Seminarium 22/9: Enkla och praktiska knep för att förbättra och utveckla din industriproduktivitet

2023-06-29
20230922 Seminarium Smart Industri 365 Bredaryd (1)

Kostnadsfritt seminarium med praktiskt fokus på Smart Industri 365!

Delta i vårt kostnadsfria seminarium och få smarta och praktiska tips för att ta din företagsindustriproduktion mot en positiv förändring.

Våra medarbetare Gert Johansson och Per-Ola Bergman kommer att lära dig mer om Smart Industri 365 - ett modernt, smart och heltäckande koncept. Som verkligen fungerar. Vi kommer att också att introducera vårt smarta produktionsuppföljningssystem som mäter maskinutnyttjande i realtid.

Under seminariet kommer det vara fokus på framgångsberättelsen från Laserkraft AB. HR-chefen Mikael Norin kommer att dela med sig av deras erfarenheter och visa hur de ökade produktionseffektiviteten samtidigt som de sänkte kostnaderna genom en smart förändringsresa.

Efter lunchen avslutas seminariet med en guidad rundvandring i Laserkrafts produktionsanläggning. Du får se deras framgångsrika förändringsresa i praktiken!

Nyheter

2024-04-19

Hillerstorps Schakt sparar 20 timmar i månaden tack vare digital verksamhetsutveckling

Tillsammans med oss på INVID har Hillerstorps Schakt effektiviserat verksamhet genom digitaliserade flöden med gränssnitt i olika processer.
2024-04-16

AJ Produkter har effektiviserat sin klienthantering och höjt IT-säkerheten

Tillsammans med oss på INVID har AJ Produkter effektiviserat sin klienthantering vilket har lett till höjd IT-säkerhet hos bolaget.
2024-04-03

Uppskattat seminarium om den nya cybersäkerhetslagen NIS 2

I onsdags förra veckan, den 27/3, träffades ett gäng nyfikna deltagare på INVIDs huvudkontor i Jönköping för att delta på vårt seminarium om NIS 2.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.