20231020 Nimblr 1

Vi erbjuder mikroutbildningar
inom Cybersäkerhet!

2023-11-07

Vi har under den senaste månaden märkt av den allvarliga ökningen av ransomware-attacker som skett i vår närregion. 

För att hjälpa er att skydda er mot detta hot och minimera riskerna av cybersäkerhetsincidenter är medvetenheten en hygienfaktor. 

Vi på INVID samarbetar med företaget Nimblr. Därför kan vi erbjuda dig och ditt företag mikroutbildningar inom Cybersäkerhet. En perfekt lösning för att stärka och träna sina medarbetare på ett enkelt sätt. 

Utbildningen är designad för att stärka slutanvändarnas säkerhetsmedvetande och minimera risken för fullbordade angrepp. 

Logotyp (1)

Säkerhetsmedvetenhet inom tre områden

Den aktuella lösningen ger en tydlig bild av din organisations aktuella och historiska säkerhetsmedvetenhet. Genom en avancerad algoritm som väger samman deltagarnas respons på simulerade attacker, övningar, genomförda utbildningsmoduler med mera, beräknas både individuell och gemensam Awareness Level inom tre områden; 

  • Malware 
  • Fraud 
  • Behaviour 
Surfer Yellow

 Innehåll

Vår samarbetspartners kundportal ger också full insikt i alla träningsmoment, uppdateringar och nyheter för din organisation. 

Utbildningsmodulen omfattar allt från Ransomware till säker surfning, och anpassas automatiskt för verksamhetens egen miljö. Den innehåller de absolut viktigaste kunskaperna för att exempelvis säkra upp sin mejlhantering. Utbildningarna innehåller även simulerade attacker, där användarnas kunskaper testas med bluffmejl.

  Interaktiva mini-kurser

Utbildningarna genomförs som interaktiva mini-kurser, och är alltid kortfattade och relevanta. I praktiken innebär det att en användare sällan behöver avsätta mer än 5 minuter för ett enskilt inlärningsmoment.

Mer information

Kontakta gärna INVIDs cybersäkerhetsansvarige Vetton Gramozi om du önskar mer information om du vill stärka och träna dina medarbetare i IT- och informationssäkerhet på ett flexibelt sätt. 

Vetton Gramozo

Nyheter

2024-05-29

INVIDs strategiska satsning som lokalt förankrad IT-leverantör öppnar dörrar för nya IT-jobb i Borås!

Välkände IT-profilen Joakim Jonson, med ca 30 års erfarenhet av att arbeta på Boråsmarknaden, tar anställning på INVID som platsansvarig för att leda företagets satsning från ett nyetablerat kontor.
2024-05-22

Träffa INVID på tillväxtdagen i Västervik!

Den 4/6 äger Tillväxtdagen i Västervik rum, och självklart är vi på INVID på plats! Träffa oss på denna spännande dag på Gränsö slott i Västervik.
2024-05-14

INVID fortsätter expandera i Västsverige

INVID: s storsatsning i Västsverige växer ännu mer. Vi har tidigare informerat om Platschef och försäljningschef Jan Liljegren och nio stycken välmeriterade IT-konsulter/säljare. Nu kan vi även informera om ytterligare två nya rekryteringar.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.