Parkgatan Avenyn Fotomontage 2

INVID fortsätter expandera i Västsverige!

- Nu har vi välkomnat två välmeriterade kollegor till, med riktigt starka meriter! En konsult till Göteborg, och en platsansvarig till Borås. 

2024-05-14

Välmeriterade rekryteringar

INVID: s storsatsning i Västsverige växer sig allt starkare. Vi har tidigare informerat om rekryteringen av Platschef och Försäljningschef Jan Lilljegren. Dessutom om att följande nio välmeritade IT-konsulterna/säljarna har anslutit till oss; 

  • Josef Mentes
  • Magnus Lillvik
  • Robert Taranger
  • Johan Horn Söderholm 
  • Jan-Anders Ohrankrämmen
  • Roland Hugo
  • Sophie Kallin 
  • Alf Ahlqvist
  • Tobias Lundman 

Vi förstärker även med Peter Ahl och Joakim Jonson! 

Tack vare att den västsvenska marknaden har tagit emot oss på ett mycket bra sätt, tar vi nu nästa steg. Vi ber nämligen att få hälsa Peter Ahl och Joakim Jonson hjärtligt välkomna till vårt goa team i Västsverige, två kompetenta medarbetare som verkligen brinner för att göra IT enkelt för dig som kund! 

Peter Ahl - INVID Gruppen

Peter Ahl - Konsult i Göteborg

Under måndagen den 6 maj stegade Peter Ahl in som ny medarbetare vid vårt Göteborgskontor.

Peter är en välrenommerad IT-konsult med specialisering inom flera områden. Med djupgående kunskaper inom Microsoft 365, Azure, migreringsprojekt, server- och klienthantering, virtuella miljöer samt backup-hantering, har han skapat en stark ställning inom branschen.

Kontakta gärna Peter enligt nedan; 

Joakim Jonson - INVID Gruppen

Joakim Jonson - Platsansvarig i Borås

Exakt en vecka senare, det vill säga måndagen den 13/5, var det dags att även välkomna Joakim Jonson, en person med bred erfarenhet av försäljning inom IT-branschen.

Vår senast tillkommande kollega har arbetat i Göteborgsområdet under delar av sin yrkeskarriär, och har god kunskap om den marknaden.

Joakim har fram till idag arbetat som säljande platschef på Iver Sverige AB i Borås. Dessförinnan har han arbetat i säljande positioner inom såväl Telia Cygate som Atea.

Joakim kommer att etablera vårt kommande kontor i Borås. Han kommer också ansvara för den närliggande marknaden, en region som också är intressant för oss i Västsverige. 

Kontakta gärna honom enligt nedan;

Kontakt

Du skall känna dig hjärtligt välkommen att kontakta oss på INVID Göteborg om du önskar mer information om oss, och om hur vi tillsammans kan göra IT enkelt. Du gör detta förslagsvis genom att kontakta Jan Lilljegren via hans kontaktuppgifter nedan.

Jan Lilljegren

Jan Lilljegren (2)

Nyheter

2024-05-29

INVIDs strategiska satsning som lokalt förankrad IT-leverantör öppnar dörrar för nya IT-jobb i Borås!

Välkände IT-profilen Joakim Jonson, med ca 30 års erfarenhet av att arbeta på Boråsmarknaden, tar anställning på INVID som platsansvarig för att leda företagets satsning från ett nyetablerat kontor.
2024-05-22

Träffa INVID på tillväxtdagen i Västervik!

Den 4/6 äger Tillväxtdagen i Västervik rum, och självklart är vi på INVID på plats! Träffa oss på denna spännande dag på Gränsö slott i Västervik.
2024-05-02

Webinar den 31/5 om hur du säkrar upp din IT-infrastruktur

Missa inte vårt webinar tillsammans med HPE den 31/5 klockan 10.00-10.45! Få svar kring hur du kan förebygga och förhindra olika typer av säkerhetsattacker, innan det är för sent.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.