Uppskattat seminarium i Vetlanda

2023-09-19
20230919 Vetlanda NIS 2 4

Vi på INVID vill rikta ett varmt tack till er som deltog på vårt senaste seminarium, om cybersäkerhetsdirektivet NIS 2 i Vetlanda under fredagen den 15/9. Seminariet blev verkligen framgångsrikt tack vare er närvaro och ert aktiva deltagande.

Seminarium NIS 2 - NUVAB - INVID Gruppen

Det är alltid inspirerande att se hur deltagare kan träffas och dela sina tankar och insikter. Det är just den typen av interaktion som gör seminarier så givande och meningsfulla!

Hade du inte möjlighet att medverka i fredags? I så fall har vi en glädjande nyhet till dig! Vi kommer nämligen att arrangera samma seminarium i Anderstorp den 26/10. Missa inte detta!

Nyheter

2023-09-15

IT-seminarium om AI och smarta produktlösningar

Är du intresserad av att lära dig mer om AI och de senaste smarta IT-produkterna? Vill du se och testa moderna och hållbara prylar som gör livet enklare? Missa då inte detta spännande IT-seminarium om AI och smarta produkter som vi arrangerar i samarbete med Lenovo!
2023-09-14

Inbjudan till ett offensivt seminarium om cybersäkerhet - kryddat med ett spännande SHL-smålandsderby!

2023-09-07

Stort intresse för ledande Wi-Fi-lösningar i Västervik

I går, onsdagen den 6/9, arrangerade vi på INVID ett inspirerande seminarium i Västervik tillsammans med vår samarbetspartner NoWire. Ämnet för dagen var ”Ledande Wi-Fi-lösningar utan begränsningar”.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.