Bild Nr 1

INVID upp på andra plats i 2022 års Pyramid-Classicranking!

2023-05-02

Under helgen 21-23 april medverkande vi från INVID på Vitec Unikum Datasystem AB:s  trettioandra återförsäljarkonferens för affärssystemet Pyramid. 

Konferensen, som hade ett späckat schema, hölls i Lund, i Vitec Unikums hemstad. Grand Hotell, Hypoteksföreningen och Kulturen agerade värdar, vilket gjorde konferensen ännu mer minnesvärd.

Under konferensen presentades bland annat nyheter, utvecklingsarbete och framtidsplaner för Pyramid. Vi som återförsäljarna fick även en närmare presentation av moderbolaget Vitec Software Group.   

Från INVIDs sida medverkade affärsområdeschefen Linus Berglund tillsammans med Pyramid-konsulterna Anna-Carina Hallström, Jakob Olsson, Fredrik Edlund, Lukas Karlsson och Stefan Carlsson  

Marknadspasset avslutades med traditionsenlig prisutdelning till årets återförsäljare. Vi på INVID kan glädjas åt att vi under 2022 avancerade till andra plats på Pyramids försäljningsranking i Sverige i kategorin ”Classic”, snyggt jobbat!

INVID på andraplats i 2022 års Pyramid-Classicrankning! - INVID Gruppen

Stefan Carlsson, Jakob Olsson, Lukas Karlsson, Fredrik Edlund, Anna-Carina Hallström och Linus Berglund - INVID Gruppen

Middag Pyramids ÅF-konferens - INVID Gruppen

Middag Pyramids ÅF-konferens - INVID Gruppen

Nyheter

2024-05-29

INVIDs strategiska satsning som lokalt förankrad IT-leverantör öppnar dörrar för nya IT-jobb i Borås!

Välkände IT-profilen Joakim Jonson, med ca 30 års erfarenhet av att arbeta på Boråsmarknaden, tar anställning på INVID som platsansvarig för att leda företagets satsning från ett nyetablerat kontor.
2024-05-22

Träffa INVID på tillväxtdagen i Västervik!

Den 4/6 äger Tillväxtdagen i Västervik rum, och självklart är vi på INVID på plats! Träffa oss på denna spännande dag på Gränsö slott i Västervik.
2024-05-14

INVID fortsätter expandera i Västsverige

INVID: s storsatsning i Västsverige växer ännu mer. Vi har tidigare informerat om Platschef och försäljningschef Jan Liljegren och nio stycken välmeriterade IT-konsulter/säljare. Nu kan vi även informera om ytterligare två nya rekryteringar.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.