Intresseväckande seminarium om produktivitet och IT- och Informationssäkerhet i Västervik

2022-04-22

20220421 Seminarium Västervik Omslagsbild

Intresseväckande seminarium i Västervik

För ett par veckor sedan arrangerade vi vårt första IRL-seminarium på mycket länge. Då i Tranås och med inriktning Produktivitet och IT- och Informationssäkerhet.

Igår var det dags igen! Samma tema, men den här gången på plats i Västervik på Slottsholmen.

Våra medarbetare (Joelle Fatrous, Roland Berge och Vetton Gramozi) med spetskompetenser inom Produktivitet och Informationssäkerhet uppdaterade och gav tips till åhörarna under totalt tre timmar. 

Till sin och företagets fördel

Under aktiviteten fick vi förmånen att träffa flera personer som tyckte att det var ett intresseväckande seminarium och som bedömde att det är till sin, och företagets fördel, att ha INVID som partner.

”Säkerhet är något vi ständigt tittar på. Det var värdefullt att få ta del av den stora kunskapen INVID har inom det området.”

Deltagare från seminariet

”50% av min tid läggs på säkerhet och ju mer man tittar desto mer orolig blir man. Inför varje ledighet kommer en klump i magen och jag tittar i loggarna minst en gång om dagen när jag är ledig.”

Deltagare från seminariet

”Det känns tryggt och säkert att kunna ta in INVID som en extern part. Jag är bara en användare av systemen och har inte kunskapen själv. Vi är för små för att se vinsten i att anställa en säkerhetschef.”

Deltagare från seminariet

20220421 Seminarium Västervik

Välkommen att kontakta oss på INVID om du också önskar mer information om produktivitet och IT- och informationssäkerhet

Stefan Timbus

Småland

Stefan Timbus

Teamledare Produktivitet

+46 (0)36-440 54 46

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Nyheter

2023-03-08

Fullsatt seminarium om Ransomware

Ja, det blev ett fullsatt seminarium igår den 7/3 på vårt huvudkontor i Jönköping, trots att snön yrde ner och påverkade vägarna.
2023-02-15

Seminarium om ny lag som ställer tuffare krav på cybersäkerhet!

En ny lag kommer snart att antas i Sverige: NIS 2. Den kommer att ställa krav på cybersäkerhetsarbete för många olika organisationer och företag. Därför arrangerar vi på INVID ett seminarium vid två olika tillfällen där vi går igenom den nya lagen.
2023-02-01

Ett djupt hållbarhetsfokus visar vägen framåt

För en hållbar framtid krävs tydliga strategier och stor medvetenhet kring våra produkters miljöpåverkan. Läs mer om våra hållbara erbjudanden i allmänhet och de produkter och tjänster som matchar HPs koncept i synnerhet här!

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.