20240531 Webinar HPE Landningssida

Webinar den 31/5 om hur du säkrar upp din IT-infrastruktur

2024-05-02

Förändringar sker snabbt och nya säkerhetshot uppstår. Hur ser riskerna ut och hur anpassar man sig till hot som är konstant föränderliga?

Missa inte vårt webinar den 31/5 klockan 10.00-10.45 om du vill lära dig mer om hur man kan skydda sig emot, samt upptäcka en attack. Tillsammans med Patrik Hammarström från HPE pratar vi om hur du kan förebygga och förhindra olika typer av säkerhetsattacker.

  • Datum: Fredagen den 31/5
  • Tid: Kl. 10.00 - 10.45
  • Plats: Digitalt
  • Kostnad: Gratis

Registrera dig nu för att säkra din plats och njut av en givande förmiddag!

Mer information

Välkommen att kontakta INVIDs Lena Skoglund om du önskar mer information om denna aktivitet via följande kontaktuppgifter:

Lena Skoglund

Lena Skoglund

Nyheter

2024-05-29

INVIDs strategiska satsning som lokalt förankrad IT-leverantör öppnar dörrar för nya IT-jobb i Borås!

Välkände IT-profilen Joakim Jonson, med ca 30 års erfarenhet av att arbeta på Boråsmarknaden, tar anställning på INVID som platsansvarig för att leda företagets satsning från ett nyetablerat kontor.
2024-05-22

Träffa INVID på tillväxtdagen i Västervik!

Den 4/6 äger Tillväxtdagen i Västervik rum, och självklart är vi på INVID på plats! Träffa oss på denna spännande dag på Gränsö slott i Västervik.
2024-05-14

INVID fortsätter expandera i Västsverige

INVID: s storsatsning i Västsverige växer ännu mer. Vi har tidigare informerat om Platschef och försäljningschef Jan Liljegren och nio stycken välmeriterade IT-konsulter/säljare. Nu kan vi även informera om ytterligare två nya rekryteringar.

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.