Intresseväckande seminarium om produktivitet och IT- och Informationssäkerhet i Västervik

2022-04-22

20220421 Seminarium Västervik Omslagsbild

Intresseväckande seminarium i Västervik

För ett par veckor sedan arrangerade vi vårt första IRL-seminarium på mycket länge. Då i Tranås och med inriktning Produktivitet och IT- och Informationssäkerhet.

Igår var det dags igen! Samma tema, men den här gången på plats i Västervik på Slottsholmen.

Våra medarbetare (Joelle Fatrous, Roland Berge och Vetton Gramozi) med spetskompetenser inom Produktivitet och Informationssäkerhet uppdaterade och gav tips till åhörarna under totalt tre timmar. 

Till sin och företagets fördel

Under aktiviteten fick vi förmånen att träffa flera personer som tyckte att det var ett intresseväckande seminarium och som bedömde att det är till sin, och företagets fördel, att ha INVID som partner.

”Säkerhet är något vi ständigt tittar på. Det var värdefullt att få ta del av den stora kunskapen INVID har inom det området.”

Deltagare från seminariet

”50% av min tid läggs på säkerhet och ju mer man tittar desto mer orolig blir man. Inför varje ledighet kommer en klump i magen och jag tittar i loggarna minst en gång om dagen när jag är ledig.”

Deltagare från seminariet

”Det känns tryggt och säkert att kunna ta in INVID som en extern part. Jag är bara en användare av systemen och har inte kunskapen själv. Vi är för små för att se vinsten i att anställa en säkerhetschef.”

Deltagare från seminariet

20220421 Seminarium Västervik

Välkommen att kontakta oss på INVID om du också önskar mer information om produktivitet och IT- och informationssäkerhet

Stefan Timbus

Småland

Stefan Timbus

Teamledare Produktivitet

+46 (0)36-440 54 46

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Nyheter

2023-09-19

Uppskattat seminarium i Vetlanda!

I förra veckan, den 15/9, arrangerade vi vårt seminarium om cybersäkerhetsdirektivet NIS 2 i Vetlanda, tillsammans med NUVAB. Här kan du läsa mer om och se bilder från seminariet.
2023-09-15

IT-seminarium om AI och smarta produktlösningar

Är du intresserad av att lära dig mer om AI och de senaste smarta IT-produkterna? Vill du se och testa moderna och hållbara prylar som gör livet enklare? Missa då inte detta spännande IT-seminarium om AI och smarta produkter som vi arrangerar i samarbete med Lenovo!
2023-09-14

Inbjudan till ett offensivt seminarium om cybersäkerhet - kryddat med ett spännande SHL-smålandsderby!

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.