INVID växer starkt i Västsverige!

2024-02-20
20230109 Göteborg Götaplatsen

Välmeriterade rekryteringar

INVID: s storsatsning i Västsverige växer sig allt starkare. Vi har tidigare informerat om rekryteringen av Platschef och Försäljningschef Jan Lilljegren.

Dessutom om att de sex välmeriterade IT-konsulterna Josef Mentes, Magnus Lillvik, Robert Taranger, Johan Horn Söderlund, Jan-Anders Ohrankämmen och Roland Hugo också har anslutit till oss.

Nästa steg via Sophie, Tobias och Alf!

Tack vare att den västsvenska marknaden har tagit emot oss på ett mycket bra sätt, tar vi nu nästa steg. Inom loppet av några veckor växer nämligen vårt kontor i Göteborg med följande tre medarbetare; 

  • Sophie Kallin, Informationssäkerhetskonsult, börjar 2024-03-01
  • Alf Ahlqvist, Innesäljare, börjar 2024-04-02
  • Tobias Lundman, Produktivitetskonsult, börjar 2024-04-14

Vi ber att få hälsa Sophie, Alf och Tobias hjärtligt välkomna till vårt goa team i Göteborg, som verkligen brinner för att göra IT enkelt för dig som kund!

Alf Ahlqvist - INVID Gruppen

Alf gör come back!

En av våra nytillkomna medarbetare är värt ett eget kapitel i detta nyhetsbrev. För det där med att vara pensionär, nej det var verkligen inget för Alf Ahlqvist. Redan efter två veckor som statsanställd blev han rastlös. Han beslutade sig därför för att göra come back inom yrkeslivet, och vi på INVID är oerhört tacksamma över att han väljer att göra det hos oss i början av april.
 
Alf säger att han ser fram emot att få träffa såväl ”gamla” som nya kunder framöver och fortsätta med det som han har gjort sig känd för under flera år, nämligen hjälpa dig som kund med att hitta de mest optimala IT-produkterna som stödjer din verksamhet på ett optimalt sätt.

Varmt välkommen Alf!

Kontakt

Du skall känna dig hjärtligt välkommen att kontakta oss på INVID Göteborg om du önskar mer information om oss, och om hur vi tillsammans kan göra IT enkelt. Du gör detta förslagsvis genom att kontakta Jan Lilljegren via hans kontaktuppgifter nedan.

Jan Lilljegren

Jan Lilljegren (2)

Nyheter

2024-04-19

Hillerstorps Schakt sparar 20 timmar i månaden tack vare digital verksamhetsutveckling

Tillsammans med oss på INVID har Hillerstorps Schakt effektiviserat verksamhet genom digitaliserade flöden med gränssnitt i olika processer.
2024-04-16

AJ Produkter har effektiviserat sin klienthantering och höjt IT-säkerheten

Tillsammans med oss på INVID har AJ Produkter effektiviserat sin klienthantering vilket har lett till höjd IT-säkerhet hos bolaget.
2024-04-03

Uppskattat seminarium om den nya cybersäkerhetslagen NIS 2

I onsdags förra veckan, den 27/3, träffades ett gäng nyfikna deltagare på INVIDs huvudkontor i Jönköping för att delta på vårt seminarium om NIS 2.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.