20221206 INVID Satsar I Västsverige

INVID satsar i Västsverige. Etablering av helägda dotterbolaget INVID Göteborg AB

2022-12-06

Vi vill satsa i egen regi för att möta kundernas behov och önskemål av helhetslösningar och av våra erbjudanden i sin helhet.

Etableringen i Göteborg har många positiva förtecken för våra kunder och för INVID. Vi har påbörjat uppstarten av ett nytt kontor i Göteborg, detta i egen regi.

I och med den egna etablering kommer vi på INVID kunna bära ut hela vårt tjänsteutbud på ett helt annat sätt än vad som funnits möjlighet till förut.

Vi ser det som att dörren öppnar upp sig till en mycket intressant region, en marknad som kommer att få möjlighet att bekanta sig med vårt tjänsteutbud fullt ut inom de tre huvudfokusområdena Bekymmersfri IT, IT- och Informationssäkerhet och Smarta processer.

I tjänsteutbudet återfinns bl.a. lösningar inom, IT-infrastruktur, Modern arbetsplats, Trygg IT-drift, IT- och Informationssäkerhet, Affärssystem, Automatisering, Beslutsstöd, Smart Industri och Programvaror för arbetsmarknadsenheter.

Vi är helt övertygade om att detta kommer uppfattas mycket positivt av organisationer och företag som vill kunna utveckla sina verksamheter. Krav från våra kunder på hållbarhet, kvalitet och säkerhet kommer att vara i fokus kopplat till befintliga ISO-certifieringar.

INVID Gruppens förra franchisetagare i Göteborg, INVID Väst AB, har sålt sin verksamhet till en investmentgrupp.

För mer information

Välkommen att kontakta INVID Gruppens VD André Prien om du önskar mer informationen om den aktuella satsningen i Västsverige via följande kontaktuppgifter;

20220518 Pressmeddelande André Prien

Fler Nyheter

2024-07-12

Lyckad INVID IT Masters på Särö Golfklubb

52 deltagare från 49 företag skapade suveränt nätverkande - och två Hole-In-Ones!
2024-07-08

Seminarium om Industriproduktivitet i Anderstorp 17/10

I samarbete med Handelskammaren i Jönköpings län, Enter Gislaved, Anderstorps Näringslivsförening, Gnosjö kommun, Gnosjöandans Näringsliv och ISIFLO bjuder vi på INVID in till ett seminarium med fokus på att förbättra och utveckla industriproduktiviteten!
2024-05-29

INVIDs strategiska satsning som lokalt förankrad IT-leverantör öppnar dörrar för nya IT-jobb i Borås!

Välkände IT-profilen Joakim Jonson, med ca 30 års erfarenhet av att arbeta på Boråsmarknaden, tar anställning på INVID som platsansvarig för att leda företagets satsning från ett nyetablerat kontor.
2024-05-22

Träffa INVID på tillväxtdagen i Västervik!

Den 4/6 äger Tillväxtdagen i Västervik rum, och självklart är vi på INVID på plats! Träffa oss på denna spännande dag på Gränsö slott i Västervik.
2024-05-14

INVID fortsätter expandera i Västsverige

INVID: s storsatsning i Västsverige växer ännu mer. Vi har tidigare informerat om Platschef och försäljningschef Jan Liljegren och nio stycken välmeriterade IT-konsulter/säljare. Nu kan vi även informera om ytterligare två nya rekryteringar.
2024-05-02

Webinar den 31/5 om hur du säkrar upp din IT-infrastruktur

Missa inte vårt webinar tillsammans med HPE den 31/5 klockan 10.00-10.45! Få svar kring hur du kan förebygga och förhindra olika typer av säkerhetsattacker, innan det är för sent.
2024-05-02

Intressant SharePoint utbildning för administratörer

Måndagen den 29/4 ägde en SharePoint utbildning för administratörer rum på huvudkontoret i Jönköping.
2024-04-30

Givande Power BI introduktionsutbildning på huvudkontoret i Jönköping

I torsdags, den 25/4, samlades en grupp intresserade deltagare på vårt huvudkontor i Jönköping för att delta på vår introduktionsutbildning inom Power BI.
2024-04-26

Två möjligheter till kundorienterade produktivitets-seminarier

Missa inte att anmäla dig till något av våra produktivitetsseminarium, den 24/5 i Värnamo eller den 4/6 i Anderstorp. Seminarium om hur du kan lägga grunden för framgångsrik AI!
2024-04-19

Hillerstorps Schakt sparar 20 timmar i månaden tack vare digital verksamhetsutveckling

Tillsammans med oss på INVID har Hillerstorps Schakt effektiviserat verksamhet genom digitaliserade flöden med gränssnitt i olika processer.
2024-04-16

AJ Produkter har effektiviserat sin klienthantering och höjt IT-säkerheten

Tillsammans med oss på INVID har AJ Produkter effektiviserat sin klienthantering vilket har lett till höjd IT-säkerhet hos bolaget.
2024-04-03

Uppskattat seminarium om den nya cybersäkerhetslagen NIS 2

I onsdags förra veckan, den 27/3, träffades ett gäng nyfikna deltagare på INVIDs huvudkontor i Jönköping för att delta på vårt seminarium om NIS 2.
2024-04-02

Spännande seminarium med våra samarbetspartners Lenovo och Varjo

Den 26 mars arrangerade vi ett spännande seminarium på vårt huvudkontor där vi började med att välkomna vår samarbetspartner Lenovo, för att demonstrera deras senaste produkter, inte minst inom kraftfulla workstations.
2024-03-25

Seminarium om digitala transformationer genom smarta lösningar i Microsoft 365 i Gislaved

I fredags, 22 mars, höll vi i ett seminarium om digitala transformationer genom smarta lösningar i Microsoft 365 på Hotell Nissastigen i Gislaved. Ett seminarium som bjöd på många bra samtal och diskussioner mellan deltagarna på plats.
2024-03-13

Lyckat seminarium om NIS 2 och trevlig gemenskap på Scandic Opalen i Göteborg

I tisdags, den 12/3, samlades en entusiastisk skara på Scandic Opalen i Göteborg för att delta på vårt seminarium om NIS 2.
2024-03-11

Seminarium med höga betyg på vårt HK i Jönköping!

I fredags förra veckan, den 8 mars, höll vi vårt andra seminarium i temat Digital transformation via AI och automatiseringar. Denna gång på vårt HK i Jönköping!
2024-03-05

Vi ses på Underhållsmässan i Göteborg 12-15 mars!

Nästa vecka äger Europas största fackmässa inom drift och underhåll rum på Svenska Mässan i Göteborg, nämligen Underhållsmässan. Och vi är givetvis på plats!
2024-02-29

Välkommen på seminarium om NIS 2 i Jönköping den 27/3

Se till att inte gå miste om denna viktiga aktivitet, på vårt huvudkontor i Jönköping, som ger dig klara svar på om din organisation omfattas av NIS 2, samt hur du kan förbereda dig för detta om så är fallet!
2024-02-28

Engagerat seminarium i Värnamo om digital transformation via AI och automatiseringar!

I förra veckan, fredagen den 23 februari, höll vi ett seminarium på Gummifabriken i Värnamo. Det var fyllt av engagerade deltagare och livliga diskussioner.
2024-02-23

Future of Clients in an AI world

Våra samarbetspartners Lenovo och AMD laddar för en kommande roadshow. Och fredagen den 8/3 är turen kommen för ett spännande seminarium, i Göteborg.
2024-02-21

Hi-Tech-seminarium i Jönköping den 26/3 tillsammans med Lenovo och Varjo!

Upptäck de senaste smarta IT-produkterna och framtida lösningar på vårt Hi-Tech-seminarium!
2024-02-20

INVID växer starkt i Västsverige!

INVID: s storsatsning i Västsverige växer sig allt starkare. Vi har tidigare informerat om rekryteringen av Platschef och Försäljningschef Jan Lilljegren. Och kan du informera om ytterligare 3 kommande rekryteringar!
2024-02-19

Utbildningsnytt - Tre produktivitetsutbildningar!

🚀 Utforska våra moderna produktivitetsutbildningar! Oavsett om du är nybörjare eller erfaren användare, våra kurser är utformade för att maximera din potential och effektivitet i dagens digitala arbetsmiljö.
2024-02-12

Lyckad tillväxtresa för Hallins tack vare digital transformation med Microsoft 365

Hallins, som i över 100 år har tillverkat och utvecklat sortiment i aluminium, stål och rostfritt, har tillsammans med oss gjort en lyckad tillväxtresa genom digital transformation med Microsoft 365.
2024-02-08

Högaktuellt seminarium om NIS 2 i Göteborg den 12/3

Kom och ta del av en spännande kväll med mat, kunskap och SHL-hockey när vi ger dig en översikt över det nya cybersäkerhets-direktivet NIS 2!
2024-02-01

Framgångsrikt och inspirerande Smart Industri-seminarium på Husqvarna!

Den 26/1 arrangerade vi ett seminarium på Husqvarna Experience Center, med temat "Enkla och praktiska knep för att förbättra och utveckla din industriproduktivitet". Det blev en framgångsrik och inspirerande aktivitet som arrangerades i samarbete med Handelskammaren i Jönköpings län och Husqvarna AB.
2024-01-25

Högaktuell och lyckad IT-säkerhetsworkshop i Jönköping!

Tisdagen den 23/1 samlades ett gäng med kunder på vårt huvudkontor i Jönköping för att lyssna på våra experter om smarta skyddsåtgärder för att stå emot attacker i molnet.
2024-01-17

Scandbio och INVID: En positiv resa med automatiserade och effektiviserade processer

Scandbio AB, som tillverkar pellets, har tillsammans med oss gått en positiv resa med bland annat automatiserade och effektiviserade processer!
2024-01-16

Lyckad kundträff och värdefullt föredrag om framgångsrik AI

Under torsdagskvällen den 11 januari var INVID stolt matchsponsor vid SHL-matchen mellan Frölunda HC och Örebro IK på Scandinavium i Göteborg.
2024-01-15

Seminarium - Du missar väl inte att hoppa på de snabba och effektiva automations-tågen?

Upplev hur våra kunder har utvecklat sina verksamheter med hjälp av digitala transformationer genom smarta lösningar i Microsoft 365 genom TRE stycken olika seminarium-tillfällen i Småland!
2023-12-22

Danvikshem och INVID: En digital framgångssaga för driftsäker och framtidssäkrad IT-leverans

Danvikshem, ett äldreboende i Nacka på Finnbodaberget, har genomgått en imponerande digital förändringsresa tillsammans med oss på INVID.
2023-12-07

Seminarium om enkla och praktiska knep för att förbättra och utveckla din industriproduktivitet

I samarbete med Handelskammaren i Jönköpings län och Husqvarna AB, hälsar vi på INVID dig välkommen till denna aktivitet.
2023-12-05

Välbesökt student-aktivitet med fokus på praktik hos INVID

Under torsdagseftermiddagen den 30 november samlades en imponerande stor skara av studenter vid Jönköping University för en minnesvärd praktik-aktivitet. Det handlade om en s.k. NFK-aktivitet (NFK = Näringslivsförlagd kurs). 
2023-11-28

Ett lyckat offensivt seminarium i Jönköping med djupdykning inom AI och smarta IT-produktslösningar från Lenovo!

Den 23 november arrangerade vi på INVID ett välbesökt seminarium i Jönköping, där fokus låg på artificiell intelligens (AI) och innovativa IT-produktlösningar. Seminariet, som genomfördes i samarbete med Lenovo, attraherade över 40 entusiastiska deltagare.
2023-11-27

Intresserad och stor kundrepresentation på vårt seminarium om produktivitet i Göteborg den 22/11!

Den 22/11 samlades en stor skara av intresserade kunder för att lyssna på vårt seminarium om produktivitet. Det blev en energifylld och framgångsrik dag på Flora Workspace, och de fräscha lokalerna i hjärtat av Göteborg skapade en trivsam atmosfär!
2023-11-16

En aktiv dag och välbesökt monter på Karriärmässan i Borås den 15/11!

Den 15/11 var vi tre personer från INVID som befann oss på Högskolan i Borås. Det var Karriärmässan som stod på schemat, vilket resulterade i många härliga möten och dialoger med studenterna!
2023-11-07

Vi erbjuder mikroutbildningar inom Cybersäkerhet!

Vi har under den senaste månaden märkt av den allvarliga ökningen av ransomware-attacker som skett i vår närregion. För att hjälpa er att skydda er mot detta hot och minimera riskerna av cybersäkerhetsincidenter är medvetenheten en hygienfaktor. 
2023-11-03

Seminarium om digital transformation och automation i praktiken

Välkommen på detta inspirerande seminarium om digital transformation och automation i praktiken. Efter seminariet får vi besök av Frölunda Hockeys stöttepelare, nämligen Christian Folin. Missa inte detta!
2023-11-02

Kreativt webinar om smarta och säkra IT-lösningar för bygg- och arkitektföretag

Den första december arrangerar vi på INVID tillsammans med HP detta kreativa webinar. Det blir fokus på smart koncept och produktnyheter som effektiviserar din yrkesverksamma vardag.
2023-10-30

Ett lyckat frukostseminarium om NIS 2 tillsammans med Anderstorps Näringslivsförening!

Den 26/10 hölls vårt frukostseminarium om NIS 2 tillsammans med Anderstorps Näringslivsförening på Hotell Åsen i Anderstorp. Det blev en framgångsrik sammankomst som samlade flera engagerade deltagare.
2023-10-17

Innehållsrikt invignings-event på Scandinavium

Lördagen den 14 oktober arrangerade vi ett innehållsrikt invignings-event för INVID Göteborg på Scandinavium i samma stad.
2023-10-12

INVID är nominerade till Dell Partner Awards 2023!

Dell Technologies Forum arrangeras den 26/10 i Stockholm. Vi på INVID kommer givetvis att finnas på plats för att bland annat känna på de senaste tekniska lösningarna! Men också för att vi i år är nominerade inom kategorin ”Excellence in Security”!
2023-10-10

Minnesvärd kväll i Husqvarna Garden med fokus på cybersäkerhet och SHL-hockey!

I torsdags förra veckan, den 5 oktober, var en minnesvärd kväll då vi arrangerade vårt offensiva cybersäkerhetsseminarium. Det var en fantastisk upplevelse att se så många som hade samlats i HV71s lokaler för att medverka! Läs mer och ser fler bilder från kvällen här!
2023-10-02

Smart Industri 365-webinar

Från seminarium till webinar! På detta webinar kommer du att få praktiska och kloka råd om hur du kan ta steget mot Industri 4.0 samt hur du förbättrar din företags industriproduktion.
2023-09-26

Smart Industri 365-seminarium på Bredaryds Wärdshus lockade flertalet åhörare!

Seminariet som ägde rum förra veckan, den 22 september i Bredaryd, var verkligen lyckat på flera olika sätt. Det blev en träffpunkt för olika företag som samlades för att lyssna på vårt Smart Industri 365-koncept tillsammans med vår kund Laserkraft, som var med och berättade om sin verksamhet och om hur vi har hjälpt dem att mäta och effektivisera sin produktion.
2023-09-19

Uppskattat seminarium i Vetlanda!

I förra veckan, den 15/9, arrangerade vi vårt seminarium om cybersäkerhetsdirektivet NIS 2 i Vetlanda, tillsammans med NUVAB. Här kan du läsa mer om och se bilder från seminariet.
2023-09-15

IT-seminarium om AI och smarta produktlösningar

Är du intresserad av att lära dig mer om AI och de senaste smarta IT-produkterna? Vill du se och testa moderna och hållbara prylar som gör livet enklare? Missa då inte detta spännande IT-seminarium om AI och smarta produkter som vi arrangerar i samarbete med Lenovo!
2023-09-14

Inbjudan till ett offensivt seminarium om cybersäkerhet - kryddat med ett spännande SHL-smålandsderby!

2023-09-07

Stort intresse för ledande Wi-Fi-lösningar i Västervik

I går, onsdagen den 6/9, arrangerade vi på INVID ett inspirerande seminarium i Västervik tillsammans med vår samarbetspartner NoWire. Ämnet för dagen var ”Ledande Wi-Fi-lösningar utan begränsningar”.
2023-08-31

Seminarium 26/10 i Anderstorp: Cybersäkerhetsdirektivet NIS 2

Torsdagen den 26 oktober kommer vi att ha ett seminarium tillsammans med Anderstorps Näringslivsförening på Hotell Åsen. Då går vi igenom det nya cybersäkerhetsdirektivet, NIS 2. Vi kommer förklara vad olika ord betyder och berätta hur det kan påverka dig och ditt företag.
2023-08-29

2000 följare på LinkedIn!

Vi är så glada och entusiastiska över den snabba tillväxten vi upplever just nu. Och att vi nu har passerat 2000 följare på LinkedIn! 🥳
2023-08-15

Seminarium: Wi-Fi-lösningar utan begränsningar

Onsdagen den 6:e september bjuder vi på INVID i Västervik tillsammans med NoWire in till en smakfull händelse där vi kommer att utforska framstående Wi-Fi-lösningar utan några begränsningar.
2023-08-08

Dags att aktivera Visselblåsar-funktionen!

En ny visselblåsarlag trädde i kraft i slutet av 2021. Och arbetsgivare med 50-249 anställda ska ha aktiverat ett system för detta senast den 1 december 2023.
2023-08-07

Mycket uppskattad INVID IT Mastersaktivitet på Särö Golfklubb

52 deltagare från 49 företag hade en toppendag tillsammans på golfbanan med tillhörande nätverkande.
2023-06-29

Seminarium 22/9: Enkla och praktiska knep för att förbättra och utveckla din industriproduktivitet

Välkommen på seminarium med praktisk inriktning på Smart Industri 365 den 22/9. Vi kommer vid detta seminarium befinna oss i Bredaryd!
2023-06-26

Produktionsmätningslösningen som innebar att Laserkraft nu kan tjäna stora pengar på små förändringar!

Laserkraft AB insåg att deras maskinpark behövde bli effektivare för att bli mer konkurrenskraftiga och lönsamma.
2023-06-21

Seminarium 15/9: Efterlever din organisation det nya cybersäkerhetsdirektivet NIS 2?

Fredagen den 15/9 kommer vi i samarbete med NUVAB att arrangera detta seminarium om nya cybersäkerhetsdirektivet NIS 2 i Vetlanda. Vi reder ut de olika begreppen och förklarar om och hur du och ditt företag påverkas.
2023-06-13

🌞 SOMMARKAMPANJ! M365-backup med lagring i Sverige

Favorit i repris! Vi kör även detta år vår soliga sommarkampanj med molnlösningar! Vid beställning senast den 31/8 -23 bjuder vi på startkostnaden på 1 950 kr exkl. moms.
2023-05-02

INVID upp på andra plats i 2022 års Pyramid-Classicranking!

Under helgen 21-23 april medverkande vi från INVID på Vitec Unikum Datasystem AB:s trettioandra återförsäljarkonferens för affärssystemet Pyramid.
2023-04-24

Informativt seminarium om NIS 2 i Jönköping

Fredagen den 21/4 hade vi premiär för vårt seminarium om den nya lagen NIS 2.
2023-04-21

INVID tecknar samarbetsavtal med Canon Business Center

INVID Gruppens två ingående småländska bolag, INVID Jönköping AB och INVID Tranås AB, har i dagarna tecknat ett samarbetsavtal med Canon Business Center Jönköping AB.
2023-03-30

Juniorkonsulter levererade proffsig kommunikation under Handbolls-VM

Inledande högskolestudier och praktik banade vägen till att genomföra ett skarpt konsultprojekt med internationell genomslagskraft!
2023-03-22

Seminarium om ny lag som ställer tuffare krav på cybersäkerhet!

En ny lag kommer snart att antas i Sverige: NIS 2. Den kommer att ställa krav på cybersäkerhetsarbete för många olika organisationer och företag. Därför arrangerar vi på INVID ett seminarium vid två olika tillfällen vid två av våra INVID-kontor samt vid ett tillfälle tillsammans med Västervik Framåt i Västervik. Vid samtliga tre tillfällen går vi igenom den nya lagen!
2023-03-08

Fullsatt seminarium om Ransomware

Ja, det blev ett fullsatt seminarium igår den 7/3 på vårt huvudkontor i Jönköping, trots att snön yrde ner och påverkade vägarna.
2023-02-01

Ett djupt hållbarhetsfokus visar vägen framåt

För en hållbar framtid krävs tydliga strategier och stor medvetenhet kring våra produkters miljöpåverkan. Läs mer om våra hållbara erbjudanden i allmänhet och de produkter och tjänster som matchar HPs koncept i synnerhet här!
2023-01-24

Seminarium med smarta tips från IT-säkerhetsexperter

Välkommen till ett spännande seminarium inom ett hyperaktuellt område på INVIDs huvudkontor i Jönköping den 7/3!
2023-01-19

INVID tar nästa steg. Satsar på nya affärsområden i Västsverige

INVIDs satsning i Västsverige, med Göteborg i fokus, är en viktig del av INVID-koncernens tillväxtstrategi. Och det är Jan Lilljegren som leder vår satsning!
2022-11-16

Thomas Johnsson: Spelar bra kommunikation verkligen roll?

Lär känna vår gotländske kommunikationsexpert Thomas. En ödmjuk konsult som brinner för olika typer av kommunikationslösningar - både vad gäller att designa, konfigurera och installera.
2022-11-15

Han gick från praktik till anställning på rekordtid!

Träffa studenten och vår numera kollega, Simon, som på rekordtid gått från praktik till anställd.
2022-11-14

Smart Industri-seminarium - en trevlig tillställning på vårt Tranås-kontor!

Torsdagen den 10/11 arrangerade vi vårt Smart Industri-seminarium på vårt kontor i Tranås. En trevlig tillställning med härliga dialoger och nyfikna frågeställningar. Läs mer och se bilder från dagen här.
2022-11-08

INVID Göteborg söker nu orderadministratör / Innesäljare / Inneköpare

Ta chansen att bli en del av oss på INVID! Just nu söker vi en orderadministratör / innesäljare / inneköpare där du får koordinera administrationen inom order, innesälj och inköp!
2022-10-24

Bra mässdagar på Scanautomatic 2022!

Förra veckan arrangerade Svenska Mässan Scanautomatic i Göteborg. Vi på INVID var på plats och snackade om vårt Smart Industri-koncept och hade en fartfylld tävling i montern.
2022-10-17

Välbesökt monter och presentationspass på Logistik- och affärssystemsmässan!

För knappt en vecka sedan befann vi oss på mässan Logistik och affärssystem i Värnamo. En trevlig dag tillsammans med våra två partners Qsys AB och Vitec Unikum Datasystem AB (Pyramid).
2022-10-10

Uppskattad invigning av vårt Tranås-kontor

Onsdagen den 5/10 var det dags att inviga vårt Tranås-kontor. Det blev en trevlig eftermiddag och kväll, med både mingel, tävlingar, god mat och bandklippning.
2022-09-26

Bra betyg på vårt seminarium i Jönköping

Förra veckan, den 22/9, arrangerade vi för fjärde gången vårt seminarium om Produktivitet plus IT- och Informationssäkerhet. Denna gång på plats i Jönköping i våra egna lokaler på vårt huvudkontor.
2022-09-23

Smart Industri-seminarium: ”Så startade vi vår lyckosamma resa mot industri. 4.0!”

Missa inte vårt Smart Industri-seminarium i Tranås! Då kommer bland annat Laserkraft och berättar om hur dom har ökat sin produktionseffektivitet och sänkt sina kostnader.
2022-09-20

Vi ses väl på logistik- och affärssystemsmässan i Värnamo den 11/10?

Under den andra tisdagen i oktober medverkar vi vid mässan Logistik & Affärssystem i Värnamo. Vi gör detta tillsammans med två av våra partners; Qsys AB och Vitec Unikum Datasystem AB (Pyramid).
2022-09-13

Vi ses på Scanautomatic 18-20/10!

Varmt välkommen att besöka oss på Svenska mässan i Göteborg mellan den 18-20 oktober.
2022-09-12

Träffa oss på Tranåsmässan 16-17/9

Passa på att träffa oss i Parkhallen i Tranås under Tranåsmässan den 16-17/9! Under två dagar kommer vi på INVID bland annat informera om delar av vårt populära tjänsteutbud.
2022-08-31

Pierre Lundgren: Digitala transformationsprojekt och nyupptäckta odlingar

Träffa Pierre Lundgren, en spetskonsult som verkligen brinner för att odla kunders tillväxtmål!
2022-08-09

John Groth: Spindeln i nätet - i både servicedesk, i Laos djungel och på ishockey-VM i Belarus!

Lär känna John, vår trygga dalmas som utstrålar ett LUGN. En klippa att luta sig mot i olika situationer.
2022-06-13

Seminarium i Jönköping i september

I höst arrangerar vi vårt fjärde seminarium om Produktivitet plus IT- och Informationssäkerhet och då på vårt huvudkontor i Jönköping!
2022-06-10

Vinnaren i vår tävling på Underhållsmässan 2022!

Förra veckan, 31 maj - 3 juni, deltog vi på Underhållsmässan. För våra besökare anordnade vi en tävling där vinsten var ett Kom-igång-paket (poV).
2022-06-09

Energifyllt seminarium på Vandalorum i Värnamo

Onsdagen den 8/6 arrangerade vi vårt seminarium om Produktivitet plus IT- och Informationssäkerhet för tredje gången! 
2022-06-01

Framgångsreceptet på en verksamhets-konsult

Vad är egentligen det bästa receptet på en verksamhetskonsult? Som både är rutinerad, jordnära och har glimten i ögat?
2022-05-18

Fortsatt stark tillväxt för INVID Gruppen

Det blåser fortsatt stark medvind för oss på INVID Gruppen AB. I samband med årsbokslutet för 2021 redovisar vi en omsättning om totalt ca 292 MSEK. Vilket motsvarar en ökning om totalt 61 MSEK jämfört med föregående årsbokslut.
2022-05-17

Säker och enkel M365-backup, med lagring i Sverige

Vad sägs om en solig sommarkampanj, trots att det handlar om en molnlösning? Vid beställning senast den 31/8 -22 bjuder vi på startkostnaden på 1 950 kr exkl. moms.
2022-05-04

Välkommen på seminarium i Värnamo och Jönköping i juni

Vi fortsätter vår seminarium-"turné" om Produktivitet och IT- och Informationssäkerhet. Våra seminarier i Tranås och Västervik under april månad vart en riktig succé. Därför kör vi nu två nya tillfällen. Den här gången i Värnamo den 8/6 samt i Jönköping den 9/6.
2022-04-27

Skydda din information och identitet med hjälp av Multifaktor-autentisering (MFA)

Använder du Microsoft 365 på en daglig basis, men loggar fortfarande in utan MFA? Du är i så fall långt ifrån ensam.
2022-04-22

Intresseväckande seminarium om produktivitet och IT- och Informationssäkerhet i Västervik

För ett par veckor sedan arrangerade vi vårt första IRL-seminarium på mycket länge. Då i Tranås och med inriktning Produktivitet och IT- och Informationssäkerhet. Igår var det dags igen! Samma tema, men den här gången på plats i Västervik på Slottsholmen.
2022-04-13

Certifieringar, certifieringar och så certifieringar

Bakom alla servrar dyker han plötsligt upp, han som alltid är på språng; Roger Bergling!
2022-04-11

Uppskattat seminarium om produktivitet och IT- och Informationssäkerhet i Tranås

Vi har sedan en lång tid tillbaka velat bjuda in dig till olika former av aktiviteter. Men det har, som bekant, inte varit helt lätt. Nu, när FHM och Regeringen lättat på restriktionerna, agerade vi så fort som möjligt. Under fredagen den 8 april bjöd INVID nämligen in till ett seminarium på Tranås Golfklubb.
2022-03-25

Lär känna spetskonsulten Tobias!

Mr. Hansson har tagit flera kliv under sin yrkesverksamma tid, med erfarenhet från IT-branschen sedan 1994.
2022-03-15

Digital Pyramidanvändarträff 21/4

Missa vår matnyttiga användarträff för dig som affärssystemskund torsdagen den 21/4. Det blir en fullspäckad förmiddag med bland annat senaste nytt från Vitec Unikum Datasystem ABs försäljningschef, Olle Kristell. Men du får också möjligheten att välja på tre olika parallella Breakout-room med följande teman: MPS, Lager Inköp och Kassa.
2022-03-14

NY LAG - Visselblåsare

En ny visselblåsarlag trädde i kraft 17 december 2021. Denna visselblåsarlag innebär att varje verksamhet med över 50 anställda, privat eller offentlig, har en skyldighet att implementera ett system där medarbetare kan rapportera missförhållanden.
2022-03-11

Kasta loss

Låt oss kasta loss och stifta bekantskap med Joakim Hermansson. En rutinerad IT-konsult som älskar förändringar och att lösa utmaningar åt sina affärssystemskunder så att allt landar i rätt hamn!
2022-03-08 - Tranås och Västervik

Två seminarium om Produktivitet och IT- och Informationssäkerhet

Det har nu gått lite mer än ett år sedan vi öppnade upp våra kontor i Tranås och Västervik. Detta vill vi nu fira tillsammans med dig och arrangerar därför ett kostnadsfritt seminarium på respektive ort. Givetvis vill vi bjuda dig på lunch.
2022-03-02

Vi expanderar och flyttar till nya lokaler i Värnamo

Under onsdagen den 2/3 har vi flyttat till nya lokaler i Värnamo! Till ett nyrenoverat och ändamålsenligt kontor vid Växjövägen 26. Och vi gör det tillsammans med vår samarbetspartner ComCenter.
2021-12-01

NY TJÄNST! Proaktivt IT-underhåll

Minimerar onödiga och kostsamma nedtider, dataförluster, dataläckage och intrång
2021-11-18

Laptops med P-O-W-E-R!

Arbeta mobilt med samma prestanda som en stationär dator
2021-10-21

Webinar-serie om IT-säkerhet

Vi lanserar nu en webinar-serie i 4 delar. Det är helt unika webinar med olika ämnen, men samtliga berör det högaktuella området IT-säkerhet. Samtliga webinar kommer ledas av en av våra mest rutinerade IT-säkerhetsexperter, nämligen Mats Gustafsson.
2021-10-19

Brunnberg & Forshed: Friheten har tagit oss till nya kreativa höjder, vi talar om succé!

Arkitektbyrån Brunnberg & Forshed är ett framgångsrikt och kundfokuserat företag. De utvecklar ständigt både sina erbjudanden och medarbetare. Företaget hade som ambition att satsa ännu mer på sina medarbetare. Målet var att kunna jobba mer mobilt och effektivt. Trots tunga programvaror. Hur Brunnberg & Forshed gjorde? De bytte ut sina stationära datorer till laptops!
2021-10-17

Hands on! - Träffa oss på mässan Logistik och affärssystem i Värnamo den 26/10

Sedan 2005 har företaget Industrilogistik arrangerat evenemanget Logistik och Affärssystem i Värnamo. Den 26/10 är det dags igen. Likt de två föregående åren arrangeras mässan denna gång vid Gummifabriken i Värnamo med det övergripande temat "Hands on".
2021-10-04

Öppet hus 27/10: Låt kraften, det virtuella och visuella skapa underverk!

Boka in onsdagen den 27/10 i din kalender! Då ser nämligen vi på INVID i Göteborg fram emot att få ha dig som gäst hos oss. Då i samband med ett öppet hus med fullt fokus på kreativitet!
2021-10-01

Digitalt Seminarium 18/11: Smarta industrilösningar som utvecklar och effektiviserar på flera plan

Nu har du chansen att delta på vårt digitala seminarium den 18 november där, inte bara vi, utan även vår samarbetspartner InnovationTECH kommer att prata om smarta industrilösningar som utvecklar och effektiviserar på flera plan!
2021-09-23

Utbildnings-webinar inom Informationssäkerhet

Informationssäkerhet är ett högaktuellt ämne i dessa tider. Olika typer av angrepp görs mot företag och organisationer och det utgör mer regel än undantag, tyvärr! Det är lätt att tänka på hur man bör skydda sig rent tekniskt mot detta otyg.
2021-09-15

NYHET! Nu erbjuder vi support dygnet runt, 24/7!

Visste du att vi kan erbjuda dig och dina kollegor support under hela dygnet? När du köper tilläggstjänsten Utökad Supporttid erbjuder vi en Servicedesk som är tillgänglig för dig även utanför våra ordinarie öppettider.
2021-09-13

Seminarium 25/11: Upptäck integrationer med Pyramid som lyfter verksamheter till nya nivåer

Äntligen har vi möjlighet att bjuda in till ett ”på platsen-seminarium” där vi fokuserar till 100 % på tre olika integrationer med Pyramid som lyfter verksamheter till nya nivåer.
2021-09-07

Webinar 21/1 - Optimera din verksamhet genom smart användning av Pyramid 4:s reklamationsmodul

Reklamationer är något som alla företag någon gång drabbas av. För att just du ska minimera följderna av detta så arrangerar vi ett webinar i ämnet den 21/1 -22.
2021-09-03

INVID Gruppen har nu uppnått 1400 följare på LinkedIn!

Denna vecka har vi uppnått 1400 följare på LinkedIn. Detta firar vi såklart och vill passa på att tacka er alla som följer oss!
2021-08-27

Framgångsrika AD-plast AB investerar för framtida bekymmersfrihet

Satsar på en stabil och driftsäker IT-plattform i branschens framkant med snabb ROI som möjliggör industriföretaget målsättning om ökad säkerhet och fortsatt expansion!
2021-08-18

Webinar 15/10 - Effektivisera din arbetsdag med mobil arbetsorder i Pyramid 4

Pyramid 4:s mobil arbetsorder erbjuder en helhetslösning för serviceorderhantering, uppdrags-, tids- och materialrapportering.
2021-07-21

Säljare smart industri / IT- säljare sökes till INVID Jönköping

INVID Jönköping söker just nu en säljare inom smart industri / IT-säljare. Vi söker en person som vill utvecklas i rollen som säljare och bli en del av ett team som präglas av gemenskap och högt driv.
2021-07-09

Konsult och Account Manager sökes till INVID Stockholm

Just nu söker INVID Stockholm en Konsult med Microsoft-inriktning samt en Account Manager.
2021-06-23

Undvik riskerna i sommar med vårt sommarerbjudande

Vi fortsätter sommaren 2021 med ytterligare ett workshops-erbjudande! Den här gången gäller det vår Riskcheck - en workshop inom informationssäkerhet. Vi fortsätter sommaren 2021 med ytterligare ett workshops-erbjudande! Den här gången gäller det vår Riskcheck - en workshop inom informationssäkerhet. Erbjudandet är detsamma, dvs 15 % rabatt.
2021-06-18

Sommar 2021 kör vi Sommarkampanj!

Sommaren 2021 kör vi en unik sommarkampanj för vår Workshop Microsoft 365 IT-Säkerhet. Det innebär att du får 15 % rabatt, vilket innebär ett pris på 19 465 SEK.
2021-06-10

E-bok: Guide till lyckat förändringsarbete i din verksamhet

Den perfekta guiden till ett lyckat förändringsarbete är här! Denna 12-sidiga E-bok har vi tagit fram för att hjälpa dig i ditt förändringsarbete och med de utmaningar som kan uppstå.
2021-05-31

Vi söker just nu fem affärssystemskonsulter

Ta chansen att arbeta som konsult/utvecklare hos en av Sveriges ledande Pyramid-leverantörer! Vi söker just nu fem affärssystemskonsulter till våra småländska kontor. Och då med lite extra fokus för placering i Anderstorp och Värnamo.
2021-05-27

Ny version av ePI - uppdaterad och förbättrad design!

Vi är mycket stolta att presentera vår senaste version av ePI. Vi har byggt om hela systemet med ett fräschare och modernare utseende.
2021-05-25

Hallå där Tranås och Västervik, nu kör vi!

I slutet av februari släppte vi på INVID nyheten om att vi fortsätter vår strategiska satsning med att vara en lokalt förankrad IT-leverantör. Denna gång genom att etablera oss med kontor i både Tranås och Västervik. Nyheten väckte stort intresse, inte minst via en artikel i Computer Sweden;
2021-05-11

Drygt en vecka kvar till vår verksamhets-utvecklande Pyramidanvändarträff 20/5

Missa inte att anmäla dig till vår Digitala Pyramidanvändarträff den 20/5! Denna gång tar vi ett helt nytt steg och vänder oss till dig som beslutsfattare. Det innebär att vi kommer att lägga starkt fokus på hur du och kollegorna kan utveckla er verksamhet.
2021-03-23

En IT-driftslösning som gör skillnad

BIM Kemi är familjeföretaget som utvecklar och producerar specialkemikalier och förser massa- och pappersindustrin med funktionella koncept, teknologier och tjänster.
2021-03-15

Verksamhetsutvecklande Pyramidanvändarträff 20/5

Vår Pyramidanvändarträff är en återkommande och populär aktivitet som nu tar nästa steg. Den här gången kommer vi att lägga starkt fokus på hur du och dina kollegor kan utveckla era verksamheter. Inte enbart ur ett affärssystemsperspektiv. Utan på flera olika sätt.
2021-03-09

Webinar 14/5 - Utveckla din försäljning via aktiviteter i Pyramid 4:s CRM-modul

Visste du att du kan vårda dina affärskontakter med stöd av Pyramid 4's CRM-modul? Detta kommer vår Pyramid-konsult, Emil Kinderbäck, att gå igenom den 14/5 via ett kort webinar. Emil kommer att gå igenom CRM-modulens funktioner och även ge konkreta exempel på hur olika kunder har arbetat.
2021-03-05

Fössta Tossdan i Mass 2021 firades på bästa smakfulla sätt!

Vi var många som spenderade dagen framför våra datorskärmar alternativt konferensrum när aktiviteten ”Fullspäckat digitalt seminarium om smarta industrilösningar som utvecklar och effektiviserar på flera plan!” drog igång.
2021-02-26

Vi öppnar i Tranås och Västervik!

Vi fortsätter vår strategiska satsning med att vara en lokalt förankrad IT-leverantör. Och den här gången i Tranås och Västervik.
2021-02-25

Ny tjänst! - Effektiv IT-arbetsplats

Nyckeln till framgång för vår nya tjänst Effektiv IT-arbetsplats och säker hårdvaruförsörjning består av standardisering av hårdvara i kombination med en hel livscykelplan tillsammans med support och underhåll.
2021-02-24

Vi söker fokuserad säljare till Göteborgsregionen

INVID Göteborg AB fortsätter att expandera och vi söker nu en affärsinriktad system- och hårdvarusäljare med några års försäljningserfarenhet av IT-relaterade lösningar. Vi erbjuder ett spännande jobb inom ett mycket expansivt företag med stora utvecklingsmöjligheter.
2021-02-12

Webinar 16/4 - Automatisera ditt fakturaflöde ink radtolkning i Pyramid 4!

Välkommen till detta kärnfulla webinar den 16/4 med fokus på fakturaflöde och radtolkning. Webinaret kommer att ledas av vår Pyramid-konsult Kevin Carlsson. Kevin kommer att presentera olika alternativ och lösningar för att effektivisera ditt reskontraarbete i Pyramid 4. Spännande, eller hur?
2021-02-10

Välkommen Vetton!

INVID spetsar laguppställningen med djup IT-juridikkompetens
2021-02-08

Webinar 19/3 - Smarta och effektiva visualiseringslösningar för byggbranschen

Nu bjuder vi på INVID och HP in dig till ett spännande och kostnadsfritt webinar! Där kommer vi att informera dig om olika smarta lösningar gällande visualiseringar för byggbranschen.
2021-01-27

Webinar 12/3 - En guidad resa genom den senaste versionen av Pyramid 4

Välkommen till detta korta och kärnfulla webinar där du får möjlighet att upptäcka massor av utökade och smarta funktioner i Pyramid 4 som verkligen gör skillnad.
2021-01-26

Vårt framgångsrika koncept för IT-säkerhet uppmärksammas i media

Att vi på INVID erbjuder moderna och effektiva IT-säkerhetslösningar, som det verkligen lönar sig att investera i, har uppmärksammats vid flera olika tillfällen. Ett exempel på detta är en nyligen publicerad artikel i Göteborgs-Postens säkerhetsbilaga.
2021-01-25

Vi söker konsult med Microsoft-inriktning till Stockholm

Är du en lagspelare som har några års erfarenhet av Kundservice på IT-system? Då är du kanske den vi söker!

Vill du veta mer om vad vi gör och vad som är på gång?

Skriv upp dig här för något, eller några, av våra nyhetsbrev, så får du ta del av nyheter, tips och trix och inbjudningar.