20240305 Underhåll

Vi ses på Underhållsmässan i Göteborg 12-15 mars!

2024-03-05

Nästa vecka äger Europas största fackmässa inom drift och underhåll rum på Svenska Mässan i Göteborg.

Evenemanget heter Underhåll och är en viktig mötesplats för alla som är involverade i drift- och underhållsverksamhet. Mässan är känd för att vara en plattform där olika branscher möts för att utbyta erfarenheter och ta del av den senaste teknologin.

Den aktuella mässan kommer att pågå från den 12:e till den 15:e mars och har anordnats årligen sedan 1984. Under åren har den kontinuerligt utvecklats för att vara en modern arena som främjar både teknologisk innovation och kompetensutveckling.

Vi på INVID ser fram emot att delta och kommer att vara på plats med en monter där vi kommer att informera besökare om vårt framgångsrika koncept inom Smart Industri 365. Ni hittar oss i  monter nummer D07:21!

Mer information

Välkommen att kontakta INVIDs Oscar Arréhn om du önskar mer information om denna aktivitet via följande kontaktuppgifter:

Oscar Arréhn

Teamledare och säljare Team Applikation

Oscar Arréhn

Nyheter

2024-05-22

Träffa INVID på tillväxtdagen i Västervik!

Den 4/6 äger Tillväxtdagen i Västervik rum, och självklart är vi på INVID på plats! Träffa oss på denna spännande dag på Gränsö slott i Västervik.
2024-05-14

INVID fortsätter expandera i Västsverige

INVID: s storsatsning i Västsverige växer ännu mer. Vi har tidigare informerat om Platschef och försäljningschef Jan Liljegren och nio stycken välmeriterade IT-konsulter/säljare. Nu kan vi även informera om ytterligare två nya rekryteringar.
2024-05-02

Webinar den 31/5 om hur du säkrar upp din IT-infrastruktur

Missa inte vårt webinar tillsammans med HPE den 31/5 klockan 10.00-10.45! Få svar kring hur du kan förebygga och förhindra olika typer av säkerhetsattacker, innan det är för sent.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.