Seminarium om digital transformation och automation i praktiken

2023-11-03
ROI - Automatisering (DPA/RPA) - INVID Gruppen

Varmt välkomna till detta korta och inspirerande seminarium den 22/11 på Flora Workspace i Göteborg. Där kommer vi att dela konkreta exempel på hur vi har stöttat våra kunder i deras digitala transformationsresa, genom att automatisera deras verksamhetsprocesser på smarta sätt. Samtidigt har vi hjälpt dem att frigöra resurser för mer utvecklande arbetsuppgifter.

Efter givande och proaktiva diskussioner om flera spännande kundcase kommer vi avsluta dagen med en extra bonus - en välkomstgäst, nämligen Christian Folin, en av Frölunda Hockeys stöttepelare. Detta är ett tillfälle du inte vill missa!

Läs mer och anmäl dig till seminariet här
Frolundahcrgb

Kontakta Jan Lilljegren för mer information om seminariet

Jan Lilljegren (2)

Nyheter

2024-02-29

Välkommen på seminarium om NIS 2 i Jönköping den 27/3

Se till att inte gå miste om denna viktiga aktivitet, på vårt huvudkontor i Jönköping, som ger dig klara svar på om din organisation omfattas av NIS 2, samt hur du kan förbereda dig för detta om så är fallet!
2024-02-28

Engagerat seminarium i Värnamo om digital transformation via AI och automatiseringar!

I förra veckan, fredagen den 23 februari, höll vi ett seminarium på Gummifabriken i Värnamo. Det var fyllt av engagerade deltagare och livliga diskussioner.
2024-02-23

Future of Clients in an AI world

Våra samarbetspartners Lenovo och AMD laddar för en kommande roadshow. Och fredagen den 8/3 är turen kommen för ett spännande seminarium, i Göteborg.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.