Seminarium om digital transformation och automation i praktiken

2023-11-03
ROI - Automatisering (DPA/RPA) - INVID Gruppen

Varmt välkomna till detta korta och inspirerande seminarium den 22/11 på Flora Workspace i Göteborg. Där kommer vi att dela konkreta exempel på hur vi har stöttat våra kunder i deras digitala transformationsresa, genom att automatisera deras verksamhetsprocesser på smarta sätt. Samtidigt har vi hjälpt dem att frigöra resurser för mer utvecklande arbetsuppgifter.

Efter givande och proaktiva diskussioner om flera spännande kundcase kommer vi avsluta dagen med en extra bonus - en välkomstgäst, nämligen Christian Folin, en av Frölunda Hockeys stöttepelare. Detta är ett tillfälle du inte vill missa!

Läs mer och anmäl dig till seminariet här
Frolundahcrgb

Kontakta Jan Lilljegren för mer information om seminariet

Jan Lilljegren (2)

Nyheter

2024-04-26

Två möjligheter till kundorienterade produktivitets-seminarier

Missa inte att anmäla dig till något av våra produktivitetsseminarium, den 24/5 i Värnamo eller den 4/6 i Anderstorp. Seminarium om hur du kan lägga grunden för framgångsrik AI!
2024-04-19

Hillerstorps Schakt sparar 20 timmar i månaden tack vare digital verksamhetsutveckling

Tillsammans med oss på INVID har Hillerstorps Schakt effektiviserat verksamhet genom digitaliserade flöden med gränssnitt i olika processer.
2024-04-16

AJ Produkter har effektiviserat sin klienthantering och höjt IT-säkerheten

Tillsammans med oss på INVID har AJ Produkter effektiviserat sin klienthantering vilket har lett till höjd IT-säkerhet hos bolaget.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.