INVID är nominerade till Dell Partner Awards 2023!

2023-10-12
20231012 DELL Nominering Omslagsbild

Fokus på partnersamarbetsformer och kundnytta inom IT- och Informationssäkerhet

Dell Technologies Forum arrangeras den 26/10 i Stockholm. Det är ett viktigt event för teknikentusiaster och företagsledare som vill driva innovation och tillväxt! Det handlar om en upplevelse som sammanför allt - de senaste trenderna, banbrytande teknologier, dynamiska talare och konkreta tips som kan hjälpa besökarna att utveckla sin organisation.

Branschledning och experter

Den aktuella aktiviteten är ett ypperligt tillfälle att lära sig av branschledare och experter hur man kan utnyttja teknikens enorma kraft för att inspirera till stora idéer och bryta gränser, att snabbt gå från idéer till resultat och bli ledande i sin bransch med hjälp av framtidens teknik.

Tekniska lösningar, djupgående sessioner och kontakter

Vi på INVID finns givetvis på plats för att känna på de senaste tekniska lösningarna, utforska tekniskt djupgående sessioner och få sändningstid med Dell Technologies världsledande experter. 

Nominering

Dell Technologies Forum avslutas med en riktigt festlig aktivitet, nämligen Dell Partner Awards, och där är vi på INVID nominerade inom kategorin ”Excellence in Security”, riktigt kul!

Samarbete

En av anledningarna till nomineringen är troligtvis att vi inom INVID kan referera till ett flerårigt gott samarbete med Dell och VMware, något som har gagnat samtliga inblandade partner och aktuella kunder på ett positivt sätt.

Lyckosam upphandling

Ett exempel på detta var när vi på INVID medverkade i en IT-driftupphandling under slutet av 2022 och i början av 2023. En viktig beståndsdel i upphandlingen var avancerad IT- och Informationssäkerhet, något som utgör att av våra tre strategiska satsningsområden inom INVID.

Kunden ville erhålla bättre säkerhet på nätverksnivå. Ett specifikt krav i upphandlingen var möjlighet till mikrosegmentering av servertrafik i datahallar, s.k. East-west trafik.

Vi på INVID hade redan god kompetens inom mikrosegmentering i detta skede. Men, för att säkerställa yttersta leveranssäkerhet inom området, genomförde våra dedikerade konsulter och säljare en workshop med VMwares och Dells spetskompetenser inom VMware NSX i januari 2023.

Vårt ovan beskrivna samarbete med efterföljande workshop visade sig vara väldigt lyckosamt. Efter ett gediget offertarbete lyckades nämligen ro hem hela upphandlingen med stort säkerhetsfokus.

Om man summerar allt detta så kan man lugnt konstatera att Dell, VMware och INVID är riktigt starka tillsammans, kul! Och nu är det bara att hålla tummarna för att juryn tycker att detta samarbete inom bland annat Excellence in Security”, även resulterar i ett glimrande pris. To be continued… 😉

Nyheter

2024-02-28

Engagerat seminarium i Värnamo om digital transformation via AI och automatiseringar!

I förra veckan, fredagen den 23 februari, höll vi ett seminarium på Gummifabriken i Värnamo. Det var fyllt av engagerade deltagare och livliga diskussioner.
2024-02-23

Future of Clients in an AI world

Våra samarbetspartners Lenovo och AMD laddar för en kommande roadshow. Och fredagen den 8/3 är turen kommen för ett spännande seminarium, i Göteborg.
2024-02-21

Hi-Tech-seminarium i Jönköping den 26/3 tillsammans med Lenovo och Varjo!

Upptäck de senaste smarta IT-produkterna och framtida lösningar på vårt Hi-Tech-seminarium!

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.