Seminarium 22/9: Enkla och praktiska knep för att förbättra och utveckla din industriproduktivitet

2023-06-29
20230922 Seminarium Smart Industri 365 Bredaryd (1)

Kostnadsfritt seminarium med praktiskt fokus på Smart Industri 365!

Delta i vårt kostnadsfria seminarium och få smarta och praktiska tips för att ta din företagsindustriproduktion mot en positiv förändring.

Våra medarbetare Gert Johansson och Per-Ola Bergman kommer att lära dig mer om Smart Industri 365 - ett modernt, smart och heltäckande koncept. Som verkligen fungerar. Vi kommer att också att introducera vårt smarta produktionsuppföljningssystem som mäter maskinutnyttjande i realtid.

Under seminariet kommer det vara fokus på framgångsberättelsen från Laserkraft AB. HR-chefen Mikael Norin kommer att dela med sig av deras erfarenheter och visa hur de ökade produktionseffektiviteten samtidigt som de sänkte kostnaderna genom en smart förändringsresa.

Efter lunchen avslutas seminariet med en guidad rundvandring i Laserkrafts produktionsanläggning. Du får se deras framgångsrika förändringsresa i praktiken!

Nyheter

2023-12-07

Seminarium om enkla och praktiska knep för att förbättra och utveckla din industriproduktivitet

I samarbete med Handelskammaren i Jönköpings län och Husqvarna AB, hälsar vi på INVID dig välkommen till denna aktivitet.
2023-12-05

Välbesökt student-aktivitet med fokus på praktik hos INVID

Under torsdagseftermiddagen den 30 november samlades en imponerande stor skara av studenter vid Jönköping University för en minnesvärd praktik-aktivitet. Det handlade om en s.k. NFK-aktivitet (NFK = Näringslivsförlagd kurs). 
2023-11-28

Ett lyckat offensivt seminarium i Jönköping med djupdykning inom AI och smarta IT-produktslösningar från Lenovo!

Den 23 november arrangerade vi på INVID ett välbesökt seminarium i Jönköping, där fokus låg på artificiell intelligens (AI) och innovativa IT-produktlösningar. Seminariet, som genomfördes i samarbete med Lenovo, attraherade över 40 entusiastiska deltagare.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.