20220411 Seminarium Tranås Omslagsbild

Uppskattat seminarium om produktivitet och IT- och Informationssäkerhet i Tranås

2022-04-11

Strategisk satsning

För nästan exakt ett år sedan informerade vi på INVID marknaden om att vi fortsatte vår strategiska satsning som en lokalt förankrad IT-leverantör. Denna gång med fokus på de nordöstra delarna av Småland. Ett tydligt kvitto på detta var att starta upp kontor i såväl Tranås som Västervik.

Mycket tacksamma

Med facit i hand har det varit en mycket framgångsrik satsning i båda regionerna. Vi har tagits emot på ett mycket positivt sätt och året har kantats av såväl flera nyanställningar som nya affärer. Vi är mycket tacksamma för detta, stort TACK!

IRL-aktivitet

Vi har sedan en lång tid tillbaka velat bjuda in dig till olika former av aktiviteter. Men det har, som bekant, inte varit helt lätt. Nu, när FHM och Regeringen lättat på restriktionerna, agerade vi så fort som möjligt. Under fredagen den 8 april bjöd INVID nämligen in till ett seminarium på Tranås Golfklubb.

 

”Jag tycker absolut att seminariet motsvarade mina förväntningar, och att det uppstod många intressanta och givande diskussioner under de olika programpunkterna. INVID har den kunskapsbredd som vi, som medelstort företag, efterlyser inom IT-tjänster.” 

Deltagare från seminariet

20220411 Seminarium Tranås

Produktivitet och IT- och informationssäkerhet  

Temat för denna avslappnade aktivitet var produktivitet och IT- och informationssäkerhet. Under totalt tre timmar fick de intressanta åhörarna massor av intressanta tips från ett antal medarbetare med olika typer spetskompetenser från oss på INVID. Exempelvis, Joelle Fatrous, Roland Berge och Vetton Gramozi.  

De berättade bland annat om hur man kan digitalisera och automatisera sin dokumentation med hjälp av AI (Artificiell Intelligens).  

Besökarna fick även vägledning och hur man, via ett strategiskt tillvägagångssätt, säkerställer en god IT- och informationssäkerhet. Hur man kan säkra upp sin organisation och IT-miljö mot allt mera aggressiva hot med tillhörande risker.

Välkommen att kontakta oss på INVID om du också önskar mer information om produktivitet och IT- och informationssäkerhet

Stefan Timbus

Småland

Stefan Timbus

Teamledare Produktivitet

+46 (0)36-440 54 46

E-post

Hans Skoglund

Stockholm

Hans Skoglund

VD och verksamhetsutveckling

+46 (0)8-506 003 15

E-post

Nyheter

2024-05-22

Träffa INVID på tillväxtdagen i Västervik!

Den 4/6 äger Tillväxtdagen i Västervik rum, och självklart är vi på INVID på plats! Träffa oss på denna spännande dag på Gränsö slott i Västervik.
2024-05-14

INVID fortsätter expandera i Västsverige

INVID: s storsatsning i Västsverige växer ännu mer. Vi har tidigare informerat om Platschef och försäljningschef Jan Liljegren och nio stycken välmeriterade IT-konsulter/säljare. Nu kan vi även informera om ytterligare två nya rekryteringar.
2024-05-02

Webinar den 31/5 om hur du säkrar upp din IT-infrastruktur

Missa inte vårt webinar tillsammans med HPE den 31/5 klockan 10.00-10.45! Få svar kring hur du kan förebygga och förhindra olika typer av säkerhetsattacker, innan det är för sent.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.