20240126 Seminarium Smart Industri 365 Omslagsbild

Seminarium om enkla och praktiska knep för att förbättra och utveckla din industriproduktivitet

2023-12-07

I samarbete med Handelskammaren i Jönköpings län och Husqvarna AB, hälsar vi på INVID dig välkommen till denna aktivitet. Under aktiviteten kommer du att få värdefulla och praktiska råd om hur du kan genomföra en positiv förändringsresa för industriproduktionen i ditt företag. Det handlar om hur du tar ytterligare steg mot Industri 4.0.

Vi presenterar ett modernt, intelligent och heltäckande koncept som verkligen ger resultat! Det inkluderar bland annat ett smart produktionsuppföljningssystem som mäter maskinutnyttjande i realtid samt skräddarsydda utbildningar för att möta dina specifika behov.

Läs mer och anmäl dig till seminariet här
20231208 Handelskammaren Jonkoping (1)

Kontakta Oscar Arréhn för mer information om seminariet

Oscar Arréhn

Nyheter

2024-05-29

INVIDs strategiska satsning som lokalt förankrad IT-leverantör öppnar dörrar för nya IT-jobb i Borås!

Välkände IT-profilen Joakim Jonson, med ca 30 års erfarenhet av att arbeta på Boråsmarknaden, tar anställning på INVID som platsansvarig för att leda företagets satsning från ett nyetablerat kontor.
2024-05-22

Träffa INVID på tillväxtdagen i Västervik!

Den 4/6 äger Tillväxtdagen i Västervik rum, och självklart är vi på INVID på plats! Träffa oss på denna spännande dag på Gränsö slott i Västervik.
2024-05-14

INVID fortsätter expandera i Västsverige

INVID: s storsatsning i Västsverige växer ännu mer. Vi har tidigare informerat om Platschef och försäljningschef Jan Liljegren och nio stycken välmeriterade IT-konsulter/säljare. Nu kan vi även informera om ytterligare två nya rekryteringar.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.