INVID upp på andra plats i 2022 års Pyramid-Classicranking!

2023-05-02
Bild Nr 1

Under helgen 21-23 april medverkande vi från INVID på Vitec Unikum Datasystem AB:s  trettioandra återförsäljarkonferens för affärssystemet Pyramid. 

Konferensen, som hade ett späckat schema, hölls i Lund, i Vitec Unikums hemstad. Grand Hotell, Hypoteksföreningen och Kulturen agerade värdar, vilket gjorde konferensen ännu mer minnesvärd.

Under konferensen presentades bland annat nyheter, utvecklingsarbete och framtidsplaner för Pyramid. Vi som återförsäljarna fick även en närmare presentation av moderbolaget Vitec Software Group.   

Från INVIDs sida medverkade affärsområdeschefen Linus Berglund tillsammans med Pyramid-konsulterna Anna-Carina Hallström, Jakob Olsson, Fredrik Edlund, Lukas Karlsson och Stefan Carlsson  

Marknadspasset avslutades med traditionsenlig prisutdelning till årets återförsäljare. Vi på INVID kan glädjas åt att vi under 2022 avancerade till andra plats på Pyramids försäljningsranking i Sverige i kategorin ”Classic”, snyggt jobbat!

INVID på andraplats i 2022 års Pyramid-Classicrankning! - INVID Gruppen

Stefan Carlsson, Jakob Olsson, Lukas Karlsson, Fredrik Edlund, Anna-Carina Hallström och Linus Berglund - INVID Gruppen

Middag Pyramids ÅF-konferens - INVID Gruppen

Middag Pyramids ÅF-konferens - INVID Gruppen

Nyheter

2023-09-19

Uppskattat seminarium i Vetlanda!

I förra veckan, den 15/9, arrangerade vi vårt seminarium om cybersäkerhetsdirektivet NIS 2 i Vetlanda, tillsammans med NUVAB. Här kan du läsa mer om och se bilder från seminariet.
2023-09-15

IT-seminarium om AI och smarta produktlösningar

Är du intresserad av att lära dig mer om AI och de senaste smarta IT-produkterna? Vill du se och testa moderna och hållbara prylar som gör livet enklare? Missa då inte detta spännande IT-seminarium om AI och smarta produkter som vi arrangerar i samarbete med Lenovo!
2023-09-14

Inbjudan till ett offensivt seminarium om cybersäkerhet - kryddat med ett spännande SHL-smålandsderby!

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.