Scandbio och INVID: En positiv resa med automatiserade och effektiviserade processer

2024-01-17
Scandbio 29

Pelletstillverkaren Scandbio AB insåg att man hade en föråldrad och opålitlig lösning för sin verksamhetskritiska kvalitetsprovning, som ibland även tappade viktiga data.

Målet var att göra kvalitetsprovningen både säkrare och smidigare för sina operatörer. De ville automatisera sina processer för att snabbt sammanställa rapporter och följa upp data mer frekvent.

Scandbio önskade dessutom kunna göra detta genom en applikation som har ett modernt gränssnitt, som är lätt att administrera, och att den är framtidssäkrad.

Lösningen har gett många positiva effekter för Scandbio. Man lyfter bland annat fram att de erhåller dagliga rapporter från kvalitetsprovningen, att lösningen eliminerar manuellt arbete, vilket sparar mycket tid.

Personalen får vidare betydligt snabbare återkoppling på utfallet än förut, vilket minskar risken för reklamationer samtidigt som den höjer produktkvaliteten.

Läs mer om Scandbio-referenscaset här
Scandbio 27

Nyheter

2024-04-19

Hillerstorps Schakt sparar 20 timmar i månaden tack vare digital verksamhetsutveckling

Tillsammans med oss på INVID har Hillerstorps Schakt effektiviserat verksamhet genom digitaliserade flöden med gränssnitt i olika processer.
2024-04-16

AJ Produkter har effektiviserat sin klienthantering och höjt IT-säkerheten

Tillsammans med oss på INVID har AJ Produkter effektiviserat sin klienthantering vilket har lett till höjd IT-säkerhet hos bolaget.
2024-04-03

Uppskattat seminarium om den nya cybersäkerhetslagen NIS 2

I onsdags förra veckan, den 27/3, träffades ett gäng nyfikna deltagare på INVIDs huvudkontor i Jönköping för att delta på vårt seminarium om NIS 2.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.