ROI - Automatisering (DPA/RPA) - INVID Gruppen

Seminarium om digital transformation och automation i praktiken

2023-11-03

Varmt välkomna till detta korta och inspirerande seminarium den 22/11 på Flora Workspace i Göteborg. Där kommer vi att dela konkreta exempel på hur vi har stöttat våra kunder i deras digitala transformationsresa, genom att automatisera deras verksamhetsprocesser på smarta sätt. Samtidigt har vi hjälpt dem att frigöra resurser för mer utvecklande arbetsuppgifter.

Efter givande och proaktiva diskussioner om flera spännande kundcase kommer vi avsluta dagen med en extra bonus - en välkomstgäst, nämligen Christian Folin, en av Frölunda Hockeys stöttepelare. Detta är ett tillfälle du inte vill missa!

Läs mer och anmäl dig till seminariet här
Frolundahcrgb

Kontakta Jan Lilljegren för mer information om seminariet

Jan Lilljegren (2)

Nyheter

2024-05-29

INVIDs strategiska satsning som lokalt förankrad IT-leverantör öppnar dörrar för nya IT-jobb i Borås!

Välkände IT-profilen Joakim Jonson, med ca 30 års erfarenhet av att arbeta på Boråsmarknaden, tar anställning på INVID som platsansvarig för att leda företagets satsning från ett nyetablerat kontor.
2024-05-22

Träffa INVID på tillväxtdagen i Västervik!

Den 4/6 äger Tillväxtdagen i Västervik rum, och självklart är vi på INVID på plats! Träffa oss på denna spännande dag på Gränsö slott i Västervik.
2024-05-14

INVID fortsätter expandera i Västsverige

INVID: s storsatsning i Västsverige växer ännu mer. Vi har tidigare informerat om Platschef och försäljningschef Jan Liljegren och nio stycken välmeriterade IT-konsulter/säljare. Nu kan vi även informera om ytterligare två nya rekryteringar.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.