INVID upp på andra plats i 2022 års Pyramid-Classicranking!

2023-05-02
Bild Nr 1

Under helgen 21-23 april medverkande vi från INVID på Vitec Unikum Datasystem AB:s  trettioandra återförsäljarkonferens för affärssystemet Pyramid. 

Konferensen, som hade ett späckat schema, hölls i Lund, i Vitec Unikums hemstad. Grand Hotell, Hypoteksföreningen och Kulturen agerade värdar, vilket gjorde konferensen ännu mer minnesvärd.

Under konferensen presentades bland annat nyheter, utvecklingsarbete och framtidsplaner för Pyramid. Vi som återförsäljarna fick även en närmare presentation av moderbolaget Vitec Software Group.   

Från INVIDs sida medverkade affärsområdeschefen Linus Berglund tillsammans med Pyramid-konsulterna Anna-Carina Hallström, Jakob Olsson, Fredrik Edlund, Lukas Karlsson och Stefan Carlsson  

Marknadspasset avslutades med traditionsenlig prisutdelning till årets återförsäljare. Vi på INVID kan glädjas åt att vi under 2022 avancerade till andra plats på Pyramids försäljningsranking i Sverige i kategorin ”Classic”, snyggt jobbat!

INVID på andraplats i 2022 års Pyramid-Classicrankning! - INVID Gruppen

Stefan Carlsson, Jakob Olsson, Lukas Karlsson, Fredrik Edlund, Anna-Carina Hallström och Linus Berglund - INVID Gruppen

Middag Pyramids ÅF-konferens - INVID Gruppen

Middag Pyramids ÅF-konferens - INVID Gruppen

Nyheter

2024-02-29

Välkommen på seminarium om NIS 2 i Jönköping den 27/3

Se till att inte gå miste om denna viktiga aktivitet, på vårt huvudkontor i Jönköping, som ger dig klara svar på om din organisation omfattas av NIS 2, samt hur du kan förbereda dig för detta om så är fallet!
2024-02-28

Engagerat seminarium i Värnamo om digital transformation via AI och automatiseringar!

I förra veckan, fredagen den 23 februari, höll vi ett seminarium på Gummifabriken i Värnamo. Det var fyllt av engagerade deltagare och livliga diskussioner.
2024-02-23

Future of Clients in an AI world

Våra samarbetspartners Lenovo och AMD laddar för en kommande roadshow. Och fredagen den 8/3 är turen kommen för ett spännande seminarium, i Göteborg.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.