Uppskattat seminarium i Vetlanda

2023-09-19
20230919 Vetlanda NIS 2 4

Vi på INVID vill rikta ett varmt tack till er som deltog på vårt senaste seminarium, om cybersäkerhetsdirektivet NIS 2 i Vetlanda under fredagen den 15/9. Seminariet blev verkligen framgångsrikt tack vare er närvaro och ert aktiva deltagande.

Seminarium NIS 2 - NUVAB - INVID Gruppen

Det är alltid inspirerande att se hur deltagare kan träffas och dela sina tankar och insikter. Det är just den typen av interaktion som gör seminarier så givande och meningsfulla!

Hade du inte möjlighet att medverka i fredags? I så fall har vi en glädjande nyhet till dig! Vi kommer nämligen att arrangera samma seminarium i Anderstorp den 26/10. Missa inte detta!

Nyheter

2024-02-29

Välkommen på seminarium om NIS 2 i Jönköping den 27/3

Se till att inte gå miste om denna viktiga aktivitet, på vårt huvudkontor i Jönköping, som ger dig klara svar på om din organisation omfattas av NIS 2, samt hur du kan förbereda dig för detta om så är fallet!
2024-02-28

Engagerat seminarium i Värnamo om digital transformation via AI och automatiseringar!

I förra veckan, fredagen den 23 februari, höll vi ett seminarium på Gummifabriken i Värnamo. Det var fyllt av engagerade deltagare och livliga diskussioner.
2024-02-23

Future of Clients in an AI world

Våra samarbetspartners Lenovo och AMD laddar för en kommande roadshow. Och fredagen den 8/3 är turen kommen för ett spännande seminarium, i Göteborg.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.