Seminarium om enkla och praktiska knep för att förbättra och utveckla din industriproduktivitet

2023-12-07
20240126 Seminarium Smart Industri 365 Omslagsbild

I samarbete med Handelskammaren i Jönköpings län och Husqvarna AB, hälsar vi på INVID dig välkommen till denna aktivitet. Under aktiviteten kommer du att få värdefulla och praktiska råd om hur du kan genomföra en positiv förändringsresa för industriproduktionen i ditt företag. Det handlar om hur du tar ytterligare steg mot Industri 4.0.

Vi presenterar ett modernt, intelligent och heltäckande koncept som verkligen ger resultat! Det inkluderar bland annat ett smart produktionsuppföljningssystem som mäter maskinutnyttjande i realtid samt skräddarsydda utbildningar för att möta dina specifika behov.

Läs mer och anmäl dig till seminariet här
20231208 Handelskammaren Jonkoping (1)

Kontakta Oscar Arréhn för mer information om seminariet

Oscar Arréhn

Nyheter

2024-02-29

Välkommen på seminarium om NIS 2 i Jönköping den 27/3

Se till att inte gå miste om denna viktiga aktivitet, på vårt huvudkontor i Jönköping, som ger dig klara svar på om din organisation omfattas av NIS 2, samt hur du kan förbereda dig för detta om så är fallet!
2024-02-28

Engagerat seminarium i Värnamo om digital transformation via AI och automatiseringar!

I förra veckan, fredagen den 23 februari, höll vi ett seminarium på Gummifabriken i Värnamo. Det var fyllt av engagerade deltagare och livliga diskussioner.
2024-02-23

Future of Clients in an AI world

Våra samarbetspartners Lenovo och AMD laddar för en kommande roadshow. Och fredagen den 8/3 är turen kommen för ett spännande seminarium, i Göteborg.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.