kunskapen själv. Vi är för små för att se vinsten i att anställa en säkerhetschef.”

Deltagare från seminariet

20220421 Seminarium Västervik

Välkommen att kontakta oss på INVID om du också önskar mer information om produktivitet och IT- och informationssäkerhet

Stefan Timbus

Småland

Stefan Timbus

Teamledare Produktivitet

+46 (0)36-440 54 46

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Nyheter

2024-04-19

Hillerstorps Schakt sparar 20 timmar i månaden tack vare digital verksamhetsutveckling

Tillsammans med oss på INVID har Hillerstorps Schakt effektiviserat verksamhet genom digitaliserade flöden med gränssnitt i olika processer.
2024-04-16

AJ Produkter har effektiviserat sin klienthantering och höjt IT-säkerheten

Tillsammans med oss på INVID har AJ Produkter effektiviserat sin klienthantering vilket har lett till höjd IT-säkerhet hos bolaget.
2024-04-03

Uppskattat seminarium om den nya cybersäkerhetslagen NIS 2

I onsdags förra veckan, den 27/3, träffades ett gäng nyfikna deltagare på INVIDs huvudkontor i Jönköping för att delta på vårt seminarium om NIS 2.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.