Mycket uppskattad INVID IT Mastersaktivitet på Särö Golfklubb

2023-08-07
20230807 Omslagsbild

Under torsdagen den 20/7 var det äntligen dags för INVID IT Masters på Särö Golfklubb i Halland. 52 deltagare från 49 företag hade en toppendag tillsammans på golfbanan med tillhörande nätverkande.

Dagen till ära begåvades vi med riktigt fint väder, så förutsättningarna var de allra bästa inför tävlingen på Särö GK fina parkbana.

Alla hål är par 3, vilket gör att det är en strategiskt spännande bana, kort men tekniskt utmanande.

Utöver arrangerande INVID Göteborgs medarbetare Jan Lilljegren och Robert Taranger medverkade totalt 50 deltagare och från 48 företag i det vackra vädret. Däribland exempelvis Mats Thulin från Surgical Science och Roger Fahlén från Stampen Media Group.

INVID Golf på Särö Golfklubb -  INVID Gruppen

Aktiviteten startades upp kl. 15:30 med en samling på restaurang Stallbacken för genomgång och taktiksnack. I samband med detta bjöds samtliga deltagare på lättare förtäring och dryck. Det delades även ut fina goodie bags, med generösa sponsorgåvor från både INVID och vår samarbetspartner Arrow.

INVID Golf - Särö Golfklubb - INVID Gruppen

Efter presentation av dagens sponsor INVID Göteborg samt hålsponsorn Arrow påbörjade tävlingen kl. 17:00 via Shotgun-start. Kl. 20:30 var det dags för middag och prisutdelning och ytterligare en mera utförlig presentation av INVID.

Vinnare/priser

Vinnarna i A-klass och B-klass
Jan Lilljegren tillsammans med vinnarna i A-klass och B-klass

När den positiva aktiviteten summerades på kvällskvisten kunde följande vinnare presenteras;

  • Närmast hål vanns av Nils-Göran Paulsson (Särö GC) 
  • A-klassen vanns av Anders Carlsson från Servicenow AB (Särö GC)  
  • I B-klassen segrade Robert Skyttberg från Robert Skyttberg AB (Särö GC) 
  • Andra pris gick till Anders Borg från Best Teleprodukter AB och Martin Hansson Infoaction AB 
  • Tredjepris-platserna belades av Fredrik Ajell från IT-Högskolan och Jan Roos från Welderoos Business Dev AB 
  • I eventets gissningstävling gick laget ”Flying High” segrande ur striden, där de aktuella lagmedlemmarna vann varsitt paraply och vattenflaska från INVID

Stort TACK – vi hörs! 

Vi på INVID, med Jan Lilljegren och Robert Taranger i spetsen, samt vår samarbetspartner Arrow, vill passa på att tacka samtliga medverkande för en positiv och slagkraftig aktivitet med gott nätverkande.

Tveka inte att kontakta Jan om du önskar informationen om hur vi kan göra IT enkelt tillsammans via följande kontaktuppgifter;

Jan Lilljegren (2)

Nyheter

2024-04-19

Hillerstorps Schakt sparar 20 timmar i månaden tack vare digital verksamhetsutveckling

Tillsammans med oss på INVID har Hillerstorps Schakt effektiviserat verksamhet genom digitaliserade flöden med gränssnitt i olika processer.
2024-04-16

AJ Produkter har effektiviserat sin klienthantering och höjt IT-säkerheten

Tillsammans med oss på INVID har AJ Produkter effektiviserat sin klienthantering vilket har lett till höjd IT-säkerhet hos bolaget.
2024-04-03

Uppskattat seminarium om den nya cybersäkerhetslagen NIS 2

I onsdags förra veckan, den 27/3, träffades ett gäng nyfikna deltagare på INVIDs huvudkontor i Jönköping för att delta på vårt seminarium om NIS 2.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.