Stort intresse för ledande Wi-Fi-lösningar i Västervik

2023-09-07
20230907 2

I går, onsdagen den 6/9, arrangerade vi på INVID ett inspirerande seminarium i Västervik tillsammans med vår samarbetspartner NoWire. Ämnet för dagen var ”Ledande Wi-Fi-lösningar utan begränsningar”.

Andreas Oscarsson ansvarig för seminariet om Wi-fi-lösningar - INVID Gruppen

Evenemanget samlade en härlig mix av deltagare, och det var verkligen kul att se så många engagerande personer på plats med samma fokus. Vi hade förmånen att möta såväl kända ansikten som nya bekantskaper, där båda grupperna bidrog med intressanta insikter, perspektiv, och kunskaper.

En av höjdpunkterna med seminariet var möjligheten att kunna mingla och diskutera direkt med så många olika deltagare. Ingen kände sig bortglömd eller osedd, och vi kunde alla dra nytta av den breda erfarenhet och kompetens som fanns i rummet.

Seminarium om ledande Wi-fi-lösningar - INVID Gruppen

Det var tydligt att deltagarna verkligen hade ett genuint intresse för moderna Wi-Fi-lösningar. Under seminariets lunch och avslutande mingel fortsatte de positiva dialogerna. Där gavs möjlighet att fördjupa sig ytterligare i ämnet med specialister inom det aktuella området. Detta skapade en värdefull möjlighet att bygga starka relationer och fortsätta utforska de spännande möjligheter som moderna Wi-Fi-lösningar erbjuder.

Är du intresserad av en kontakt från vår sida om INVIDS och NoWires Wi-Fi-lösningar?

Tveka i så fall inte att kontakta Andreas Oscarsson, som nås via följande kontaktuppgifter;

Andreas Oscarsson Circle

Nyheter

2023-12-07

Seminarium om enkla och praktiska knep för att förbättra och utveckla din industriproduktivitet

I samarbete med Handelskammaren i Jönköpings län och Husqvarna AB, hälsar vi på INVID dig välkommen till denna aktivitet.
2023-12-05

Välbesökt student-aktivitet med fokus på praktik hos INVID

Under torsdagseftermiddagen den 30 november samlades en imponerande stor skara av studenter vid Jönköping University för en minnesvärd praktik-aktivitet. Det handlade om en s.k. NFK-aktivitet (NFK = Näringslivsförlagd kurs). 
2023-11-28

Ett lyckat offensivt seminarium i Jönköping med djupdykning inom AI och smarta IT-produktslösningar från Lenovo!

Den 23 november arrangerade vi på INVID ett välbesökt seminarium i Jönköping, där fokus låg på artificiell intelligens (AI) och innovativa IT-produktlösningar. Seminariet, som genomfördes i samarbete med Lenovo, attraherade över 40 entusiastiska deltagare.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.