Tillväxt Ute Deltagare 2

Träffa INVID på tillväxtdagen i Västervik!

2024-05-22

Tisdagen den 4 juni deltar vi på INVID på det spännande eventet Tillväxtdagen på Gränsö slott i Västervik. 

Bland talarna finns bland annat Benjamin Dousa, VD för Företagarna, Charlotte Mattfolk, rådgivare inom AI och digitalisering, och Hanna Linderstål, med 20 års erfarenhet av virtuell risk- och krishantering. 

Föreläsningar, nätverkande och montermöten

Det vore hur trevligt som helst att få träffa dig på plats för att lyssna på inspirerande föreläsningar och nätverka med andra företag. Samtidigt som du givetvis får tillfälle att stilla din eventuella nyfikenhet om vårt företag och våra tjänster genom att umgås med våra lokala INVID-representanter i, och runt, vår monter. 

INVID Gruppen - Tillväxtdagen i Västervik

På bilden syns febril aktivitet i INVID:s monter under förra årets upplaga av Tillväxtdagen. 

Vi hoppas på flera spännande möten i vår monter även detta år, för visst ses vi väl i Västervik den 4 juni?

Mer information

Välkommen att kontakta INVIDs Caroline Björkgren Stark om du önskar mer information om denna aktivitet via följande kontaktuppgifter:

Caroline Björkgren Stark

Caroline Björkgren Stark 418

Nyheter

2024-05-29

INVIDs strategiska satsning som lokalt förankrad IT-leverantör öppnar dörrar för nya IT-jobb i Borås!

Välkände IT-profilen Joakim Jonson, med ca 30 års erfarenhet av att arbeta på Boråsmarknaden, tar anställning på INVID som platsansvarig för att leda företagets satsning från ett nyetablerat kontor.
2024-05-14

INVID fortsätter expandera i Västsverige

INVID: s storsatsning i Västsverige växer ännu mer. Vi har tidigare informerat om Platschef och försäljningschef Jan Liljegren och nio stycken välmeriterade IT-konsulter/säljare. Nu kan vi även informera om ytterligare två nya rekryteringar.
2024-05-02

Webinar den 31/5 om hur du säkrar upp din IT-infrastruktur

Missa inte vårt webinar tillsammans med HPE den 31/5 klockan 10.00-10.45! Få svar kring hur du kan förebygga och förhindra olika typer av säkerhetsattacker, innan det är för sent.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.