Firefly Bild Som Symboliserar AI Och Produktivitet Och Teknik. 86577 2

Två möjligheter till kundorienterade produktivitetsseminarier

2024-04-26

Vi på INVID ger dig möjlighet att uppleva två kundorienterade produktivitetsseminarier. Såväl under fredagen den 24/5 i Värnamo, som tisdagen den 4/6 i Anderstorp. 

Vi kommer ge konkreta exempel på hur vi har hjälpt våra kunder med att stärka sin konkurrenskraft via sin digitala transformation genom AI och automatiseringar av olika verksamhetsprocesser på flera smarta sätt.

Välj det datum och plats som passar dig bäst och anmäl dig här: 

Registrera dig nu för att säkra din plats och njut av en givande förmiddag!

Mer information

Välkommen att kontakta INVID: s Gunnar Stenberg och/eller Denis Hadziomanovic om du önskar mer information om denna kundreferens-fokuserade aktivitet via följande kontaktuppgifter:

Gunnar Stenberg

Affärsutvecklare

Denis Hadziosmanovic

Affärsutvecklare

Gunnar + Denis

Nyheter

2024-05-29

INVIDs strategiska satsning som lokalt förankrad IT-leverantör öppnar dörrar för nya IT-jobb i Borås!

Välkände IT-profilen Joakim Jonson, med ca 30 års erfarenhet av att arbeta på Boråsmarknaden, tar anställning på INVID som platsansvarig för att leda företagets satsning från ett nyetablerat kontor.
2024-05-22

Träffa INVID på tillväxtdagen i Västervik!

Den 4/6 äger Tillväxtdagen i Västervik rum, och självklart är vi på INVID på plats! Träffa oss på denna spännande dag på Gränsö slott i Västervik.
2024-05-14

INVID fortsätter expandera i Västsverige

INVID: s storsatsning i Västsverige växer ännu mer. Vi har tidigare informerat om Platschef och försäljningschef Jan Liljegren och nio stycken välmeriterade IT-konsulter/säljare. Nu kan vi även informera om ytterligare två nya rekryteringar.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.