Mycket uppskattad INVID IT Mastersaktivitet på Särö Golfklubb

2023-08-07
20230807 Omslagsbild

Under torsdagen den 20/7 var det äntligen dags för INVID IT Masters på Särö Golfklubb i Halland. 52 deltagare från 49 företag hade en toppendag tillsammans på golfbanan med tillhörande nätverkande.

Dagen till ära begåvades vi med riktigt fint väder, så förutsättningarna var de allra bästa inför tävlingen på Särö GK fina parkbana.

Alla hål är par 3, vilket gör att det är en strategiskt spännande bana, kort men tekniskt utmanande.

Utöver arrangerande INVID Göteborgs medarbetare Jan Lilljegren och Robert Taranger medverkade totalt 50 deltagare och från 48 företag i det vackra vädret. Däribland exempelvis Mats Thulin från Surgical Science och Roger Fahlén från Stampen Media Group.

INVID Golf på Särö Golfklubb -  INVID Gruppen

Aktiviteten startades upp kl. 15:30 med en samling på restaurang Stallbacken för genomgång och taktiksnack. I samband med detta bjöds samtliga deltagare på lättare förtäring och dryck. Det delades även ut fina goodie bags, med generösa sponsorgåvor från både INVID och vår samarbetspartner Arrow.

INVID Golf - Särö Golfklubb - INVID Gruppen

Efter presentation av dagens sponsor INVID Göteborg samt hålsponsorn Arrow påbörjade tävlingen kl. 17:00 via Shotgun-start. Kl. 20:30 var det dags för middag och prisutdelning och ytterligare en mera utförlig presentation av INVID.

Vinnare/priser

Vinnarna i A-klass och B-klass
Jan Lilljegren tillsammans med vinnarna i A-klass och B-klass

När den positiva aktiviteten summerades på kvällskvisten kunde följande vinnare presenteras;

  • Närmast hål vanns av Nils-Göran Paulsson (Särö GC) 
  • A-klassen vanns av Anders Carlsson från Servicenow AB (Särö GC)  
  • I B-klassen segrade Robert Skyttberg från Robert Skyttberg AB (Särö GC) 
  • Andra pris gick till Anders Borg från Best Teleprodukter AB och Martin Hansson Infoaction AB 
  • Tredjepris-platserna belades av Fredrik Ajell från IT-Högskolan och Jan Roos från Welderoos Business Dev AB 
  • I eventets gissningstävling gick laget ”Flying High” segrande ur striden, där de aktuella lagmedlemmarna vann varsitt paraply och vattenflaska från INVID

Stort TACK – vi hörs! 

Vi på INVID, med Jan Lilljegren och Robert Taranger i spetsen, samt vår samarbetspartner Arrow, vill passa på att tacka samtliga medverkande för en positiv och slagkraftig aktivitet med gott nätverkande.

Tveka inte att kontakta Jan om du önskar informationen om hur vi kan göra IT enkelt tillsammans via följande kontaktuppgifter;

Jan Lilljegren (2)

Nyheter

2023-12-07

Seminarium om enkla och praktiska knep för att förbättra och utveckla din industriproduktivitet

I samarbete med Handelskammaren i Jönköpings län och Husqvarna AB, hälsar vi på INVID dig välkommen till denna aktivitet.
2023-12-05

Välbesökt student-aktivitet med fokus på praktik hos INVID

Under torsdagseftermiddagen den 30 november samlades en imponerande stor skara av studenter vid Jönköping University för en minnesvärd praktik-aktivitet. Det handlade om en s.k. NFK-aktivitet (NFK = Näringslivsförlagd kurs). 
2023-11-28

Ett lyckat offensivt seminarium i Jönköping med djupdykning inom AI och smarta IT-produktslösningar från Lenovo!

Den 23 november arrangerade vi på INVID ett välbesökt seminarium i Jönköping, där fokus låg på artificiell intelligens (AI) och innovativa IT-produktlösningar. Seminariet, som genomfördes i samarbete med Lenovo, attraherade över 40 entusiastiska deltagare.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.