20220421 Seminarium Västervik Omslagsbild

Intresseväckande seminarium om produktivitet och IT- och Informationssäkerhet i Västervik

2022-04-22

Intresseväckande seminarium i Västervik

För ett par veckor sedan arrangerade vi vårt första IRL-seminarium på mycket länge. Då i Tranås och med inriktning Produktivitet och IT- och Informationssäkerhet.

Igår var det dags igen! Samma tema, men den här gången på plats i Västervik på Slottsholmen.

Våra medarbetare (Joelle Fatrous, Roland Berge och Vetton Gramozi) med spetskompetenser inom Produktivitet och Informationssäkerhet uppdaterade och gav tips till åhörarna under totalt tre timmar. 

Till sin och företagets fördel

Under aktiviteten fick vi förmånen att träffa flera personer som tyckte att det var ett intresseväckande seminarium och som bedömde att det är till sin, och företagets fördel, att ha INVID som partner.

”Säkerhet är något vi ständigt tittar på. Det var värdefullt att få ta del av den stora kunskapen INVID har inom det området.”

Deltagare från seminariet

”50% av min tid läggs på säkerhet och ju mer man tittar desto mer orolig blir man. Inför varje ledighet kommer en klump i magen och jag tittar i loggarna minst en gång om dagen när jag är ledig.”

Deltagare från seminariet

”Det känns tryggt och säkert att kunna ta in INVID som en extern part. Jag är bara en användare av systemen och har inte kunskapen själv. Vi är för små för att se vinsten i att anställa en säkerhetschef.”

Deltagare från seminariet

20220421 Seminarium Västervik

Välkommen att kontakta oss på INVID om du också önskar mer information om produktivitet och IT- och informationssäkerhet

Stefan Timbus

Småland

Stefan Timbus

Teamledare Produktivitet

+46 (0)36-440 54 46

E-post

Ingvarljungberg

Göteborg

Ingvar Ljungberg

Konsultchef

+46 (0)70-845 34 04

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Nyheter

2022-11-16

Thomas Johnsson: Spelar bra kommunikation verkligen roll?

Lär känna vår gotländske kommunikationsexpert Thomas. En ödmjuk konsult som brinner för olika typer av kommunikationslösningar - både vad gäller att designa, konfigurera och installera.
2022-11-15

Han gick från praktik till anställning på rekordtid!

Träffa studenten och vår numera kollega, Simon, som på rekordtid gått från praktik till anställd.
2022-11-14

Smart Industri-seminarium - en trevlig tillställning på vårt Tranås-kontor!

Torsdagen den 10/11 arrangerade vi vårt Smart Industri-seminarium på vårt kontor i Tranås. En trevlig tillställning med härliga dialoger och nyfikna frågeställningar. Läs mer och se bilder från dagen här.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.