20230907 2

Stort intresse för ledande Wi-Fi-lösningar i Västervik

2023-09-07

I går, onsdagen den 6/9, arrangerade vi på INVID ett inspirerande seminarium i Västervik tillsammans med vår samarbetspartner NoWire. Ämnet för dagen var ”Ledande Wi-Fi-lösningar utan begränsningar”.

Andreas Oscarsson ansvarig för seminariet om Wi-fi-lösningar - INVID Gruppen

Evenemanget samlade en härlig mix av deltagare, och det var verkligen kul att se så många engagerande personer på plats med samma fokus. Vi hade förmånen att möta såväl kända ansikten som nya bekantskaper, där båda grupperna bidrog med intressanta insikter, perspektiv, och kunskaper.

En av höjdpunkterna med seminariet var möjligheten att kunna mingla och diskutera direkt med så många olika deltagare. Ingen kände sig bortglömd eller osedd, och vi kunde alla dra nytta av den breda erfarenhet och kompetens som fanns i rummet.

Seminarium om ledande Wi-fi-lösningar - INVID Gruppen

Det var tydligt att deltagarna verkligen hade ett genuint intresse för moderna Wi-Fi-lösningar. Under seminariets lunch och avslutande mingel fortsatte de positiva dialogerna. Där gavs möjlighet att fördjupa sig ytterligare i ämnet med specialister inom det aktuella området. Detta skapade en värdefull möjlighet att bygga starka relationer och fortsätta utforska de spännande möjligheter som moderna Wi-Fi-lösningar erbjuder.

Är du intresserad av en kontakt från vår sida om INVIDS och NoWires Wi-Fi-lösningar?

Tveka i så fall inte att kontakta Andreas Oscarsson, som nås via följande kontaktuppgifter;

Andreas Oscarsson Circle

Nyheter

2024-05-22

Träffa INVID på tillväxtdagen i Västervik!

Den 4/6 äger Tillväxtdagen i Västervik rum, och självklart är vi på INVID på plats! Träffa oss på denna spännande dag på Gränsö slott i Västervik.
2024-05-14

INVID fortsätter expandera i Västsverige

INVID: s storsatsning i Västsverige växer ännu mer. Vi har tidigare informerat om Platschef och försäljningschef Jan Liljegren och nio stycken välmeriterade IT-konsulter/säljare. Nu kan vi även informera om ytterligare två nya rekryteringar.
2024-05-02

Webinar den 31/5 om hur du säkrar upp din IT-infrastruktur

Missa inte vårt webinar tillsammans med HPE den 31/5 klockan 10.00-10.45! Få svar kring hur du kan förebygga och förhindra olika typer av säkerhetsattacker, innan det är för sent.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.