Lyckad tillväxtresa för Hallins tack vare digital transformation med Microsoft 365

2024-02-12
Hallins 28

Hallins Group ville växa och flytta en del av sin tillverkning till Tjeckien, vilket krävde en digital transformation för att säkra sina IT-system och internkommunikation.

Hallins valde oss på INVID som sin IT-partner, och vi inledde samarbetet med en inspirationsworkshop. Tillsammans planerade vi olika projekt och aktiviteter, för att bland annat utveckla IT-infrastrukturen och interna system.

Den digitala transformationen ledde till en effektivare verksamhet och bättre sammanhållning genom en gemensam IT-plattform.

Hallin Groups VD Christer Hallin bekräftar att detta var avgörande för företagets tillväxtresa.

Läs mer om Hallins lyckade tillväxtresa här
Hallins 4

Nyheter

2024-04-19

Hillerstorps Schakt sparar 20 timmar i månaden tack vare digital verksamhetsutveckling

Tillsammans med oss på INVID har Hillerstorps Schakt effektiviserat verksamhet genom digitaliserade flöden med gränssnitt i olika processer.
2024-04-16

AJ Produkter har effektiviserat sin klienthantering och höjt IT-säkerheten

Tillsammans med oss på INVID har AJ Produkter effektiviserat sin klienthantering vilket har lett till höjd IT-säkerhet hos bolaget.
2024-04-03

Uppskattat seminarium om den nya cybersäkerhetslagen NIS 2

I onsdags förra veckan, den 27/3, träffades ett gäng nyfikna deltagare på INVIDs huvudkontor i Jönköping för att delta på vårt seminarium om NIS 2.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.