20230919 Vetlanda NIS 2 4

Uppskattat seminarium i Vetlanda

2023-09-19

Vi på INVID vill rikta ett varmt tack till er som deltog på vårt senaste seminarium, om cybersäkerhetsdirektivet NIS 2 i Vetlanda under fredagen den 15/9. Seminariet blev verkligen framgångsrikt tack vare er närvaro och ert aktiva deltagande.

Seminarium NIS 2 - NUVAB - INVID Gruppen

Det är alltid inspirerande att se hur deltagare kan träffas och dela sina tankar och insikter. Det är just den typen av interaktion som gör seminarier så givande och meningsfulla!

Hade du inte möjlighet att medverka i fredags? I så fall har vi en glädjande nyhet till dig! Vi kommer nämligen att arrangera samma seminarium i Anderstorp den 26/10. Missa inte detta!

Nyheter

2024-05-29

INVIDs strategiska satsning som lokalt förankrad IT-leverantör öppnar dörrar för nya IT-jobb i Borås!

Välkände IT-profilen Joakim Jonson, med ca 30 års erfarenhet av att arbeta på Boråsmarknaden, tar anställning på INVID som platsansvarig för att leda företagets satsning från ett nyetablerat kontor.
2024-05-22

Träffa INVID på tillväxtdagen i Västervik!

Den 4/6 äger Tillväxtdagen i Västervik rum, och självklart är vi på INVID på plats! Träffa oss på denna spännande dag på Gränsö slott i Västervik.
2024-05-14

INVID fortsätter expandera i Västsverige

INVID: s storsatsning i Västsverige växer ännu mer. Vi har tidigare informerat om Platschef och försäljningschef Jan Liljegren och nio stycken välmeriterade IT-konsulter/säljare. Nu kan vi även informera om ytterligare två nya rekryteringar.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.